Да се оплачем...

• 7 407 068
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 44 070
Мъжът ми днес спешно трябваше да бъде опериран от лицево-челюстен хирург. Сумата, която трябваше да плати е космическа за нашите доходи и е взел заем, който сега ще връщаме. Добре, че се е оправил здравословно, но заради парите настроението ми се скапа, а трябва да ходя на едно събиране.

# 44 071
В групата на болните Sad
Аман, последните месеци всичките болести ме ловят. Сега- кашлица, хрема и ужасно гърло. Айде антибиотик. Пфуу.
Кураж за Славчето.
Ох, както го глезя моя 15г.младеж  Кво ли ще ми стовари.
Frozen не можахте ли през касата да мине ?

# 44 072
sспоред мен Славка не бива да ги приема така трагично нещата с детето. Щом е жив и здрав - другото са подробности. Да върви сам на бала -много му здраве.
Аз на мястото на Славка щях да кажа: обичам те, искам най-доброто за теб и щом не ме искаш на бала, ще отида на спа или маникюр, без повече драми.

# 44 073
Щерката се е разкашляла, а малчо е на ваксина в петък. Май ще я отложим. От къде се взе тая кашлица 😒 не ходи ня градина, сополи не е имала, аман вече.

# 44 074
  • София
Оплаках се вече, че голямата кашля, днес вече реших да я заведа до ЛЛ. Викам:"Кашля". Той:"А това е нормално състояние на твоите деца. Нищо им няма, нищо не давай" Аз :" Е как така?" Той:" Ми така, ти само си въобразяваш!"

# 44 075
  • София
Решили са да украсят тревните площи в училищният двор с боядисани евро палети и автомобилни гуми.
Мина доста време, но тези гуми не са изсъхнали и доста деца "омърляха" дрехите си. Моят син "боядиса" втора тениска. Питам го "от де е това зеленото", а той отговаря "от гумите".
С бензин ли се чистеше блажна боя? Едната тениска е бяла и съм я отписала. Лошото е, че му е от таекуон-до екипа.

Днес не му е ден на моят хубостник. Домоуправителят го е видял да си влачи ръцете по вратите в асансьора и му е забранил сам да се вози.

И за асансьорът, и за гумите сме говорили, но нищо не му влиза в главата.

# 44 076
Блажна боя се чисти с разредител. Лошото е, че колкото и да го почистващ най-вероятно петно пак ще остане. И разфасовките са големи, по литър.
Оплаквам се, че в почивния ден пак се събудих в ранни зори. Дано след обяд успея да положа малко кокали.

# 44 077
  • ново
В почивния ден от 7.00 ч. слушам   музиката на съседа отгоре.

# 44 078
Уффф,
И мен дребната ме събуди в 6:25. Това дете не е от мен. Обожавам съня, а тя ако има как въобще да не ляга ще и е най- добре. Sad

# 44 079
  • град-държава
А аз се събудих от кашлица в 6:30. Днес е изложбата и няма да мога да отида. Тъпо.😩

# 44 080
  • Варна
Ние пък по случай почивния ден ОТНОВО сме без вода. Спират я през ден или всеки ден, писна ми, ама много ми писна! Най-мразя да сме без вода от сутринта и да се задръсти тоалетната! Кретени! Заради тъпия булевард дето го строят, и сега е пак предизвикана от Хидрострой авария! Не можахте ли на празника да оставите хората на спокойствие, бре! И за да съм в тон с останалите дребният също кашля, има сополи, тва откакто изкара варицелата няма спиране! Сопол, кашлица, мине му за седмица-две и хайде пак. Егати сополите и кашлянето, братче!

# 44 081
Бия ви всичките 😒 станах в 5. На всичкото отгоре днес ще идва зълвата на гости, ще седи цял ден най-вероятно.

# 44 082
  • София
И заради радостното вълнение се събуди в 5, нали? Laughing

# 44 083
Скучно ми е... Не знам какво да правя. Изчистих, сготвено имам, децата гледат "Емоджи филма". Тъпотия. Това време е едно никакво, мрачно. Искам слънце.

# 44 084
Бия ви всичките 😒 станах в 5. На всичкото отгоре днес ще идва зълвата на гости, ще седи цял ден най-вероятно.
Не ни биеш. Диването се събуди в 4 и не заспа. Събуди и другите. Цяла сутрин вият и се бият.

Общи условия

Активация на акаунт