Да се оплачем...

• 7 408 065
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 44 085
Сега...ако ще се надхващаме...ние почти не сме спали нощес Joy
Детето със запушен нос...само се въртя цяла нощ, и аз покрай него...

Тук вмъквам оплакване от бабата, която го гледа вчера. Все отваря врати и става течение. Сто пъти обясних, ама кервана си върви...

# 44 086
Оплаквам се че ми предстои командировка а съм на хранителен режим. Свалих няколко килограма и сега ме е страх , че там няма да мога да го спазвам. Дано да успея.

# 44 087
  • Бургас
Дъщеря ми е с тежко повръщане вече 3 ден.Не се влияе от Деган и свещички и утре може и да сме в болницата.Успявам поне да я оводнявам и пишка редовно и бистро.
Ясно е ,че няма да мога да изпратя сина на бала. Cry
Човек трябва да внимава какво си пожелава.
Какъв е този упорит вирус?Няма минаване! #Cussing out

# 44 088
Липсва ми родния ми дом и спомените.Гледам стари снимки и плача.Иска ми се да се прибера,да помириша и докосна миналото,да си припомня моменти които вече ми се губят и избледняват.Оплаквам се,че баща ми я продаде и изпи,сега чужди и непознати хора живеят в моя дом 😔

# 44 089
  • София
И нас дребният ни събуди рано с думите (към баща си) "Ти защо не си на работа". И аз го попитах същото Joy

Моята хрема мина.

Тениските на дребният ги пиша "бегали". Даже и да ги изчистя от блажната боя може би ще останат мазни петна от разредител/коресилин/бензин...

# 44 090
И заради радостното вълнение се събуди в 5, нали? Laughing
Исках да стана да ошетам и да я посрещна с баница, ама нямах желание 😆😆😆

# 44 091
Липсва ми родния ми дом и спомените.Гледам стари снимки и плача.Иска ми се да се прибера,да помириша и докосна миналото,да си припомня моменти които вече ми се губят и избледняват.Оплаквам се,че баща ми я продаде и изпи,сега чужди и непознати хора живеят в моя дом 😔
Напълно те разбирам и ти съчувствам .. Sad Баща ми продаде семейния апартамент след развода с майка ми,бях още на 15.Много тежко го преживях,не исках с години да мина покрай блока.Сега след 10 години,продаде и къщата на село в която бях по цяло лято,всяка година.Едно място не остана,на което да отида и да имам спомени от детството.Но гледам да не го мисля,опитвам се да направя всичко възможно,моето дете един ден да има хубав дом,в който даже и пораснало да може да се връща и да се чувства спокойно. Flowers Hibiscus

# 44 092
Как бихте постъпили ако сте канени на кръщене на дете на много близка приятелка,  а то съвпада с дълго планувана екскурзия за годишнина от сватбата. Просто не знам какво да направя.  Обясних че тогава празнуваме 10 години (предишния ден всъщност, но няма значение)  и тя знае колко държа да отидем на конкретно място и вероятно няма да сме в града.  Помоли ме да го отложим, един път било кръщенето на детето.
Пък предишната събота сме на друго кръщене. Изобщо финансово вдигам ръце. Абсурд следващата седмица след две кръщенета да се замъкнем на екскурзия,  а и държах на датата. Както и да е... Ще помисля, имам около месец време.

# 44 093
Мисля,че ако наистина ти е приятелка и е разумен човек,няма да държи толкова много за това кръщене.Отивайте си на екскурзията,пък ако се разсърди,значи толкова и ти е приятелка...Аз поне така бих постъпила.Никой няма право,да степенува приоритетите на другия,пък било то и близък човек. Simple Smile

# 44 094
Веднага...така както го разказваш...казвам екскурзията. Този отговор идва съвсем естествено и няма място дори за чудене. Поне отстрани така го виждам.
Първият по време е първи по право!  Екскурзията ви е планувана по-рано...така че тя.
Нали не си кръстница...то голямо чудо пък едно кръщене...

# 44 095
  • град-държава
+1 за екскурзията. Разбирам да си кръстница, но... в случая вашият личен празник не е по-маловажен.

# 44 096
  • Ямбол
При мен кръщенето със сигурност би отпаднало, не обичам такива издевателства над деца.

# 44 097
Нищо не в платено за екскурзията и е не е нещо нечувано и невиждано. Искахме да осъществим една мечта, да отидем на Рилските езера, все не ни остава време, пари, все нещо ни спъва. След което малко заслужено СПА. Нещо такова най общо казано беше плана. Да си го запомним, наша си мечта Heart

# 44 098
  • София
И заради радостното вълнение се събуди в 5, нали? Laughing
Исках да стана да ошетам и да я посрещна с баница, ама нямах желание 😆😆😆
JoyJoy
Напълно те разбирам, и при мен това състояние е често срещано.

П.П. Винаги, когато видя този дето много искал, но нямал желание, и падам от смях.

Как бихте постъпили ако сте канени на кръщене на дете на много близка приятелка,  а то съвпада с дълго планувана екскурзия за годишнина от сватбата. Просто не знам какво да направя.  Обясних че тогава празнуваме 10 години (предишния ден всъщност, но няма значение)  и тя знае колко държа да отидем на конкретно място и вероятно няма да сме в града.  Помоли ме да го отложим, един път било кръщенето на детето.
Пък предишната събота сме на друго кръщене. Изобщо финансово вдигам ръце. Абсурд следващата седмица след две кръщенета да се замъкнем на екскурзия,  а и държах на датата. Както и да е... Ще помисля, имам около месец време.
Екскурзията капарирана ли е?

Допълнение:
Докато пиша, ти си отговорила.

Бих отишла на кръщенето, в такъв случай.

# 44 099
  • Варна
Давам глас да си осъществите мечтата.

Общи условия

Активация на акаунт