Да се оплачем...

• 7 408 784
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 44 100
  • Сф
Аз пък бих отложила езерата и бих отишла на кръщенето. Те ще са там и след една седмица, а кръщенето, наистина, е веднъж.

# 44 101
  • ВАРНА
Кръщенетата напоследък са повод за пукница.Не виждам смисъл да пренебрегвате мечтата си.

# 44 102
Нищо не в платено за екскурзията и е не е нещо нечувано и невиждано. Искахме да осъществим една мечта, да отидем на Рилските езера, все не ни остава време, пари, все нещо ни спъва. След което малко заслужено СПА. Нещо такова най общо казано беше плана. Да си го запомним, наша си мечта Heart

Отложете екскурзията, сега е малко кофти момент за Рилските езера - вали почти всеки ден и гърми. Там не е като разходка в парка.

Иначе кръщенета и РД всяка седмица - аз и без друг повод бих скатала. Ако не си кръстница, няма да липсваш на никого, и без това като гледам тенденцията е да са малки сватби с по 30 човека.

Абе - гледайте до последно прогнозата за времето и си решете. Не искате да ви вали на Езерата. Нищо и няма да видите, ако е облачно.

# 44 103
  • град-държава
А аз не бих. Моя наистина много близка приятелка, която беше потвърдила че ще дойдат на кръщенето на Чудото ми се обади няколко дни преди това, за да ми се извини заради подобен повод. Ми чудо голямо. Видяхме се след това, почерпихме се...
Кръщенето също е семеен повод, кръстниците и семейството щом са там, други не са задължителни.

# 44 104
Уеб камерата ми показва, че на РИ в момента е сиво, кално и мокро. Почакайте до юни, когато цъфтят планинските цветя и е зеленичко. Август също. Сега е никакво, а температурите са зимни.

# 44 105
Не бих отложила екскурзията. Какво като кръщенето е веднъж, и 10 - годишнината е веднъж. Може и да се възприема от родителите за толкова важно, колкото е сватбата, ама хайде да не е за всички приятели най-важното събитие на света. Покрай децата винаги има важни поводи - погача, кръщене, първи рожден ден, всеки следващ рожден ден. И винаги са веднъж. Да не говорим, че такива, които много настояват да им се уважават празниците, после са първи да си гледат собствените планове .

# 44 106
Според мен е рано за езерата, освен ако не сте екипирани. Краят на юни и през юли е добре.
Оплаквам се, че не съм ходила там откакто построиха лифта.

# 44 107
  • София
За Рила - юли/август.
Мен на Белмекен (доста по-ниско от езерата) август ме валя сняг.

# 44 108
Моят мъж изключително държи на приятели и роднини и в случай, че ни поканят на кръщене,в никакъв случай няма да иска екскурзия. Аз пък бих предпочела, той да е щастлив вместо да се налагам и да си скапвам настроението и за това ще отложа екскурзията.
Аз мои лични близки приятели нямам, а тези с които общувам не правят кръщенета, сватби и погачи - така че в този случай и аз избирам кръщенето.

# 44 109
Благодаря ви.  За началото на юли става дума.  Аз отдавна съм и споделяла,  че искам нещо по специално за десетата годишна, тя знае кога е, понеже сме коментирали предходно кръщене предната седмица, че се чудя дали да ходя. Не очаквам да съобрази датата с мен,  нямам това предвид, а просто че според няма право да се сърди ако не отидем. 
Ще е тип малка сватба.

Ще говоря и с мъжа ми и ще решим. Да може да им потвърдим или откажем предварително, за да не плащат куверти на вятъра.

# 44 110
Аз бих отишла на екскурзията.
Оплаквам се, че ме хвана мързелът, а полегнах "за малко", да си почина.

# 44 111
На тези езера бих отишла само в разгара на лятото, не и сега. А ако е близък човек, не е добре да се пренебрегне кръщенето. Но каквото и да направиш, ще съжаляваш, така че няма значение.

# 44 112
За мен не е въпроса дали на Езерата или на остров Бали, върпоса е че аз имам план, тя отдавна го знае и това че се опитва да ми прави фасони като споменах че може да не отидем, не ми допада. Не може да "е кръщенето е само веднъж"., ми и десет години от сватбата са само веднъж.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 14:40 от Анонимен

# 44 113
  • София
За мен не е върпоса дали на Езерата или на остров Бали, върпоса е че аз имам план, тя отдавна го знае и това че се опитва да ми прави фасони като споменах че може да не отидем, не ми допада. Не може да "е кръщенето е само веднъж"., ми и десет години от сватбата са само веднъж.
Това би ме подразнило. Никой от наистина близките ми приятели не би ми правил фасони за такова нещо. Взех да си променям предишното мнение, бих отишла на екскурзията.

# 44 114
  • град-държава
Както каза wild poppy, точно такива освен че не са ти близки, но и никога не правят и няма да направят компромис със себе си заради теб. Мен нашите "кумове" ме излекуваха от лошия ми навик, първо да гледам за другите, да не става неудобно за другите, да не е тъпо, да не обидя, да тичам за всичко и т.н. Защото когато такива трябва да го направят и да се покажат като близки - изключено. Вече 3-4 години не страдам, заради това че не си давам зор за "близки", на които им е зор само за тях си.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 16:42 от Vermilion`

Общи условия

Активация на акаунт