Да се оплачем...

• 7 409 045
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 44 115
Оплаквам се, че искам да е топло и да съм на морето.

# 44 116
Оплаквам се, че искам да е топло и да съм на морето.

Ама то топло бе  Laughing Оплаквам се е в жегата някак щерката настина. Седи сега сърдита и омазана със сополи. Правя се, че не забелязвам, иначе ми иде да я набия като е такава кисела.

# 44 117
Погледнете от добрата страна - няма причина да се оплакваме, че в момента не сме на плаж на Хавайските острови.

# 44 118
  • град-държава
На морето е такъв пек и ад, че дори Чудото не иска навън. Изучи сА и то на климатик. 😆

# 44 119
Абе дайте ми море на мен! Grinning Аз много обичам лятото само заради морето пък и не бях ходила от поне 10 години на море.. та сега ми се е паднало! Grinning

# 44 120
Вали, трещи, градушка мина. От името на местните абитуриенти се оплаквам Simple Smile
Честит празник!

# 44 121
  • София
Оплаквам се е в жегата някак щерката настина. Седи сега сърдита и омазана със сополи. Правя се, че не забелязвам, иначе ми иде да я набия като е такава кисела.
Joy
Добре че мен няма кой да ме набие Simple Smile Толкова салфетки унищожих...

И аз искам на морето. Да си топна кутрето на левия крак. Друго не искам.

# 44 122
  • град-държава
Счупих огледалото в банята. Не че съм от суеверните, но наистина ми стана много тъпо...
Мъжът ми също се обади, че е станала сериозна издънка в работата му. Не по негова вина, но ще претърпи загуби. Още по-тъпо. Абе да няма нещо ретроградно, м@мка му!?Unamused

# 44 123
Счупих огледалото в банята. Не че съм от суеверните, но наистина ми стана много тъпо...
Мъжът ми също се обади, че е станала сериозна издънка в работата му. Не по негова вина, но ще претърпи загуби. Още по-тъпо. Абе да няма нещо ретроградно, м@мка му!?Unamused

Ох аз съм от суеверните и много вярвам в такива неща Grinning Не знам как си спокойна, но аз като счупя огледало и се побърквам, хаха Grinning

# 44 124
Днес е абитуриентският бал на братовчедка ми и отидох преди малко да я видя с роклята и изпратя за ресторанта.Прекрасна е и се надявам този ден да е от най-незабравимите за нея.
Иначе,неприятно впечатление ми направиха майка й и другата й баба,които напълно ме игнорираха,сякаш не бях там.Но не че чак толкова ме заболя,предвид това,което вече знам за тези двете.Те излязоха сред най-долните хора,които някога съм срещала.Сега изпитвам облекчение,че оттук насетне изобщо нямам причина или повод да ги срещам.Аз отидох заради братовчедка ми.
Иначе чувствам  малкият й брат отчужден.И той не ми обърна внимание.Подозирам,че едва ли ще идва при баба ми,когато сестра му замине да учи в чужбина.Разбира се,той е още малък и и било глупаво да го мразя или нещо от сорта,но не мога да отрека,че съм огорчена.Също така подозирам,че е възможно и жената на вуйчо ми да го е настроила срещу нас,защото вече от известно време идва само по празници,рядко сам и най-вече,ако сестра му и баща му ще идват.Е,така ни е било писано май.Да е жив и здрав и дано алкохолизираната му майка да не го е травмирала непоправимо с пиянските си изцепки.

# 44 125
Оплаквам се от себе си. Аз съм най неуверения неуверен неувереник  на света.

# 44 126
Идвам да се оплача от комшиите ни за н-ти път.Купили си папагал и цяла седмица крещи като обезумял от рано сутрин.П-о-б-ъ-р-к-в-а ни!..  Дали е в период на адаптация или модела му е такъв? Confused

# 44 127
  • Варна
Да не те плаша, но ние имаме папагал в детската градина. От няколко месеца всяка сутрин като водя детето го чувам да се дере непрекъснато.

# 44 128
Да не те плаша, но ние имаме папагал в детската градина. От няколко месеца всяка сутрин като водя детето го чувам да се дере непрекъснато.
Outta Joint Outta Joint Ужас.
 Ще ходя да си говорим за папагала май-май..

# 44 129
Какво стана с папагала?Не знам как,къде,защо настинах?!Така се събудих.Изкарах някак си денят по гости.Сега хремата се усили,кашлям като магаре.

Общи условия

Активация на акаунт