Да се оплачем...

• 7 408 105
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 4 530
Аз съм фен на завесите, щорите трудно се чистят и не създават същия уют, като завесите.

Днес, събота, една приятелка ми е звъняла още в 9.50, да, знае, че съм с деца и рано ставаме, но кое е спешното. От няколко години, от както се разведе с мъжът си/ още и преди това, защото беше нейна инициативата за развода/ се дистанцира. Бившият и мъж ми е приятел от детство, няма значение, аз я уважавах и ценях и исках да си останем приятелки....Имах предвид, че последните години ме търси само , с причина и днес ми е звъняла, после си чух телефона, за да ми подари някаква карта. Дъщеря и работи към една от фирмите, които продават карти, с която имаш отстъпка в разни магазини......картата струваше преди 50лв. Няколко пъти и отказвах картата, не я искам, не ми трябва, няма да я ползвам, макс тактично и отказвах, но и тя е най-упорития човек на света, обикновено е много мила, и хората не могат да и откажат, добър търговец е.....Днес искаше да ми подари тази карта, но трябвало да си дам данните, адрес, ЕГН, банкова сметка, за да има къде да ми превеждат отстъпките....15 мин, и отказвах за пореден път....не искам тази карта, дори и подарък......толкова ли не разбира, днес и обяснявах и защо не искам , и защо няма да я ползвам.тя явно до последно очакваше, че ще я взема, щом е подарък, и щом ми носи отстъпки някакви......много се ядосах, сигурно за 3-4 път ми я предлага

# 4 531
  • София
В началото на месеца ми обещаха да ми дадат едно кученце на 26.08.
Не ми го дадоха.
Много ми е тъпо, защото не съм получила официален отказ, седя тука и се чудя да им звънна ли, да не им ли звънна?
След 2 дни заминаваме на море и нещата стават съвсем объркани.
Така както те са ми обещали, така и аз съм поела ангажимент, адски е тъпо да ме мотат! #2gunfire

# 4 532
Оплаквам се, че от много години си мечтаем с МП да отидем на екскурзия по света, но все няма как да заделим такива средства..а си ни е мечта от години  Confused Нищо сериозно като оплакване , но си ни е несбъдната мечта все още  Confused

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 12:26 от Carrie Bradshaw^

# 4 533
  • Ямбол
Е, не е по-тъпо от главоболието.

# 4 534
Щом може и от такива неща да се оплакваме, оплаквам се, че не мога да си купя къща в Лозана и колиба на Карибите.

# 4 535
S k i n , включи и мен с колиба на Бора Бора  Mr. Green Mr. Green

# 4 536
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оплаквам се от ред институции, фирми и лица (друго ми се искаше да напиша, но съм дама), които усилено си вършат работата така, че да причернее на всички около тях  Confused

и така са подредили работите, че да се направи минимална промяна трябва почти единодушно решение на около сто човека.

# 4 537
когато на човек му е зле или му се е случило нещо кофти в живота - никой не му обръща внимание,но когато на другите им е зле - пренебрегнатия човек винаги е на среща..
няма никаква логика в тоя свят.. #Cussing out
оплаквам се от отношението на родителите към децата си и как има толкова много,които ги изоставят и изобщо не им пука за тях и не искат да част от живота на децата си.
 Crossing Arms

# 4 538
Бясна съм на едни тъпаци ......подиграват се с хората и ми идва да ги набия!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 4 539
  • sf
Напоследък много ме болят краката, а работата ми е свързана с ходене, поне 5-6 часа на ден плътно ходене. Свода ли ми е паднал, какво ли, но ми се набиват петите , усещам как цялата тежест пада върху тях и адски ме боли. Винаги съм с маратонки, уж удобни, че и някакви противоударни стелки си взех и пак същото.  Tired то се е видяло, ще трябва да се отслабва  Rolling Eyes

# 4 540
Напоследък много ме болят краката, а работата ми е свързана с ходене, поне 5-6 часа на ден плътно ходене. Свода ли ми е паднал, какво ли, но ми се набиват петите , усещам как цялата тежест пада върху тях и адски ме боли. Винаги съм с маратонки, уж удобни, че и някакви противоударни стелки си взех и пак същото.  Tired то се е видяло, ще трябва да се отслабва  Rolling Eyes
Найкове Peace Имах проблеми с кръста, и то само след кратко време стоеж. Да не говорим за разходки. Имам си и проблеми с коленете, в допълнение. Е, вече е различно.
Прозвуча като реклама, но ако аз, която не мога да си намеря удобни обувки ( и то спортни) с години, как няма да похваля единствените, които ми облекчиха краката.
И не говорим за някъв супер скъп модел.

# 4 541
Утре ми е Държавния изпит, всичко ми е каша в главата, от темите си спомням само откъслечни неща и си давам сметка, че не бих могла да напиша цяла тема. Вече направо ми се повръща от материала и не искам да го чета пак. Криво ми е , защото, ако не го взема пропускам година, а трябваше да завърша преди една.

# 4 542
Утре ми е Държавния изпит, всичко ми е каша в главата, от темите си спомням само откъслечни неща и си давам сметка, че не бих могла да напиша цяла тема. Вече направо ми се повръща от материала и не искам да го чета пак. Криво ми е , защото, ако не го взема пропускам година, а трябваше да завърша преди една.
Не се притеснявай, всеки се чувства така преди държавния.Щом си учила, няма причина за тревога.Когато седнеш в аудиторията и ти дадат темата всичко ще си дойде на мястото.Моят също беше скоро и се чувствах по същия начин.Сега по-добре излез малко, почини си и се наспи добре, няма смисъл да четеш в последния момент, само се чувстваш по-объркана  Peace

# 4 543
  • Бургас
 PraynigСвекито е в болница.Нещо на сърцето,за операция говорят...притеснено ми е.

# 4 544
Само да сме здрави, друго не ни трябва.
Малеее до къде я докарахме?

Общи условия

Активация на акаунт