Да се оплачем...

• 7 435 758
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 525
Мен ме наболяват след това, само се вкарвам във разни филми.

Анабел, и аз имах такава уж приятелка, лека полека спрях контактите си с нея и ми е по-добре. На теб ще ти е по-трудно, тъй като работите заедно. Като си спомня колко пъти съм се съобразявала с нея и съм пренебрегвала близките си заради нея. Детето и има рожден ден, питам я какво да му купя, тя нищо дай му пари, е как така пари, детето ставаше на 3 годинки, питам я по-добре нещо играчка или нещо подобно, тя не не той си има, купи му екип от еди къде си, добре ама този екип струваше над 50лв. Е купих го тогава, а тя на моето дете купи играчка за 10лева, не съм дребнава, но мразя да ме правят на будала.

# 51 526
Анабел, как ще ѝ подаряваш твоята машина? Като ти каже цена, ѝ отговори, че ще видиш колко струва твоята и ще я уведомиш каква разлика трябва да ти доплати.
Не мога, аз казах вече, че ѝ я подарявам. Не си чупя думата на две, нека ми е обица  на ухото.

Цвети, аз съм с чувствителни и болезнени гърди от много години, обикновено преди цикъл са болезнени, през другото време чувствителни. Ако ходиш на лекар и ти изпишат мастодинон, да знаеш, че действа. Прогестогел също, а и масло от вечерна иглика. Но отиди на лекар, не започвай нищо на своя глава. При мен развитието на мастопатия беше съпроводено с внезапни остри болки, сякаш ме бодяха с дървено шишче тук и там.

# 51 527
Анабел ще отида, случва ми се за първи път след цикъл да са ми болезнени зърната.

# 51 528
  • София-Младост
Заболя ме дясната ръка, от палеца, та чак до рамото...явно вчера претоварих ръката с комп.мишка Sad
Защо през отпуската ни глава ме боли, ни крак, ни ръка...Wink

# 51 529
Хм...за сефте и на мен вчера и днес са ми хипер чувствителни гърдите......очаквам да ми дойде към първо число, да кажем от това да е, но досега не се е случвало или е било в съвсем лека степен. Сега не мога да ги бутна. Не ме болят ако не ги пипам....и аз се вкарах във филм като Цвети....
ПС..бременност изключвам.

# 51 530
Wink Това е от пълнолунието, да знаете... Wink

# 51 531
Не знам, не знам...какъв е тоя черен плащ, дет се развя над главите ни, не знам...Laughing

Сутринта не можах да прибягам бързо през пешеходната, както обикновено, та "чух" как ме псуваха, ама...

# 51 532
Вчера чаках над 2 часа за преглед при УНГ в ИСУЛ. По едно време дойде една тумба роми и се помъчиха да прередят опашката. След мене имаше две семейства с деца на 5-6 годишна възраст. Охраната беше цветнокож и се опита да ги вкара директно. Единият татко едвам го  удържаха да не подпука тумбата. Всички се прегъвахме от болка и чакахме.
Още ме боли. Без болко успокояващи не мога нито да спя, нито да седя.

# 51 533
Оплаквам се от Спиди. Изгубили са пратка,която трябваше да получа още в събота. Пристигнала е в междинен склад и вече няма намиране. Triumph

# 51 534
E как така изгубили са..нали има номер и се проследява?

# 51 535
Ми има, но от местния офис казват , че е еди-къде си, а от националния телефон, че не излизала информация. Сега чакам да си направят разследване и да я открият. Сутринта рано говорих за последно с тях и все още не са я открили Close

# 51 536
Не ги оставяй на мира...дрънкай ги да си я намерят. Ще кажеш имат сто хиляди офиси и те...

# 51 537
Оплаквам се от Спиди. Изгубили са пратка,която трябваше да получа още в събота. Пристигнала е в междинен склад и вече няма намиране. Triumph

Застрахована ли е пратката? Аз имам горчив опит с тия мизерници от Спийди. Загубиха ми пратка и то много ценни за мен неща. После ми казаха, че щом не е застрахована не могат да ми помогнат и ми теглиха една. 2 години минаха, а още побеснявам като се сетя.

# 51 538
На почивка сме. По-тъпа почивка не съм имала никога. Дадохме два джоба пари за супер-дупер хотел (такъв е), но е на тъпо място, времето не става за плаж, а аз съм забравила паспорта на малкия в София и не можем да отидем до Гърция. Полудях от нерви. ММ иска да си тръгваме, но от утре го дават времето да се оправи и като знам, че с тази почивка закриваме сезона ми се иска да  направим поне още една две бани.

# 51 539
Дано да познаят, че от утре "лятото се връща". Не бързайте да си тръгвате.

Общи условия

Активация на акаунт