Да се оплачем...

• 7 435 517
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 645
Нещо ме е схванало от ляво,като баба съм .. Не мога да легна,да стана,да се завъртя Cry

# 51 646
А за хлебарки става ли Биокил? Имам пълзящо бебе и се чудя с какво да напръскам, че излизаха единични гадини от канала, а сега излизат дребни. Явно се започва великата инвазия. Или онова за кучета да взема, забравих как се казва.

# 51 647
Фронтлайн предполагам.
Аз се чудя да взема ли Фендона.

# 51 648
Ето го Биокил-а
Био Кил представлява готов за употреба инсектициден разтвор за борба с мравки, бълхи, мухи, хлебарки, щурци, комари, молци, оси, акари, гъгрици, паяци, кърлежи в закрити складови и домашни помещения.

Още за БИО КИЛ СПРЕЙ 500 мл. (BIO KILL SPRAY 500 ml.), цена и информация от Framar.bg: https://apteka.framar.bg/30062764/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%BA%D0%B … 500-%D0%BC%D0%BB-
https://apteka.framar.bg/30062764/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%BA%D0%B … 500-%D0%BC%D0%BB-

С ниска степен на опасност и токсичност за топлокръвни го дават. Намерих го в магазин за животни/ветеринарна аптека.
 Пръсках сутринта и чак вечерта отворих да проветря. Изпрах и текстила за всеки случай след това, както и минах с доместос подовете...

Фронтлайна колко струва? Ако не бяха умряли от биокил-а, щях да ходя до една вет аптека да разпитвам доктора там....

# 51 649
  • До морето
Аз точно за мравки го купих Био Кил. Само веднъж пръсках миналата година по това време, някъде. Изтрепа ги до крак. Повече не сме имали.

# 51 650
Мравки имахме от край време, обаче водех умерена борба с тях. Чувала съм, че унищожават яйцата на хлебарките и където има мравки, няма хлебарки. Та не ги изтрепвах до крак. И наистина нямаше хлебарки. Мравките обаче изчезнаха и веднага се появиха хлебарки. С тях вече ще се бием на живот и смърт.

Фронтлайн, да. Избяга ми името.

# 51 651
Освен и аз да го взема този Биокил,бая гадинки трепе гледам.

# 51 652
Скъпичък е, но е ефикасен Био Кил. Аз бях тръгнала да купувам Фронтлайн, но нямаха за големи кучета, а за малки само. Предложиха ми това, срещу бълхи. Свърши работа, а бонусът беше, че мравките от кухнята изчезнаха. Все излизаха от един ъгъл.

# 51 653
А за хлебарки става ли Биокил? Имам пълзящо бебе и се чудя с какво да напръскам, че излизаха единични гадини от канала, а сега излизат дребни. Явно се започва великата инвазия. Или онова за кучета да взема, забравих как се казва.

Какво ли не пробвах да се справя с хлебарките, единствено ми помогна Хлебомор https://www.otrovi.com/hlebomor-gel-protiv-hlebarki-20gr/?gclid= … AYASAAEgI0lvD_BwE

Продават се две спринцовки в една опаковка, но може да се закупи и само една. Хубавото е, че може да се слага и на места където се съхранява храна или където е мокро. Не ги убива, а ги гони! Прави се веднъж на 6 месеца. Една спринцовка ми е достатъчна за целият апартамент, слагам във всеки ъгъл и въобще където ми види окото. Представлява гъста кашичка и се слага навсякъде, големина колкото едно зърно ориз!
Освен че нямам хлебарки вече, бях изгонила и досадните мравки от терасата!

# 51 654
  • Плевен
Уф, и аз да се оплача от мъжа ми, явно е като епидемия...Днес имаме двоен празник-годишнина от сватбата и рожден ден на детето. Сутринта подарявам подаръка на мъжа ми, атой пита за какво му го подарявам, на отговора ми, че е за годишнината, ми отговаря, че не било важно! Полудях, замълчах и сега не му говоря...Детето пък днес за първи път се опита да ми посегне, направо се изненадах (на 10 е) Ядосах се много, ревах като магарица, егати празника...Освен това е поканил непознати на мен хора довечера да празнуват с нас, ама да ме пита, тц. Подариха ми "възпитателен" тиган днес, та май още довечера ще влезе в употреба!

# 51 655
Оплаквам се,че нямам търпение утре да си замине "свекървата".Хич не ми е до такива натоварващи гости,дето само критикуват и се тюхкат за всичко.Довечера си взимам дълга вана и си лягам рано,мъжа ми да си я дондурка тая вечер.

# 51 656
  • Куциндрел
Три дена от никви домашни няма да се оплаквам, освен от котките. Пратих милото да прибира детето от Варна, в събота ще ми се явят обратно.
И да съм по темата - оплаквам се, че се чудя дали да се напия или да извикам любовниците?  Joy Joy Joy Joy

# 51 657
Честити празници...прегръщаме те Simple Smile
Я довечера седни, па си хапни и пийни, а той да сервира и слугува...пийни едно и от мен Flowers Hibiscus

# 51 658
Ceca, пийни  си пък тогава ги викай 😆 Завиждам ти и то съвсем не благородно.

# 51 659
  • Куциндрел
Ceca, пийни  си пък тогава ги викай 😆 Завиждам ти и то съвсем не благородно.
Това се случва в годината за по 2-3 дена макс. От неделя съм запъдила милото да оди във Варна. (има къде да остане без антураж). Обаче упорито не, та не, днес тръгна. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт