Да се оплачем...

• 7 397 381
  • 65 224
  •   4
Отговори
# 51 720
  • Куциндрел
Бе, я минавайте на Ваясат Хистори и поредиците за Хитлер. Там има от всички серияли по малко. Crazy

# 51 721
  • До морето
А може и да е сънувал героя и сега да се събуди жив и здрав. И това сме го виждали 😂😂😂

Оплаквам се, че се зарибих по Историята на прислужницата - за 3 дни 18 епизода. Вечер чак ги сънувам. Брутален филм, направо стиска за гърлото.

# 51 722
Скрит текст:
А може и да е сънувал героя и сега да се събуди жив и здрав. И това сме го виждали 😂😂😂

Оплаквам се, че се зарибих по Историята на прислужницата - за 3 дни 18 епизода. Вечер чак ги сънувам. Брутален филм, направо стиска за гърлото.
+1, уникален!
Не мога да дочакам новия сезон!

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 16:08 от Elizabet 2013

# 51 723
Много ме дразнят градски кифли, които се обличат само в маркови дрехи. Обличат и децата си така, а пишат и говорят като най- големите селянки.. и в Инстаграм пишат мега неграмотно, че и на английски си мисли , че разбират..

# 51 724
Ни един епизод на тая известна Прислужница не съм гледала. От това се оплаквам, от как голямата порасна съм принудена да гледам Сой Луна и всякави подобни, лошото обаче е, че ми харесват 😆😆

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 16:08 от ARIA*

# 51 725
  • София - Рим и обратно
Много ме дразнят градски кифли, които се обличат само в маркови дрехи. Обличат и децата си така, а пишат и говорят като най- големите селянки.. и в Инстаграм пишат мега неграмотно, че и на английски си мисли , че разбират..
Това в други страни го правят вече само селските кифли. Да се облечеш в марки, набиващо се на очи е най-голямата безвкусица и признак за простотия. Наред с джуките, силикона и маникюра.

# 51 726
  • град-държава
Е, то в БГ маркови казват и на ХиМ.😆

# 51 727

+1

Сега си спомних една случка от преди години. Започнах работа в един ресторант, най-старата сервитьорка беше любовница на шефа много ясно и се имаше за супер голямата работа. Питам я аз от къде и е някакъв парцал, а тя гордо ми отговаря “ Марково е, от Теранова” 😆😆😆

# 51 728
  • София - Рим и обратно
ами...реално погледнато си е марка, к'во?! Grinning
Не, просто като видя нЕкоя селска дива с ВерсачИтУ и джуките, просто знам коя народност е.

# 51 729
  • град-държава
Ааа, едно време кога отвориха Теранова-та си бяха скъпи и се водеха маркови. 😆Говоря 99-2000 и действително бяха хубави дришляци, наред с Бенетон, които също са битак в момента.
Нали ги гледам и вИрсачитата к'ви са найлонови.😆

# 51 730
  • София
Имах една позната сръбкиня, която се утепваше да пазарува от нашата Теранова. Тяхната била скъпа.

# 51 731
Вермилион, беше преди десетина години 😆 Разбирай Теранова вече беше парцал до парцала мила моя майно льо 😆 Иначе нямам проблем с масовите марки, аз също пазарувам от там, не ме е срам да си призная, че нямам кинти за ВерсачИ и Гивенчи 😁

О и още една история, тя ми е прясна. Питам една позната имат ли в Люлинския мол магазин на Зара, тя със смях ми отговори, че такива “скъпи” марки нямат там.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 16:09 от ARIA*

# 51 732
  • Оптимист по принуда
Знам, че темата е за оплакване, но днес ме скъсахте от смях.
Тето, доядя ме, че не мога да тегля филми, одма щях да дръпна един Листопад.
Ами ей от туй се оплаквам.

# 51 733
  • град-държава
Ама сега и попаденията на ХиМ не могат да догонят качеството на старата Теранова. Нещо като... Марела в момента. Бяха един калъп със стария Бенетон, който е носил, знае. 😉😂
Ария, искам да ти кажа, че и Макс Мара шият найлони с отчайващи шевове и подгъви. Не бих дала и 5 лв за изкуствените им боклуци. Иначе съм лесна - не гледам етикети аз, други неща гледам.😆

# 51 734
  • град-държава
Оплаквам се, че накарах мъжа ми да ми донесе 2 парчета торта и мак меню с яко пържени картофи. От сега се оплаквам от захарния ми статус утре и, че не само задника на Цеца страда.😂
Айшмусаневиди #нисаиздържа

Общи условия

Активация на акаунт