Да се оплачем...

• 7 437 340
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 960
Щом са слагани антибиотични капки в носа, не може на другия ден да се взема секрет. Трябва да мине минимум седмица, даже мисля, че е малко. На моята дъщеря и взех секрет и имаше стафилококи. Мазах с Бактробан, но трябва повторна посявка да видя дали сме изтребили бактериите. И при нас проблема е нос-носоглътка.

# 51 961
Оплаквам се , че мразя да гледам скучни български филми.
Сега отидох да гледам " 12а"... Ми, това е най- изсмукания от пръстите филм Евър!!! Сигурно има сценарий 20 страници.. не ми хареса. Трябваше да си остана у дома да си почина. 
Утре съм на друг филм, дано ми оправи вкуса

# 51 962
Ако инфекцията е вирусна-резултата от секрета ще е отрицателен. И още нещо-ако се взема гърлен секрет, трябва да е на гладно, да не се пие и вода преди вземането, миенето на зъби-също, както писахте. В аптеките продават стерилни тампони-къса се от страната на клечката, а не откъм памука и се взема носен или гърлен секрет. Внимателно се прибира и трябва до един час да се занесе в лабораторията.
Септември месец ме чакат много прегледи свързани с децата-на един-едно, на друг-друго. Вече забравям и ще записвам.....😩

# 51 963
На ММ днес му беше последния работен ден преди отпуската, явно са решели да го изцедят до край. Нали е сам човек оркестър без него сигурно ще загинат 10 дни. Ще има да му слушам служебните разговори.

Vermilion, пробвай черен бъз и солна стая. Аз мисля да пробвам към края на септември. С хроничен синузит съм, може пък да ми помогне. Ако стигна ще ти пиша има ли ефект. За алергичен ринит ще трябва да чакаш и септември да мине и тогава да се изследваш. Бързо озравяване и на двете 😘

# 51 964
  • Mediterraneo
Счупи ми се зъб. Правен преди 15 години, от нищото ми го изградиха. От известно време щифтчето му прозираше, ама днес направо го изплюх с пастата за зъби. Мама му, не обичам такива непредвидени разходи, особено пък за зъбиииии.

# 51 965
Оплаквам се, че бях на събиране, за което първоначално се събираха едни пари и то не малка сума и днес на самото мероприятия пак трябваше да дадем още толкова, че и отгоре. Еб@си организацията, тезъ първите пари били за украса Rolling Eyes Чувствам се прецакана.

# 51 966
Само да кажа, ако някой мисли да ходи на санаториум в Трявна, да е преди отоплителния сезон, защото зимата няма смисъл, градът е много опушен от дим от печките и заради релефа и налягането димът стои ниско - няма да имате полза от иначе чистия въздух.
А аз живея срещу лудницата, буквално. Има кротки пациенти на свободен режим, един от тях цяла нощ стои пред затворения хранителен магазин, който е на първия етаж на блока ми, точно под мен, и кашля зловещо. Сякаш до леглото ми кашля, цяла нощ подскачам.
Добре, че след две седмици се изнасям.

# 51 967
Родителите ми продължават да се месят в живота ми. Да, те са хората с опита, те са го преживели, те знаят. Да, аз нямам право на грешки, трябва да се съобразя с тях. Направо не мога да повярвам, че ме мислят за човек, който не може сам да взима правилните решения. Обидена съм.

# 51 968
  • София
Момичетата, които се оплакаха от обилна М., дали са ви поглеждали за полипи на матката? Аз имах, премахнаха ми ги с хистероскопия и положението значително се подобри. Друг е въпроса, че сега след раждането е някакъв ужас.

# 51 969
  • София
Оплаквам се от кошмарно главоболие, а днес ще водим децата на Витоша. Писна ми да пия хапчета, искам да си отрежа главата.

# 51 970
eldorado_f, разбира се. При мен проблемът идва от ЕГН-то.

Оплаквам се, че идва края на лятото. Колкото и да не ми се иска трябва да започвам подготовката за прибиране в града. Утре трябва да се заема с чистенето на апартамента, а толкова ме мързи. Вчера попълних запасите от препарати и ще трябва да се захващам. Помощничката ми е още на гости при баба си.

# 51 971
Днес мога само да се оплача, че в следващата една година възрастта ми ще е точен квадрат. По-близо до 40, отколкото до 30.

# 51 972
  • София
Аз съм с една година по- стара от теб и да ти кажа, няма никаква разлика с ранните 30. Иначе  Честит рожден ден! Много здраве, щастие и радост!

# 51 973
  • sofia
Сирен, 49? Stuck Out Tongue Winking Eye и то е по-близо до 40,отколкото до 30....
Жива и здрава да си!.

От няколко години първокурсниците, които приемаме могат да са ми деца.....те тогава се светнАх, че одъртявам. Иначе не усещам нещата така!

# 51 974
Има точен квадрат, който е по-близо до 40 от 49:) не съм стигнал чак дотам. 36.

Разликата с ранните 30 е, че вече определено има нужда от грим, а и от по-подробна грижа за здравето - малките отклонения вече не се оправят сами, ами се трупат до по-големи.

Общи условия

Активация на акаунт