Да се оплачем...

• 7 437 266
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 945
Домашния сироп от бъз все пак е естествен продукт, а не химия купена от аптеката. Един вид е храна.

# 51 946
Същата съм. Пила съм и на Милко Тошков, и вечерна иглика и какво ли не..... Нищо не помага. Сега съм на противозачатъчни. Откриха ми ИР и може би от там ми е проблема. Надявам се като сваля килограми да си дойдат нещата на мястото.

Аз и за това се изследвах, четох, че често може да се окаже причината. Но при мен не е. Ще ли се поне да знаех защо се случва, какво да променя, да пия ли нещо, ама не. Притеснявам се да не ми повлияе по някакъв начин на фертилността, че като се зачетох из интернет си в карах някакви неща в главата. Ама се опитвам да не мисля толкова негативно. Дано при теб се прави скоро.

# 51 947
  • София
Искам тиган, не искам 100 тигана и да налагам с тях ММ. Утре сутринта пътуваме за Гърция, а скъпия чак сега се сети да прегледа документите на колата. Полицата за ГО и Каското я няма. Стикера е залепен, картончето е тук, само полицата липсва. Тази кола до март я караше дъщеря ни, но тя замина и сега рядко я кара ММ, но колата е негова. Застрахователите контактуват с него. Излизали сме с нея зад граница и друг път тази година. Всичко си имаше. Но божественият ми съпруг обвинява всички, само в себе си не вижда вина. Иде ми да му .....

# 51 948
А за какво ти е полицата сега преди пътуването?

# 51 949
Вермилион, вземай сиропа, все пак това са естествени витамини и лекарите го препоръчват от време оно, не е някаква нова измислица. Иначе и аз не съм фен на имуностимулантите, но бъз, мед, билки, лимони и прочие, ги уважам много.

# 51 950
  • София
А за какво ти е полицата сега преди пътуването?
Ами ММ твърди, че са неразделни - лепенка, полица и някакво картонче. Аз не съм шофьор и никога не съм се интересувала какво трябва да се носи.

# 51 951
  • sf
Най-вероятно говори за самата зелена карта. Нашата ни я закрепват с телбод за полицата. Кофти, че нямате време за реакция.

# 51 952
  • София
Да и полицата и зелената карта за тази година ги няма, прибрани са тези от миналата година. Предполагам, че ММ по невнимание е изхвърлил новите, а е прибрал старите.

# 51 953
Искам да благодаря на Козирогче и Кристина, че ме подсетиха. За белия равнец и за бъзака. Всяка година се каня да бера бъзак и все така става, че изпускам момента. Дано не съм изтървала и белия равнец, не знам кога ще намеря време за качване по-високо в планината. Преди години пиех редовно и ми действаше много благотворно. И на мен вчера ми дойде, чак не искам да си лягам, толкова е зле положението. От снощи до сега съм изхабила двоен пакет с нощни превръзки. Май няма да дочакам ноември, а по-рано ще вървя на профилактичен преглед.

Верми, приеми офертата на свеки за сиропа. На моята не ѝ се отдават такива неща, за съжаление трябва сама и да отида да го търся, и да го бера, и са му бая...

# 51 954
Бяхме с малката на детски рожден ден, не на претенциозен-беше в парк, децата се наиграха на воля.
Оплаквам се от погълнатата доза въглехидрати и не само. 😋

# 51 955
Вермилион, моите деца ги подкрепиха откъм бронхити, пневмонии и ангини със сироп Тонзилик. Пие се есента и зимата. Укрепва сливиците, съдържа доста витамини от групата на В-то.

# 51 956
  • Куциндрел
Вермилион, защо не отидете на почивка някъде? Примерно на Балкана, но на място където няма много хора.
Дадохте ли излседвания на секрет от гърло, нос, за да видите дали нямате някой бацил, който си прехвърляте?
Помислете сега Септември като децата тръгнат на училище, градина да отидете малко на планина.

# 51 957
Вермилиънче, много ми е мъчно за вас с ЧУДесната. Sad Съсипахте се, бре.
И аз мисля да приемеш офертата на мъжа ти. Хем ще починеш, хем е добре за здравето ти. Те ще оцелеят двамата.
Иначе се оплаквам, че и моята е с як сопол. Май ще се размине като я гледам вечерта как живна, ама Божа работа.
Тете, права си, душо. Само да сме здрави.

# 51 958
  • град-държава
Не 'и взеха, че беше почти 7 вечерта,  няма и Т, но пък включиха антибиотични капки. А на мен ми взеха при миналия бронхит - нищо. Клонят към алергичен ринит който ми прави прави проблемите и ме пращат на алерголог. Ще излъжа ако кажа, че не съм притеснена - говорят ми за астми, хронични бронхити... цял ден се треса и рева, като някаква шматка, защото и филми други си вкарвам. Хипохондрични филми на ужасите. Аз нямам сливици, оперирана съм още като дете. Абе трябва ми почивка и да спра цигарите. Намалила съм ги, обаче не е достатъчно. Аз си знам как изкарах цяла бременност и кърмене(никак, изперкак тотално и ми се пушеше денонощно), но и тогава направих първия бронхит.
Лайк, то и Чудото е с як сопол, уж беше минал и днес пак ми цъфна, гърлото и то назляло, иначе е Чудо - като я видят им се изправят косите, достойна дъщеря на майка си.😆
Бързо оздравяване и на Тайфуна.
Благодаря ви момичета.

# 51 959
Аз, ако съм на твое място, в понеделник сутрин, на гладно и без да сте си мили зъбите с Чудесна ще цъфна в някоя лаборатория за гърлен и ностен секрет. На място трябва да могат да го вземат лаборантите. Ей така, за по-сигурно. Никога не се знае от къде може да се покаже зайчето. Но не бива да сте на антибиотик (поне седмица от последния прием) и не е добре да са слагани капки в носа поне от предния ден на обед. Това се отнася и за смукалата за гърло.

Общи условия

Активация на акаунт