Да се оплачем...

• 7 437 229
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 930
  • София - Рим и обратно
Все едно нещо ми е забучено в ставата, да, стига до коляното дори, по външната част го усещам. Не ми пречи на движението, дори на танци ходя, най- боли като съм седнала / на работното място 😂, ама е баш тъй/. Пих 10 дни хаповете, нищо не мина
Същата работа, боли в покой, а в движение не го усещам. Като легна пък, имам чувството, че ме скъсва. Пия обезболяващи в такива моменти. В периодите на по-активно движение дори спира да се появява съвсем.

# 51 931
Аз се и оплаквам от моите проблеми с нередовен цикъл. От 2 години го лекувам, от началото на годината до преди 2 месеца ми беше съвсем нормален, сега пак старата песен. Писна ми. Даже и ПМС-то ще си изтърпя, а при мен е винаги много силно, и обилен да е, не ми пука. Само да го има.

# 51 932
Аз се и оплаквам от моите проблеми с нередовен цикъл. От 2 години го лекувам, от началото на годината до преди 2 месеца ми беше съвсем нормален, сега пак старата песен. Писна ми. Даже и ПМС-то ще си изтърпя, а при мен е винаги много силно, и обилен да е, не ми пука. Само да го има.

Хормоните как са? Изследвани ли са?

# 51 933
Кафе, същата история съм, откога си така ти? Какво ти изследваха? Сега ще видя тестовете /шобе ме е малко🤗/

# 51 934
  • софия
Това с детските партита за РД никога няма да го разбера.... Явно в различни вселени живеем. Моите рд-та до 10г възраст се състояха от 6 хлапета вкъщи със сандвичи и една торта. Тичаме няколко часа после всеки е гроги. После рд-та ми бяха с 2-3 приятели и торта от майка ми.
Никога не съм чувствала липса на каквото и да било.
А парад за 1 год -  това ми е абсурдно просто. Тук детето не празнува - това е само и единствено за възрастните и се получава кой е по-по -най.
Направо противно.
Макар че си признавам, за всичките ми дом любимци /никога не съм знаела кога са родени/ датата на пристигане вкъщи - бях и съм по-развълнувана и се старая да приготвя някакви специални тортички - голямо чудо - снимки, играчки, подаръци....малко маниак си падам.  Но 'партито' е в състав от 2 човека и 'рожденика'  Simple Smile

# 51 935

Всичко е в норма, гинекологът ме прати на ендокринолог. Имах кистички, които опитахме да лекуваме с противозачатъчни, но не помогна. После минах на други хапчета, които не бяха хормнонални, а хранителна добавка. Точно за поликистозни яйчници. Трябваше да ги пия 6 месеца. Първите 5, които ги пих, нямаше никакъв проблем, като по часовник ми беше. На шестия, точно преди да ги спра, въобще не ми дойде. Докторката каза, че всичко е наред, единият ми яйчник вече е изчистен, другият почти. Ама ме пропусна тогава. На следващия месец дойде навреме. Сега пак се очертава да ме пропусне, а имах някакви симптоми, че ще идва.

# 51 936
  • град-държава
Нищо не ме сломавя така, както болестите, тичането по лекари, аптеки, простотии. Последната година не се видяхме с детето здрави. Точно се връщаме от педиатър и Чудото не оздравява, още една торба с лекарства към вече препълнения шкаф с лекарства, а той е наистина голям. Скапана година и аз съм скапана. Стоя и си рава тука на едно скапано малиново вино и пуша макар, че трябва направо да ги спирам.(а тъкмо отслабнах) Безизходно ми е.

# 51 937
И това ще мине...ще оздравеете и двете. Hug
Знам колко е лошо да ти е лошо, и детето ти да е болно...кофти тръпка си е. Ама ще има край и ще мине и това...

Аз за това и рядко се оплаквам. Само здраве да има...другото не ме плаши. Не че всичко ми е наред...ама само здрави да сме...

# 51 938
  • град-държава
Тете, не знам вече. И аз все си повтарям, че ще мине, ама едно минава идва следващото. Изпокарахме се и с мъжа ми, предполагам защото никой не издържа на напрежението и започваме да крещим, а сополивото стои с отворена уста, хили се и ни кара да се целуваме и ни дърпа ръцете да се държим за ръце, а аз само се чудя с какво да трясна мъжа. Макар, че като го погледна как се е стопил и останал само жили, знам че не е от хубаво. Днес не работи за да мога да отида на лекар, направил 100 курса до Бургас, знам и че дори не е ял.

# 51 939
Пийте си хаповете и лягайте да отмаряте...айде по леглата...

# 51 940
Не се сдухвай, Вермилионче, ще се оправиш. Отиди и си почини някъде, както е предложил мъжът ти.

И от цикъл мога да се оплаквам и от болежки. Божке, удъртех яко, ай ще му се невиди.

Обаче искам да измрънкам друго. Случиха ми се неприятности, които не са кой знае колко важни. Обаче вече трети ден не мога да спра да ги мисля. Реално не е кой знае какво, а аз седя и прехвърлям тъпотии през главата си.

# 51 941
  • София - Рим и обратно
Кафе, същата история съм, откога си така ти? Какво ти изследваха? Сега ще видя тестовете /шобе ме е малко🤗/
От 17 годишна ми почнаха тия странни болки. Даже в началото помня, че си мислех, че ме болят яйчниците, щото някак отпред на краката горе го усещах. Така и нищо не изследвах. Ходих веднъж на ортопед, той ме прати на някакво изследване за коренчетата на гръбнака, което така и не направих. Минаха 25 години, още съм жива и така си карам. Ако спортувам, движа се повече - по-рядко се появяват болките.

# 51 942
Вермалион защо не си направиш домашен сироп от бъзяк и да си пиеш всяка сутрин по една супена лъжица на гладно заедно с 20-капки клеева тинктура. Яде се след половин час. Аз давам и на децата си по една чаена лъжичка от сиропа, но твоето дете е още малко.
Виж рецептата в интернет, както и вида на храста. Знам, че в някои билкови аптеки продават готов, но аз си го правя. Много сме доволни цялото семейство, но го пием от октомври до април. Иначе сега събираме плодчетата, когато са черни, ако има зелени трябва да се отстраняват, защото са силно отровни.

# 51 943

Всичко е в норма, гинекологът ме прати на ендокринолог. Имах кистички, които опитахме да лекуваме с противозачатъчни, но не помогна. После минах на други хапчета, които не бяха хормнонални, а хранителна добавка. Точно за поликистозни яйчници. Трябваше да ги пия 6 месеца. Първите 5, които ги пих, нямаше никакъв проблем, като по часовник ми беше. На шестия, точно преди да ги спра, въобще не ми дойде. Докторката каза, че всичко е наред, единият ми яйчник вече е изчистен, другият почти. Ама ме пропусна тогава. На следващия месец дойде навреме. Сега пак се очертава да ме пропусне, а имах някакви симптоми, че ще идва.

Същата съм. Пила съм и на Милко Тошков, и вечерна иглика и какво ли не..... Нищо не помага. Сега съм на противозачатъчни. Откриха ми ИР и може би от там ми е проблема. Надявам се като сваля килограми да си дойдат нещата на мястото.

# 51 944
  • град-държава
Свекърва ми прави домашен сок от бъз, както изглежда ще приема офертата накрая, че тя все ме подпитва дали все пак не искам. Аз не съм ок с имуностимулантите принципно и сега се ядосах, че изписаха на Чудото. Пи и след като я изписаха от болницата - страшен ефект, няма що. Не знам направо. Все сме болни.
Тете, Баби, благодаря.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 21:42 от Vermilion`

Общи условия

Активация на акаунт