Да се оплачем...

• 7 437 817
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 990
Сирен, честит рожден ден! Запомнила съм, че си днес и не са ми нужни напомняния Simple Smile
Бъди здрава, щастлива и обичана!

Оплаквам се, че само ми се лежи! Застудява и ме избива на летаргия Simple Smile

# 51 991
  • София-Младост
Хич не сменям 30-те за 40-те Simple Smile Иначе кой как си го направи така си го живее... Сирен, ЧРД!
Цял ден ми е топло и се изпотявам...това щото не съм на 30 де.

# 51 992
Мерси за пожеланията:) ми така си е, на 35 на попрището жизнено в средата, на 36 вече излизам от гъстата гора и става интересно. Иначе в последната година доста неща се придвижиха напред. Е, не че някой ми казва браво, днес родната ми майка спечели приз за най-пасивно-агресивно пожелание за рожден ден в познатата Вселена. Ама вече съм свикнала и все по-малко се връзвам, наблюденията показват, че е нормално състояние.

# 51 993
  • град-държава
Честит рожден ден, Сирен! Здрава и щастлива бъди. 🍷🍾

# 51 994
Дойде ми, а цял ден маахме краци на Витоша, барбар с бебето в самар. Следобяда не спахме нито бебето, нито аз (последното е по-лошо). Та после и на разходка в парка бяхме, барем зверчето поспи, за да не реве цяла вечер. Не си усещам тялото от кръста надолу. За капак филтъра на пералнята пак дава грешка, че е запушен. Ще чака ММ, който незнайно защо реши, че точно тази вечер ще кара колело, след като цяло лято същото е на трупчета. А вътре в пералнята ми е новия суичър. Сега, докато не изчистим грешката, няма отваряне на вратичката.

Сирен, да си жива и здрава и по-малко да се замисляш за възрастови квадрати и триъгълници. Колкото-толкова.

# 51 995
  • Варна
Сирен, честито Simple Smile

# 51 996
  • Countryside
Сиренке, честит рожден ден! Жива и здрава да си и челядта много да те радва, барабар с мъжа ти!
Аз се оплаквам, че ме нахапаха комарите тази вечер и всякакви насекоми. Излязох в 6ч и нямаше кьорав комар, обаче към 8ч наизлязоха всякакви хвъркати, чак богомолка ме налази, прибрах се бързешком, че се настървиха гадовете.

# 51 997
  • София
Сирен, жива, здрава и обичана.

Бебето още не спи. Върти се, вади си биберона, отвива се, пъшка, изобщо циркова програма. Joy

# 51 998
Сиренче, 36 е идеална възраст, къмто 40 вече почва веселото. Та стига въздиша, радвай се на младостта и потомството! Да си жива и здрава и от мен!

# 51 999
Сирен, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана, уважавана и уверена! Успех във всички поприща! bouquet

# 52 000
Рожденичката- весел празник!
Дай по 5 на квадрат и стисваме ръцете. Това ми е любимата възраст, плюс две годинки отгоре.
От днес сме започнали да празнуваме РД на наш добър приятел, досега бях навън, утре- пак, идея си нямам за подарък.
Девите са хубави хора.

# 52 001
Сирен, честита да си! Най- хубавата зодия сме! Simple Smile
Аз одъртявам след по- малко от две седмици, Сатурновата дупка вече ме погълна. Дребната и баща 'и яко ме нервят, като се сетя, че и утре сме вкъщи всички, ми иде да се гръмна. Sad
Че и шоколад нямам никъде из архивите.

# 52 002
A, аз въобще не се тревожа за възрастта, напротив, вече съм в един период на живота, в който няма задължителни отметки, всичко вече си е бонус.

# 52 003
  • София - Рим и обратно
Аз си отдъхнах даже, след като почнах да минавам спокойно покрай строежи и никой не ме отразява 😂😂. Предпочитам в сянка. Не мога да разбера някои жени защо толкова се тръшкат, че спират да ги забелязват всякакви плужеци. То и в това си има преимущество.

# 52 004
Честит рожден ден и от мен!
Оплаквам се, че току-що се нацупих пак за тъпотия, въпреки че си знам, че е такава. Допреди да ме наблъскат с оргаметрил преди няколко години ПМС не ме правеше чак с нрав на изгладнял бенгалски тигър. Дори шумът от пералнята ме дразни в момента.

Общи условия

Активация на акаунт