Да се оплачем...

• 7 437 833
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 52 005
То какво да ти викат от строежите - като се огледам, по сградите са едни майстори на 45+, щото бачкатори не останаха. Млади по строежи трудно се виждат. А и кой млад днес ще ти подвикне - то си сложило тапи на ушите, телефон под носа, с останалите мозъчни клетки следи да не му се развали косата и правилно ли му стоят изчанчените гащи...какъв мъж е, жив марсианец, и да ти подвикне, какво да го правиш? Да не говорим, че сигурно има тестостерон колкото на 14-годишна тийнейджърка в цикъл.

# 52 006
Току що  подариха огрооомен шоколад на малката, а тя изяде само един ред от него. Сега е в хладилника да се стегне, а аз го наобикалям.....😋

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 22:41 от #Frozen#

# 52 007
  • София - Рим и обратно
Викаш, не е заради мен 😂😁

# 52 008
Айде..аз ще ти свирна, като толкова ти липсва...фиуууу Joy

Сирен, ЧРД 🍰💐

Фроузън, бързо лягай..че шоколада ще изгори...

# 52 009
Тете, ужас направо-и брат й се включи...Утре ще има да реве, че и е останал малък...Между другото синът ми ги бяха водили във фабриката на Милка и той като добро дете ни беше донесъл шоколади.😁 Е, няма такъв уникален вкус-не е толкова сладък, но с много какао и какаово масло. Тук ядем само някакви имитации....И тиквено семе с бял шоколад ми донесе с много хубав вкус на капучино.Милият ми той, старае се майка му да поддържа окръжност!😁😆

# 52 010
Честит рожден Ден, Сирен! Желая ти от всичко по малко, но от сърце! Гот ми е за хората родени на първо число. Според мен са късметлии! 😊

# 52 011
Честит рожден Ден, Сирен! Желая ти от всичко по малко, но от сърце! Гот ми е за хората родени на първо число. Според мен са късметлии! 😊

Не съм суеверна, но има нещо такова. Върви ми като на бясно куче тоягите, наистина е така. Впрочем 1 септември е началото на учебната година в Хогуортс, както и началото на новата църковна година. Случаенос? Не мисла...

# 52 012
Честита да си! И да отвориш един Хогуортс за децата на фенките 😊

Аз съм сватбарка днес и направо вече не знам къде се намирам. Голямата се разсополяви днес, точно преди почивката. Дано са само едните споли и да мине.

# 52 013
Оплаквам се, че днес се обади шефката ми. Та, след като приключи с любезностите, също така любезно ме уведоми, че момчето, което наели на мое място докато съм в майчинство, напускало след няколко месеца. Та, ако съм искала да си запазя позицията в този отдел, би било добре да обмисля да се върна на работа преди да ми свърши и втората година майчинство. Накрая завърши с това как някаква колежка навремето ей така, след майчинство се наложило да я съкратят.
Напълно наясно съм,че така или иначе трябва да се върна на работа, но с малкия не знам как ще се справим. Само с една баба сме, майка ми, и то работеща. Подала съм документи за ясла, ама уви, седим си 100 и не знам-коя-си резерва. А пък и сърце не ми дава да го пусна на ясла едва след няколко месеца, та той си е бебе. Търси ме постоянно, в чужди хора се скъсва да реве, признава само мен,баща си и баба си. Това е.
Мислим варианти да се редуват с ММ да гледат малкия през деня, тя е учителка и е свободна винаги или сутрин, или следобед. Лошото е, че ММ е на ненормирано работно време, общо взето докато си свършат работата.Има дни, в които е на работа за по час-два, ама има периоди, в които не се прибира по 12-14 часа. Ох, не знам, трудно ще е, не можем да си позволим да остана без работа в никакъв случай, а пък аз си харесвам и работата, и колегите, и заплащането е ОК за града ми. Мисля и премислям разни варианти, сигурно пак няма да се спи тая вечер.

# 52 014
От 10 минути отвън бичи музика. Докато се сетя да затворя балконската врата и вече се оцъклих.

# 52 015
Детето ме събуди в 5 и нещо. Отново ще е дъъъълъг ден.

# 52 016
Аз мислех да се оплача, че моята ме вдигна в 6: 30, ама могло и по- зле да е...

# 52 017
Снощи малката вместо да заспи, започна да реве. "Липсва ми кака" беше основният мотив. Така откара до 22.30 и накрая заспа от изтощение. И за капак тази сутрин се събуди към 6. Явно ме чака дълъг ден. Добре, че ММ ще прибере довечера голямата, че да няма повече драми.

# 52 018
  • Countryside
ДробСърма, законът те пази до навършване на 3г  на детето и не могат да те съкратят, независимо дали си на работа или в майчинство. Според мен те сплашват, че нещо не си им удобна явно или им трябва спешно човек. Аз ако съм на теб ще си изкарам цялото майчинство(3г+отпуските), ако мога да си позволя финансово и ще се оглеждам за нова работа.

# 52 019
Опа..ехо...привет Joy
Въртях се цяла нощ...
Детето с майка ми е при баба ми. Излишно е да казвам, че се чудя как да си уплътня деня Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт