Да се оплачем...

• 7 460 283
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 62 700
А костюм, обувки, рокля за кумовете...там е разноската ми се струва.

# 62 701
Да. Дори и младоженците да не искат от кумовете, те наистина сериозно се бръкват за тоалети. А и смятам, че се очаква по-голям подарък. Абе не знам, хем бих се радвала да споделим емоцията с тях, хем не ми се занимава.

# 62 702
  • София
А костюм, обувки, рокля за кумовете...там е разноската ми се струва.
Това още по мое време беше отречено, сега пак ли е възкръснало?
Дрехите и обувките не са ли ангажимент на родителите, ако са обещали на плащат?

# 62 703
  • София
Е то вече зависи и от сватбата и младоженците. Ние например с ММ вече имаме дата, ама ще ходим ей така по дънки. И на кумувете така казахме, е бяха малко шок, ама какво пък толкова. Все пак то си е за нас, след толкова години, даже и на нашите няма да казваме.

# 62 704
Имам предвид тоалети ЗА самите кумове.  Не всеки има офиц.костюми, рокли и обувки в гардероба...
Нашите кумове помня че тогава купуваха костюм за кръстника и за децата ...

# 62 705
  • София
Е то вече зависи и от сватбата и младоженците. Ние например с ММ вече имаме дата, ама ще ходим ей така по дънки. И на кумувете така казахме, е бяха малко шок, ама какво пък толкова. Все пак то си е за нас, след толкова години, даже и на нашите няма да казваме.

И защо да не им кажеш на вашите?
Да не би да ти дотежат, ако дойдат да се порадват, че се омъжваш?
Не го разбирам това, освен ако не сте скарани и не искаш да ги виждаш никакви.

# 62 706
Абсурт, предполагам, има предвид собствените тоалети на кумовете. Все пак едно е да си редовен сватбар, можеш и с някое по-обикновено рокле да отидеш,  друго е кум или кума, изтъпанили се пред 100 гости. Сериозно перо е това. При мен роклята на едното ни кумуване почти ми изяде една заплата.

... Все пак то си е за нас, след толкова години, даже и на нашите няма да казваме.
Не го правете! Не, че подписът е кой знае какво, но ако ги прескочите, много ще ги заболи.

# 62 707
  • София

И защо да не им кажеш на вашите?
Да не би да ти дотежат, ако дойдат да се порадват, че се омъжваш?
Не го разбирам това, освен ако не сте скарани и не искаш да ги виждаш никакви.
Абсурд, много пъти съм писала тук по темата с нашите. Няма да им казвам, защото те няма да дойдат, за да ми се радват. Най - малкото ще ми се подиграват, затова не мисля да си развалям момента. Децата, кумовете и ние, всички по дънки.

# 62 708
Да дойдем ние пък Satisfied...ще ти се радваме ние ...за кога да търся рокля? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 62 709
Аз си имам 😜 Само за кума да не ме каниш, че ни са ми толкоз официални роклите.

# 62 710
Аз имам официални дънки!

# 62 711
Да, кани ни, ние не ядем и не пием много, въпреки репутацията ни, и ще ти се радваме Simple Smile

# 62 712
Твойта нали беше лекьосана... Stuck Out Tongue Winking Eye
Требе я опереш...да не излагаме нашето момиче...

# 62 713
Аз мога да викам "горчиво" силно и ясно😆

# 62 714
  • София
Хайде, елате, така ще ми е кеф. Кой с каквото иска, дънки, рокли, няма да ви върна!

Общи условия

Активация на акаунт