Да се оплачем...

• 7 460 523
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 62 940
Наскоро открих една група във фейса, за евтини самостоятелно организирани пътувания. Там един пенсионер например, споделя, как БЕЗ да знаят език, с жена му, са обиколили цяла Европа. Купуват си билети предварително, гледат маршрута с гугъл мапс( и ние много го ползваме, голяма благина) и се справят съвсем спокойно Simple Smile
Като узреее момента, ще тръгнете. Още са малки, мама Ру. След няколко години еждневието ще стане малко по-спокойно, ще са по-големи, ще оценят пътуванията, и може и да идете Simple Smile

Би ли споделила коя е групата? И аз предпочитам сами да пътуваме, откачам като тръгнем вкупом като стадо и някой все нещо не разбрал, все чакаме някой, щото закъснял, изобщо такива несъобразителни пердета има, че се побърквам!

# 62 941
  • Сф
Така..да почвам
1 Скапана съм от умора, тая събота И неделя мм си остана вкъщи- хич да не беше...То не бяха дейности, то не бяха чудеса..
2. По Коледа НЯМА да се измъкнем- няма кинти..не до Петра, до Сусурлево дори няма пари..
3.Мисля че превъртях!Снощи НАСЪН ( след като цял ден не успях), реших двете задачи от сборника по математ.за състезания.
Изобщо, изобщо не съм на себе си.
5.Детето е с ново гадже-4 клас.Този
път е сириец! ( можеше и китаец в крайна сметка- в Надежда съм)
Пристигна с букет от 7 лилии и сребр.колие.Заведохме ги на пицария.И ние да почерпим, но се изнесохме дъртите...като пъдари обикаляхме наоколо.Аз не я пускам сама, да не тръгне по лош път.Вече двечки виждам от 5 ти клас цигарки..
А,, тъкмо дойде..детето..почвам да говоря отново за отношенията, хич не са малки..бързо се развиват в сравнение с моите времена..

# 62 942
  • До морето
Последно сега в Истанбул на една опашка се засякохме с група българи на автобусна екскурзия. Такъв панаир си спретнаха защо едните седят все на предните седалки, а други отзад. Трябвало да се редуват, всички били платили еднакво. Отзад не чували екскурзоводката, климатика какво било....

А какво дране на кожи е с тези агенции точно за входни билетчета. Нещо, което струва 15 лири, на тях им искат 25 евро, примерно. За възрастни хора или такива, които не знаят език, това наистина е единственият вариант. Но млади хора, разполагащи с 200 английски думи речников запас и интернет е направо грехота да се дават такива луди пари за подобни  екскурзии.

# 62 943
  • София
Жега стана снощи от водата...щях да колобирам чак. Печка не ми трябва там мисля..то 3 кв.м.ще пукясам...

Лошото е, че и конденза е много след къпането, от което и мухъл се появява.

# 62 944
  • София
Моята дъщеря още няма гадже. Пълна драма! Тоя уикенд и двете деца бяха пощурели. Накрая ги заплаших че ням да им дам пари и мирясаха и си оправиха стаята.
Мм ми готви обиколка по гръцките села. Може да е романтично, а може и да не е.

# 62 945
  • София
Абсолютно.Ние бебето влачим сега,и големият като беше още бебе.
Ходим си с нашата кола.
Организираме с мм наршрутите,хотели Тръпка е.

# 62 946
  • София
Пък синът ми даже имаше жена в детската градина. По-късно ме осведоми, че тя вече била с друг. Joy

# 62 947
Скрит текст:
Така..да почвам
1 Скапана съм от умора, тая събота И неделя мм си остана вкъщи- хич да не беше...То не бяха дейности, то не бяха чудеса..
2. По Коледа НЯМА да се измъкнем- няма кинти..не до Петра, до Сусурлево дори няма пари..
3.Мисля че превъртях!Снощи НАСЪН ( след като цял ден не успях), реших двете задачи от сборника по математ.за състезания.
Изобщо, изобщо не съм на себе си.
5.Детето е с ново гадже-4 клас.Този
път е сириец!
( можеше и китаец в крайна сметка- в Надежда съм)
Пристигна с букет от 7 лилии и сребр.колие.Заведохме ги на пицария.И ние да почерпим, но се изнесохме дъртите...като пъдари обикаляхме наоколо.Аз не я пускам сама, да не тръгне по лош път.Вече двечки виждам от 5 ти клас цигарки..
А,, тъкмо дойде..детето..почвам да говоря отново за отношенията, хич не са малки..бързо се развиват в сравнение с моите времена..

Това е ужасно. В подобна ситуация не пицария, ами няма да я пусна извън къщи изобщо.

# 62 948
Да взема и аз отношение за екскурзиите - в Европа и близки дестинации според мен е съвсем реалистично човек да се оправи и сам с организирането на пътуване и пребиваване дори без местния език.
Но пък организираните от фирми екскурзии са по-весели с това, че сте в компания, сближавате се с други хора, и може да поддържате контакти и след това. Ние не сме пътували така, но имам познати, които пътуват само организирано, точно заради компанията - иначе жената е в сходен бизнес, има намаления за билетите, може да си организира нещата и сама, но им е скучно сами.

# 62 949
Как сириец? От къде се взе? Ааааа, ма ха.

# 62 950
Е, какво като е сириец? Аз познавам доста момчета с бащи сирийци, женени за българки- все хубави и възпитани деца.

# 62 951
  • sf
Странно ми се вижда на 10г да се подаряват/приемат сребърни колиета и големи букети 🤔
Сирийската рода да не реши,че с тия подаръци и семейна  среща в пицария, са сгодени?! 😕

# 62 952
Да взема и аз отношение за екскурзиите - в Европа и близки дестинации според мен е съвсем реалистично човек да се оправи и сам с организирането на пътуване и пребиваване дори без местния език.
Но пък организираните от фирми екскурзии са по-весели с това, че сте в компания, сближавате се с други хора, и може да поддържате контакти и след това. Ние не сме пътували така, но имам познати, които пътуват само организирано, точно заради компанията - иначе жената е в сходен бизнес, има намаления за билетите, може да си организира нещата и сама, но им е скучно сами.

Точно затова и ние пътуваме така. Има си предимствата, да, вярно, че е по- скъпо, но атмосферата е друга. Екскурзоводката говори на микрофон, не знам как не я чуват, ние все се натискаме най- отзад да сме. Не мислиш за кола, за трафик, сядаш си и си слушаш....На нас си ни харесва така.

# 62 953
  • Сф
Е, Тете, то какви българчета гаменчета има..Напротив..даже пита нас предварително- може ли да подаря цветя.Не познавам родителите, то детска работа още, но им знам нравите, споко.
Щом му е гадже и е свестна се отнасят с уважение.Много дълго съм работила с араби, детето е възпитано, засега съм спокойна .
От съседният клас е.
Нащрек съм , това с годежа е така Simple Smile

# 62 954
Странно ми се вижда на 10г да се подаряват/приемат сребърни колиета и големи букети 🤔
Сирийската рода да не реши,че с тия подаръци и семейна  среща в пицария, са сгодени?! 😕

Именно. Те на тази възраст се сгодяват. А доброволно да водя дъщеря си на среща с такъв и да я оставям да се замеси с тази общност ... няма как да стане.

Пюр Лав - имай също предвид, че бълкарки имали връзки с малцинства, не са особено желани в български семейства и от български момчета след това.

Общи условия

Активация на акаунт