Да се оплачем...

• 7 460 689
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 62 955
При автобусните екскурзии настаняването е според реда на записване, тъй че тези отпред са били първи. Има вариант и да се доплати, за да се седи по-напред, но за мен е безсмислено.

Също не съм голям фен на пътуването с автобус, до Румъния веднъж замъкнах ММ, че ни се видя тежко, пък си представям да пътуваш 20+ часа.

# 62 956
Е, Тете, то какви българчета гаменчета има..
Скрит текст:
Напротив..даже пита нас предварително- може ли да подаря цветя.Не познавам родителите, то детска работа още, но им знам нравите, споко.
Щом му е гадже и е свестна се отнасят с уважение.Много дълго съм работила с араби, детето е възпитано, засега съм спокойна .
От съседният клас е.
Нащрек съм , това с годежа е така Simple Smile

Точно. Мен това, че е сириец или от смесен брак не би ме притеснявало.

# 62 957
Ето я групата, а има и разни форуми, абе има съвети много, само човек да потърси https://www.facebook.com/groups/747173085626457/
Например https://magelanci.com/forums/

# 62 958
Оплаквам се, че ме дразни тоя моя телефон. Мъжът ми ми го купи и имам чувството, че ме наказа с него. Явно само моя телефон от тоя модел не прави хубави снимки. Сега се е затлачил и не ми дава нищо да правя. Пише- няма място. Купих карта. Не запаметява там. Абе, направо ме дразни...
Старият ми телефон си беше добре. Дадох го на комшията ни. Той щеше да ми го плати, но почина .  Останах без телефон и без да ми е платен ... Ако беше в мен, сигурно щях да си го ползвам още.

Оплаквам се, че на обяд ходих до магазина и към вкъщи видях един да пикае на улицата, където беше пълно с хора. И контролиращите, които пишат фишове за щяло и нещяло го подмонаха и все едно нищо. Само аз ли ги виждам тия пикаещи хора посред бял ден???

# 62 959
  • ново
За полуоска и аз няма да извадя голяма сума. Виж за парфюм вадя решително вече...
Тете, подозирам, че ако реша да се разделя с парфюмите си, ще изкарам за една немалка част от новата кола. Тя полуоската скромна -150 лв., колкот един парфюм. Аз за друга кола не се навивам да бръкна много дълбоко.

# 62 960
  • София - Рим и обратно
Е, Тете, то какви българчета гаменчета има..
Скрит текст:
Напротив..даже пита нас предварително- може ли да подаря цветя.Не познавам родителите, то детска работа още, но им знам нравите, споко.
Щом му е гадже и е свестна се отнасят с уважение.Много дълго съм работила с араби, детето е възпитано, засега съм спокойна .
От съседният клас е.
Нащрек съм , това с годежа е така Simple Smile

Точно. Мен това, че е сириец или от смесен брак не би ме притеснявало.
На 10 г.....Anguished Абе, хора, какви вечери, букети, роди и гаджета на 10 г. побъркахте ли се?! И то с общности, които действително още се женят на по 12 г. Dizzy Face

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 15:14 от 'Кафе с мед'

# 62 961
5.Детето е с ново гадже-4 клас.
В  4 клас с гадже, че и ново! Вместо да решава задачи, ще ми се занимава с гаджета, амаха. Моите май не случиха на майка. Wink
PeacockLove, в кой град са тези улични пикльовци?

# 62 962

На 10 г.....Anguished Абе, хора, какви вечери, букети, роди и гаджета на 10 г. побъркахте ли се?! И то с общности, които действително още се женят на 12 г. Dizzy Face

Че и ги оставили сами в пицарията с младоженеца.

# 62 963
  • София
Моят е на 10 г. и още си играе с брат му с колички.

# 62 964

PeacockLove, в кой град са тези улични пикльовци?
Русе

# 62 965

На 10 г.....Anguished Абе, хора, какви вечери, букети, роди и гаджета на 10 г. побъркахте ли се?! И то с общности, които действително още се женят на 12 г. Dizzy Face

Значи не само на мен ми се вижда странно. Ако след 5 години ми дойде някакв пикльо на вратата с цветя и ланци... Всъщност не искам и да си представям. Аз на 10 се катерех по орехите пред блока и скачах на дама. Не ги поощрявайте тия деца да порастват толкова бързо.

# 62 966
  • Сф
Имат гаджета от детската градина.Айде и вие.Гадже не в сериозния смисъл, а по детски.Пишат си бележки, разменят си неща, играят.Дори моята до скоро нямаше и страдаше
Не помня какъв празник беше, всеки беше получил нещо от гаджето, а тя вика- само аз си нямам.

# 62 967
  • София - Рим и обратно

Аз съм в шок. Първоначално помислих, че е някакъв бъзик.

# 62 968
И аз съм виждала пикльовци. В София.
За цветята и ланците - и на мен ми се вижда рано, хем моят син е любовчия. А за момиче особено много. Дано не е нещо обезпокоително. Може би бих оставила да си сгънат цирка сами, без да се намесвам, просто бих следила осторожно.

# 62 969
На дъщеря ми, също 4 клас, “гаджето” ѝ подари три бонбона в кутийка. Колие категорично бих настояла да върне и да обясни, че такъв подарък е неприемлив. Среща и то семейна, със сириец - не! Не ми пречат, но около щерките - не! И да не е сириец не бих отишла на такава семейна сбирка.

Общи условия

Активация на акаунт