Да се оплачем...

• 7 460 791
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 62 970
Ти пък не би отишла 🤣, аз изобщо няма да я позволя. Романтична вечеря на 10. Айде няма нужда.

# 62 971
Пийклов, от кой телефон не си доволна, че тъкмо избирам за щерката

# 62 972
От моя Wink
Huawei p20 lite
Ама имам познати с такъв, доволни са..

# 62 973
  • Бургас
Полудявам само като чуя думата "гадже" за толкова малки деца!
Това за мен е извратено и педофилско..Веднъж даже се скарах с наши семейни приятели на тази тема.Гаджето на детето,та гаджето на детето и то пред самото дете.Какво, секс  ли правят?На тази възраст са само приятели,това повтарям и на дъщеря си.
Нищо лично ,това е мое мнение.Не искам да обидя никого!

# 62 974
Е, Ариа, тя щерката сама на вечеря не ходи, та ако не отида аз, ясно, че и тя няма. Сега, ако си чукне тайна среща пред блока, вероятно ще съм безсилна. Grinning

# 62 975
  • София - Рим и обратно
Те ги завели, ама после се изнесли "дъртите" да не пречат.... Боже, боже... А в други теми само дето не ме бият и обявяват за циганка, че съм родила на 25....

# 62 976
  • Сф
Не е ланец, синджирче със снежинка.Сигурно около 15 лв.Сега в класа си подаряват сърца- my best freinds , които са по - скъпи.Това другите деца .Разделят се на 2, някакви такива неща.Естествено че не приемаме скъпи неща, затова и ходиха на пица, за да не му е длъжна.Тука в квартала, до у-ще.
Но ето че синджирчето стана ланец, а пицата- ресторант.
Разбира се, че съм нащрек, по- бързо се развиват някои нации и не само те. Затова и се оплаках.
И наистина предпочитам букет, отколкото да и разбие зъбите например.В 2 ри клас едно момче я тормозеше, защото я харесвал както се разбра после, моля ви се..
Не смятам да споря с никой.Но по се стряскам от постове които им се вижда невероятно че някой има гадже ..Хич не са малки за дивотии.Бъдете нащрек и вие.

# 62 977
  • Куциндрел
Не ми се вижда нормално 10 годишно да порари сребърно колие на друго 10 годишно. newsm78

# 62 978
 щерката имаше едно гадже в 6 клас, покани я на...пицария или сладкарница...баща й я заведе, тя демонстративно му рече да седи да я чака отвън. Преглътна човека, седи отвън. А младежа- с майка си. Явно тя по-малко доверчива от нас Joy После горчиво съжаляваше, че се е държала така с баща си и не се повтори подобно нещо. Но откакто разсъхнаха нещата с тоя- за няколко седмици- хич не ще и да чуе за гаджета и простотии. Ходи си на ресторант, планина, екскурзия с приятелки, и дано отминаха тия простотии Simple Smile
Не припадайте за всяка глупост Simple Smile

# 62 979
Е как не ходи, бе Poppy?  Не я ли канят. 😆 Не искам да знам какво ме чака след някоя друга годинка. Честно. Вярно, че се развиват по-бързо, ама чак толкова няма нужда. А хем и аз съм от “циганките”, демек млада родих. Явно съм от каменната ера. 😒

# 62 980
Ариа, канят я, ама на бал (някакво училищно мероприятие преди Коледа). Joy Че и на двамата с баща ѝ ни се наложи да ѝ обясняваме защо момчето трябва да кани, а не момичето. Накрая все пак се съгласи да остави нарисуваната покана вкъщи.

А и какви срещи, класът им е нон-стоп по мероприятия и рождени дни. Вече не остава време аз да ходя по срещи от тях.

Тука цял катун сме се събрали май. Joy

# 62 981
От моя Wink
Huawei p20 lite
Ама имам познати с такъв, доволни са..
  Точно такъв беше единия....уби ме, камерата е най- важна

# 62 982
  • София - Рим и обратно
Е как не ходи, бе Poppy?  Не я ли канят. 😆 Не искам да знам какво ме чака след някоя друга годинка. Честно. Вярно, че се развиват по-бързо, ама чак толкова няма нужда. А хем и аз съм от “циганките”, демек млада родих. Явно съм от каменната ера. 😒
Хем съм "циганка", хем и имам вече 18 годишна, а  малката е на 10, е....нито едната нито другата е имала "гадже", което да влачим по пицерии. На малката един обожател й подари една гривничка от екскурзия, друг един за рождения ден обици, ама никак не се почувствах длъжна да ги влача на вечеря... Голямата пък съвсем. Имаше разни любовни писма от съученици в 5 клас и други такива, но без "семейни" трепети и събирания.

# 62 983
Интересно, че техните модели на думи са с много добри параметри на камерата, а на практика не правят хубави снимки
Ние с щерката бяхме с xiomi , снощи баща й й пробутал един huawei, ама да видим тя дали ще го одобри- селфи маниачка е, като всички тийнейджъри. За 4 дни в Рим- 1500 снимки в галерията, в снапчат и подобните- сигурно х5 Simple Smile

# 62 984
Хепи, да споделиш после! Да, и аз чета незнам кви извънземни камери, в моите ръце нищо подобно.....

Общи условия

Активация на акаунт