Да се оплачем...

• 7 461 364
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 62 985
И аз май гледам към xiomi. Доволна ли е от тях??

# 62 986
Кафе, аз съм си баш циганка. Нямам 30, а имам две деца, което обаче явно не ми пречи да съм яко старомодна. 😆 Не мога да се определя за сега какъв родител съм, но нататък определено ще стягам каиша. Ще държа на определени неща и ако трябва да съм зла, ще бъда.

# 62 987
На половинката е Samsung J7, страшни снимки прави.
Моят е още гаранционен, но ще го махам и ще се оглеждам пак за Samsung.

# 62 988
xiomi  са доста приятни и изгодни

# 62 989
  • Бургас

И двете ми деца са с xiomi. Много хубави машинки са. За парите си идеални даже.

# 62 990
Това, че "всички" правят нещо, изобщо не означава, че наистина всички трябва да го правят. И при нас всички негърки на 12 вече са правили всички видове секс във всички близки паркове и ходят с изкуствени мигли и на интимна кола маска но ...

# 62 991

И двете ми деца са с xiomi. Много хубави машинки са. За парите си идеални даже.

Аз съм с хиоми редми нот 5. Един от най-добрите телефони,който съм държала в ръцете си. Сериозна батерия,много добра камера,поръчах го от Китай за 280лв.

# 62 992
Не смятам да споря с никой.Но по се стряскам от постове които им се вижда невероятно че някой има гадже ..Хич не са малки за дивотии.Бъдете нащрек и вие.
Много се забранява, после децата правят нещата зад гърбовете на родителите си и после .. изненадаааа!
Аз предпочитам да знам, питам, разпитвам, бутам се, когато му дойде свръх много, моят син се дръпва. Което не значи, че не си ги прави нещата, просто не ми ги казва.
По отношение на сина си не съм наивна, не си мисля, че само защото не знам нещо, той не го прави. Все едно не знам аз и Всичките ми приятелки какво сме правили като малки. На една й позволяваха да носи големи обеци тип халки. На две от нас - не. Излизахме от вкъщи трите /взимахме се по пътя/, в момента, в който взимахме третата аз и тя си сменяхме обеците в нейния вход, а третото момиче, това, на което позволяваха да ги носи, ни гледаше сеира. На връщане от училище - същата работа. А майките ни си мислеха, че си носим треперушките.
Брат ми пък хвърляше сандвичите. Затова на сина ми сандвичи за училище - ц. Недай боже здравословна храна в кутия. Не ми се изхвърля храна, грехота си е. Та и с гаджетата така. О, да, беше ми забранено гадже, познайте!

# 62 993
  • София
Много навътре приехте гаджето. Simple Smile
Може би не трябва да се приема толкова буквално. Щерка ми, от детската градина, всеки месец си набеждаваше по едно гадже. Simple Smile А сега са 3. Един комшия, един-двама от класа и един от спорта. Laughing

# 62 994
Ама разбира се. Всяко чудо за три дни при тях.

# 62 995
  • София
Аз с моето раждане ще си трая, че...

Имах гадже в детската градина. После мъжете ми опротивяха и така докъм 14 годишна.
Сина нещеше гадже до доста късно, сега ги сменя веднъж седмично, добре поне че не ги води да сезапознаваме, че да не ги омешам нещо..

# 62 996
То не е въпроса в забраните, а в насочването на интересите и заниманията в подходящи посоки. Докато може.

# 62 997
  • София
Някой питаше назад как да не му излизат реклами от търсения на разни изненади - ами, ползвайте режим Инкогнито на Chrome, например Simple Smile
Когато търся нещо за изненада, го правя така и нямам случай на излязла реклама на търсеното от мен.
В детската градина си имах мъж, един Иванчо. Щяла съм да го взимам вкъщи да живее, не помня по какъв повод съм го казала, но майка ми така твърди Simple Smile
Оплаквам се, че имам обикаляне, нямам нищо за хапване вкъщи, значи трябва и да сготвя... А снощи успях да заспя към 3 чак, станах в 6.30... Уф...

# 62 998
  • Варна
Сложете си адблок плюс, маха рекламите и решава проблема.

# 62 999
Сънувах си портфейла как го намирам празен... Освен парите липсват документи на татко, и аз започвам да ровя боклука из контейнерите наоколо, защото всяка снимка, на която имам татко, ми е много ценна... Не ги намерих.
Ще направя кекс за бог да прости.
Декември ме напряга силно. Да се маха искам.

Общи условия

Активация на акаунт