Да се оплачем...

• 7 443 980
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 65 025
  • sf
Имах предложение за излизане, а не отидох само заради мързел. Егати , неспасяем случай съм!

# 65 026
  • София
Тези доставяха само със Спиди за съжаление. Иначе и аз не съм им фен.

Вчера хванах агонизиращ комар! На земята береше душа. Не ми се беше случвало такова нещо. Декември.

# 65 027
  • Варна
Не знам какво става с мен. Само половин час да полежа на дивана и се схващам яко. При ставането всичко ми скърца и пука. То ясно, че остаряваме всички ама много бързо бе.

# 65 028
  • София
Това е от липса на достатъчно движение. И аз за себе си го чувствам.

# 65 029
ARIA* мен ме хапеха едно време много,гадовете мръсни.Така съм се надявала да се задават като си ядат,ама не,тия са вампири.Където имаше бълха,при мен ще дойдеше и ще ме направеше като балон.Бях си купила спирт с мирис на лавандула и един с мента,смесваш ги и пръскаш където ти е кеф.Аз пръскам през лятото редовно леглото и мен.Става ти ужасно, някакво смесено чувство,но за малко.Изпитваш хем студ,хем топлина,но поне не ме хапят повече.Ако случайно някоя те ухапе,можеш да напръскаш със спирта и успокоява леко.

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 20:27 от borislavabgmamma

# 65 030
Трябва да се утрепе, за да не се размножи. Не да се парфюмира ☺

# 65 031
  • София
Ще ида да пусна едни кръвни на детето утре, само дано намеря работеща лаборатория, хич няма да чакам понеделник.

# 65 032
  • София
Оплаквам се, че не разбрах как е отлетяла и тази година. Толкова бързо започна да минава времето..

# 65 033
Хай, вярно, че като тръгне веднъж с уредите и отваря пропаст в бюджета, но поне сега си имаш нови уреди и спокойствие за следващите години.
Моля те, не се самоубивай.

# 65 034
Мъжът ми е на втори банкет, а аз нямам една приятелка, с която да изляза да пийна по нещо вечер... Sad

# 65 035
  • София
Ще ида да пусна едни кръвни на детето утре, само дано намеря работеща лаборатория, хич няма да чакам понеделник.
От де си?
Аз току що четох работното време на Цибалаб и утре сутрин ще се разходим.
ЛЛ ми даде талон, да не отиде зян.

# 65 036
  • София
Няма нито една млада, симпатична жена в Русе за компания?
Даже майка ми успя да намери приятелки там, а живее само през зимата  от 6 години.

# 65 037
Няма нито една млада, симпатична жена в Русе за компания?
Даже майка ми успя да намери приятелки там, а живее само през зимата  от 6 години.
Всичките са тежки гимии... С едни приятелки от август се уговаряме да се видим. Всички останали са с деца и не излизат...

# 65 038
  • София
От де си?
Аз току що четох работното време на Цибалаб и утре сутрин ще се разходим.
ЛЛ ми даде талон, да не отиде зян.
Анмари, от София.

# 65 039
ММ ги влачи от работата, имат колега който не е много чистоплътен, хем хиляда пъти съм му казвала да не си оставя дрехите в общата стая.
Вероятността да довлечете и вие, изхвърляйки боклук в кофите за сметосъбиране е същата.
Важното е в домът ви да няма среда за размножаването им.
Редовно почистване с прахосмукачка, не влажен климат и свеж въздух.
Профилактично,
ако имате по-висока телесна температура може да си сложите гривничка(каишка) на китката.  Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт