Да се оплачем...

• 7 444 034
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 65 010
  • София
Сега започвам да мисля за нашата сметка за ток .
Нагревателят на бойлера изгоря ли , какво му се случи , и един месец , нон стоп неше включен без да изключва , защото не може да загрее водата.
Казаха ми , че този месец ще има изненади 😬

# 65 011
Дърпах колега дето кара лайносмукачка. Всичко ми вони безобразно. Майка има да мърмори пак. Купих пералня 8 кг Самсунг, не я харесва, голяма била, нямала толкова дрехи за пране. Купих и чаршафи за Коледа за подарък, скъпи били, защо си давам парите. Вчера я водих да й купя едни топли боти, запече да си ги плаща от пенсията. Какво й става последните месеци нз.Поне има сарми вкъщи и ще дойдат приятели за НГ.Много съм гладен вече, имам поне още час до вкъщи след тая лайняна фиеста.

# 65 012
  • София
Вчерашното ми оплакване в сайта на Спиди даде резултат и днес ми намерили пратката. Чак не повярвах.

# 65 013
  • София
Изпуснах работното време на Спиди днес и сега ще си взема нещата чак на 2.01. Много ме е яд..

# 65 014
  • София
Звъни куриера ит Спиди~фактурата е в мен,но стоката не е.Как така питам аз,сутринта си товарих буса сам и я  нямаше,а защо взехте фактурата. Мълчи.
Обадих се на  представиреля,на нещото което чаках и пред мен му донесе нов артикул.В рамките на час се случи всичко.

# 65 015
  • София
Малкото е с температура. От сутринта го гледам, че му е чоглаво и аз се сдухах. Цял ден я мисля, и разбира се се оказах права. ММ на обяд ме овика, че съм си въобразявала, защо съм сдухана, защо не ми било празнично. Ами, защото си познавам децата, м@мка му. Като си 24/7 с даден човек, не ще го познаваш, ами незнам. Оффф, дано само мине бързо, че още кашля от последния вирус ноември и всякакви мисли ми минават през главата.

# 65 016
Ох..Блонди..бързо да се оправя детето!!!!

# 65 017
Като ви чета дертовете и ме е срам задето се оплаквам.Дано ви се оправят децата.
Относно Спиди. Ноември бера райски ябълки. Наемам хора и берем и пращам понякога със Спиди поръчки до частни лица. Имах една пратка за Варна. Пращам 10,980кг, получава човека 10,600кг. Пуснал съм наложен платеж за 10кг ябълката. Сложил съм 980г за кашона. Обаче някой служител гепил 5-6 ябълки и човека получава по-малко килограми. Пусках жалба, разправии по телефона, накрая изкараха, че кантара им в офиса бил неточен. Компенсирах купувача и приключих със Спиди. Догодина всичко на Еконт и толкова. Нямам нерви да се разправям. Тон и отгоре продавам, тия ще ми правят мизерии за 300г.Да бяха ми казали да им набера и на тях, що ще взимат от пратката? Край повече!

# 65 018
  • Варна
Силвър, 31-ви се води работен ден, няма ли да можеш тогава да си я вземеш?

Омикрон, добре дошъл отново. Липсваше известно врвме във форума.

# 65 019
  • София
High, гледах в сайта им и пише, че на 31 и 01 ще почиват. И аз се надявах, че 31 се води работен. Но то аз съм си виновна, просто не се добрах на време.

# 65 020
  • До морето
Офисът на Еконт, който е до вкъщи ще работи на 31-ви до обяд.

# 65 021
И до нас офиса ще работи на 31 до обяд. Еконтци са много точни, редовно ги ползвам като се наложи нещо, понеже пътувам и майка през улицата и е до офиса.
Наядох се като прасе със сарми. Много обичам. Заредил съм и Мерло и нека ми е зле. Утре ми идват кумците на гости. Отдавна се зная с тях и ме каниха да съм им кум. Без кума, само аз съм. Днеска насякох и сурвачки, да ме сурват децата им. Имам в двора засят дрян специално за тази цел.
Аде успешна година и да не ви боледуват чаветата хич! Приемам дарове със сарми по всяко време. Баклави и тиквеник също може.

# 65 022
Б@си нахапана съм пак от бълха, оня ден я изпуснах. ММ ги влачи от работата, имат колега който не е много чистоплътен, хем хиляда пъти съм му казвала да не си оставя дрехите в общата стая. Писна ми честно, през месец гоня по някоя бълха.

# 65 023
Сутрин лесно се ловят върху чаршафа...защото са добре нахранени и са бавни. Поне тъй казва ММ-ловецът на бълхи...😆

# 65 024
Баш на светлия чаршаф я изпуснах оня ден. Как пък не пукна от преяждане тая гад. На решето съм. 😩

Общи условия

Активация на акаунт