Да се оплачем...

• 7 435 938
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 10 425
Не харесвам четенето на морал и забележки от "сульо и пульо".Къде отиде свободата на мнение.Кой колкото иска да си се оплаква!

Какъв морал, какви забележки? Жената нарича болния си свекър "психопат"  Shocked и вие твърдите, че това е нормално и искате толерантност  ooooh! И това е n-тото  обиждане на човека, а тя де факто има проблем с мъжа си отдавна по въпроса с дядото, апартаментът му и хората, които е приютил там. Наистина ли приемате за приемливо подобни обиди да се сипят по адрес на когото и да е, камо ли за роднина, болен човек....

# 10 426
На нейно място и аз щях да реагирам така.. Не си кривя душата. Знам колко е изнервящо и побъркващо по цял ден да си с човек, който не е добре с главата и не ти е близък и да се грижиш за него. В моя случай бяха леко до средно умствено изостанали... Peace

# 10 427
И аз я разбирам, не може ли да бъде настанен в дом за специални грижи?

# 10 428
  • София

Както се оплаках назад, точно в момента всичко се решава ден за ден.
И това ме изнервя още повече. Не ми се разказват подробности с лекари и пр.
Иначе сме измислили как да го гледаме - у тях.
Даже майка ми каза, че ще се включи 3 дни седмично, понеже и е близо до работата.
Аз вероятно ще покрия 2 или 3 дни. После аз ще уредя социален патронаж.

# 10 429
Сложно е - няма места. Трябва да умрат 10 - 15 старци за да му дойде реда.
"Спонсориране" не се приема от всеки, страх ги е.
И проблема с негативното отношение като цяло към старческите домове.
Ако сина му го чувства като предателство, а в същото време остава жената да се грижи за стареца.

# 10 430
Уфф, отвратително време. И хич не ми се работи. Sick #2gunfire

# 10 431
  • SF
Ти иди кажи на възрастен човек, че искаш "да го настаниш" някъде.  ooooh!

# 10 432
  • Сф
Не харесвам четенето на морал и забележки от "сульо и пульо".Къде отиде свободата на мнение.Кой колкото иска да си се оплаква!

Какъв морал, какви забележки? Жената нарича болния си свекър "психопат"  Shocked и вие твърдите, че това е нормално и искате толерантност  ooooh! И това е n-тото  обиждане на човека, а тя де факто има проблем с мъжа си отдавна по въпроса с дядото, апартаментът му и хората, които е приютил там. Наистина ли приемате за приемливо подобни обиди да се сипят по адрес на когото и да е, камо ли за роднина, болен човек....
Да, приемам.Защото това е НЕЙНИЯ свекър, НЕЙНИЯ дом, нейния проблем и живот в такава среда.  Peace
А за морала и забележките е насочено към конкретен потребител, нали Добри?  Mr. Green

# 10 433
много е лесно да се коментира,като не знаете какво им е в "обувките".Общо  взето проблема си е Нейн и тя трябва да  се справя с него не някой друг.
да се оплача какъв е тоя месец май вали супер отвратително време не мога да излезна с детето никъде  ooooh!

# 10 434
Нормално е да приемаш, те индивидите на еднакво интелектуално ниво се поддържат.

# 10 435
  • В един копнеж!
Да се оплача ли, да не се ли?! Две седмици съм отпуска, а навън вали. Имах пла-но-ве!
Притеснението ми от два дни?!...запланувала съм за себе си един бърз повърхностен медицински преглед- лабораторни изследвания и ехография на щитовидна жлеза.  От известно време имам бодежи в щитовидната, от време на време, все едно залък ми е заседнал от дясната страна. А ми прави впечатление, че било то диети, не диети, изобщо не мърдам наникъде по кг. Е, 3  диети смених. Разгеле, ако с три диети не мръдне човек, какво правим?!
Днес съм запланувала да прочета малко медицинска информация относно тези неща, за да съм в час и да се текна на действия.

# 10 436
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нормално е да приемаш, те индивидите на еднакво интелектуално ниво се поддържат.

вярно си е.  Whistling
пресен пример сте вие двечките как се поддържате. Wink
 ooooh! то май сте три, но нейсе

тороманова  Sunglasses

# 10 437
а правили оная известна 90 дневна диета?всъщност щом имаш проблем с щитовидната жлеза нямаше ли там някакви неща дето трябваше да се набляга?не помня де можеш да се обърнеш към диетолог обясняваш му че имаш твоя проблем и ще ти направи диета някаква

# 10 438

вярно си е.  Whistling
пресен пример сте вие двечките как се поддържате. Wink
 ooooh! то май сте три, но нейсе

тороманова  Sunglasses

Точно така, Добри - имаме достатъчно акъл и такт, че да не подминаваме като глухи и слепи нечий просташки изказвания по адрес на болен човек и то най-редовно. Не познавам свекъра й, но нейното поведенийце го виждам редовно

# 10 439
  • В един копнеж!
а правили оная известна 90 дневна диета?всъщност щом имаш проблем с щитовидната жлеза нямаше ли там някакви неща дето трябваше да се набляга?не помня де можеш да се обърнеш към диетолог обясняваш му че имаш твоя проблем и ще ти направи диета някаква

Е, чакай първо да видя имам ли проблем с жлезата или не?!  Laughing Може да е от друго. На тоя етап аз само правя предположения, че може би е от това.
Скрит текст:
Оная 90 дневната при мен файда няма. Но пък в момента съм на другата, със зелевата супа?! Ама какво от това?!! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт