Да се оплачем...

• 7 435 914
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 10 455
Вчера изкарахме целия ден вкъщи с три броя деца, аз и майка им на другите две. Имах чувството че готвя за армия. ooooh! Тийнейджърката излапа четири чинии със спагети, преди тях- две купи макарони за закуска. ooooh! Къщата е ад- реве ми се, като след погром е.
С много хора се скарах, тъпото ребро продължава да ме боли, и за капак от руса се боядисах черна. Нарочно, още повече ми се реве. Crossing Arms

За домовете- аз съм за. Имам в родното си градче такъв, щастливи изглеждат обитателите. Чака се дълго за място, да.

Направо ти съчувствам, аз след последното подобно на твоето изкарване на едни празници, повече НИКОГА!

# 10 456
  • Варна
Аз затова имам желязно правило - вкъщи гости не. С приятели - на заведение. Има и такива, където може да се отиде с деца. Така че като ми писне да си хвана шапката и да си тръгна. И домът ми не е ад.

# 10 457
Е, за заведенията е ясно. Някои не могат да си го позволят. Дай да седят като скотове сами. Изчистих де, уж.
И на баба днес й е операцията, и тя рак, и направо така ми се срутва живота от три години, че не е истина.
Не мога да изляза на глава със 112. Сигнализирам за пил шофьор и нищо. бнд вчера- адски пил, кара детето. Което е всекидневие. Госпожо, това са ваши проблеми. Ок, аз сигнализирам за пиян, не за взаимоотношения, те ме разпитаха и за майчиното ми мляко.

# 10 458
  • Варна
Е, за заведенията е ясно. Някои не могат да си го позволят. Дай да седят като скотове сами.

Е, аз не говоря за супер луксозен ресторант. Какво означава "не могат да си го позволят"? По-евтино ли ще излезе къщното гости? Потребителката написа, че е готвила като за армия. Това според теб не са ли разходи? Да не говорим за обърнатата наопаки къща. Това за мен лично е по-зле и от големите разходи. Аз моят дом си го имам за изключително лично пространство и предпочитам да се бръкна с пари за сметка навън, отколкото да позволявам на някой да вършее вкъщи.

# 10 459
Да де, аз писах за армията.
Приятелката ми не разполага със средства. Трябва аз да плащам и за тях. В нас- едни спагети, пържолки, картофки, супа, принцеси, таратор, макарони цял пакет, шопска, всичко се омете- аз не ядох, малкия хапна две принцеси- по- евтино излезе, месата са ми домашни, от нашите. Другия вариант беше ние с детето в тях. Ама пак аз щях да мъкна торби, таксита.
Предпочитам да си спестя едни 50 кинта и да мрънкам.

# 10 460
  • София
Дари, дано баба ти се оправи  Hug

Писна ми от това тъпо време. Четох, че целият май ще е дъждовен, направо се депресирах  Tired

# 10 461
Дари, защо пускаш детето да го вози пияният му баща?

# 10 462
  • Ямбол
Shocked
Много ненормални хора са се навъдили в последно време, че и се хвалят с малкото си акъл под формата на оплакване.
Май трябва да сигнализираме в социалните, че има една безотговорна майка, която пуска детето си с някакъв пияница, че да може после да го натопи на 112. Tired

# 10 463
БНД явно е бил в график за свиждане и това,както изглежда,  е без майката - следователно колко би могла тя да следи действията му...?
Но може да поиска промяна на режима за взимане - с оглед риска , в който попада детето след срещите с "любящия" си отец.

# 10 464
Ах, Лиляна, не ти ли писва да дебнеш и да се заяждаш на дребно?
Ти си едно бяло, четирибуквено същество, овца. Точка.

# 10 465
Оплаквам се от тази псевдо пролет ooooh!

Преди малко се прибрахме с детето от разходка, измръзнахме.

# 10 466
Тикве, съчувствам ти! Дано вече всичко е наред!
Съгласна съм с Даун Ъндър и Антигона. Ясно е на всички, че не е лесно да се гледа болен вкъщи, но подбора на изразни средства не е приятен за четене отдавна...
И моето бебе не спа добре, колики ли има или нещо друго ( притеснявам се да не е рефлукс) не знам, но цяла нощ се мъчи и скимтя. Дано да го израсте този период по-бързо, че горкото много се тормози.

# 10 467
Shocked
Много ненормални хора са се навъдили в последно време, че и се хвалят с малкото си акъл под формата на оплакване.
Май трябва да сигнализираме в социалните, че има една безотговорна майка, която пуска детето си с някакъв пияница, че да може после да го натопи на 112. Tired
Майката не е уточнила дали е откарал детето или го е докарал.

# 10 468
  • Ямбол
...
Майката не е уточнила дали е откарал детето или го е докарал.
Е, не е като да го вижда това за пръв път:
... адски пил, кара детето. Което е всекидневие. ....

# 10 469
Уф, това съм го изпуснала. Думи нямам.

Общи условия

Активация на акаунт