Да се оплачем...

• 7 435 930
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 10 470
  • България-Швейцария
И тя как може да му повлияе, според вас, при положение, че и обаждане в полицията не го стряска?

Оплаквам се как животът ни дава все по-ясни сигнали, че малко от нас ще доживеят до пенсия.
Поредна любима (и млада) колежка от интервюерския ни екип по празниците внезапно се е преселила на по-доброто място...
Много ми е мъчно Sad, всички сме като треснати, а най-гадното е, че трябва някак да се съберем и да й покрием районите, защото клиентът не го интересува и сроковете не чакат...

# 10 471
  • София
Оплаквам се от ужасното време Sad
Много дъждовно и студено, замръзвам просто. Къде отиде пролетта? Какво ли лято ни чака с това ненормално време?

# 10 472
Дари, пиян ли идва да го вземе или пиян го връща? Колко е голямо детето?

# 10 473
И двете. От обяд почва. Така е било винаги. Детето е на 5 и половина.

И тук заваля отвратително.

# 10 474
  • София
А защо му го даваш, като идва пиян?
Толкова ли не ти пука за детенцето.
Щом се съмняваш - отказваш, ще го вземе като изтрезнее.
За връщането няма как да влияеш, ясно е.

# 10 475
  • Ямбол
И тя как може да му повлияе, според вас, при положение, че и обаждане в полицията не го стряска?
...
Изобщо не знам дали трябва да му влияе. Според закона си еднакво виновен с пияницата-шофьор, ако знаеш, че е пил и се возиш при него, а какво остава да си оставиш детето в ръцете му. Трябва да си много зле, че да не ти пука, за да си оставиш детето всеки път, когато знаеш, че шофира пиян. Просто не му го дава и това е. Вика двама свидетели да го видят, че е пиян и той не може да го вземе в това състояние.

# 10 476
И двете. От обяд почва. Така е било винаги. Детето е на 5 и половина.

И тук заваля отвратително.

В момента последна грижа трябва да ти е дъжда.....
Наистина ли това отговарят при сигнал за нещо толкова сериозно??? Не мога да повярвам.

# 10 477
Не му го давай като идва да го вземе. Заведи дело да му ограничат родителските права, да вижда детето в присъствието на друг човек. Аз не бих си дала детето ако знам, че ще го вози пиян. Детето познава ли, когато той е пиян? Отведи го и на психолог, да каже как му се отразяват тези срещи. Имаш ли свидетели, че го взема и връща пиян. Не знам за теб, но аз бих му избола очите ако видя, че пиян вози детето. И бих спряла да му го давам, ще се видим в съда.

# 10 478
 Ок, викам свидетели и не го давам, но като си е при него аз как да процедирам?
Адаш, мислила съм го. Peace

За сигнала- прехвърлиха ме от централата в Търново, сигурна ли съм че не подавам фалшив сигнал. Имената ми, къде живея, номерът на колата- жалко че не знаех двете букви след номера, накъде се е запътила колата. Казах три предполагаеми дестинации, не съм врачка.

Стига с мен вече, предлагам.

# 10 479
Дари, сериозно!
Толкова ли те е страх, че ще се лишиш от парите му, че гледаш да не му накривиш шапката и си рискуваш единственото дете с такъв баща?

Не знам какво става вече, но всеки ден гледайки случващото се по света и у нас, четейки тук и там мнения и мисли усещам как неизменно губя частици от вярата си в хората..

# 10 480
Много съм yморена! За три дни детето направи толкова пакости, че не се спирам - непрекъснато оправям някакви поразии. Добре, че вчера стъклото на вратата не падна върхy него! Все за котката мисли - търси я и ако не е в стаята се yспокоява, кротва се. Ако е в стаята става нервен, не я иска. Хваща я и я пyска зад диван, носи я на терасата и затваря вратата, пъха я в шкаф. Няколко такива слyчки имахме и вече гледам да са ми непрекъснато пред очите и двамата. Говорим, обясняваме, даже се карахме. Еми не я ще. Радва се само на котките, които са навън. На Мая се радваше само първия ден. Ревнyва ли, какво става? Че ние заради него я взехме, защото ни се късаха сърцата като видехме коте навън и той почнеше да го сочи и да вика "маааy, маааy". А тя е толкова кротка котка! Гледа да се гyшне, да мърка. Нито го драска, нито нещо мy прави.

За болните от алцхаймер според мен е по-добре да са в специализиран дом под непрекъснато наблюдение. Или да е ангажиран човек с тях, който да живее с тях, да не се отделя. Знам една жена, светла й памет, която запали цяла къща. Дядото на мой познат палеше хартийки и ги пyскаше по пода. Отделно това, че имат склонност да си крият акото в гардероби, под легла. Особено за работещ човек или за човек с дете/ деца, обгрижването на такъв болен е много тежко! Потребителката може да няма на кого да се оплаче, може тyка да й е местенцето, дето да си излее дyшата. Тъй го е почyвствала - тъй го е казала. Щом го гледа толкова време и по всяка вероятност пренебрегва децата си, за да отдели внимание на него, значи не е толкоз лош човек. Пък и да е!
Неин дълг е да бъде преди всичко добра майка, а мисля, че ако дядото остане в дома им, това няма да е точно така. Освен това тя не го изоставя, а напротив - организирала е как ще го гледат, дори майка си е включила.
А за начина й на изразяване - заключение за хората си правя от техните постъпки, а не от това, което са казали, защото хората говорят разни неща с цел. Може това да е нейният начин да се отърси от нервите.

# 10 481
Само че, кой каза,че дядото е болен от от алцхаймер ?

# 10 482
Свежина, дай време на котьо и детенце да свикнат  Peace Детето на колко годинки е?

Да се оплача, че работя от зори до мрак. Тъкмо приключвам сега. Ако не си нося работа у дома трябва да спя на работа.  Mr. Green

# 10 483
  • София
Аз. Отдавна. Днес цял ден съм била нагоре-надолу да му уреждам документи. И сега го мисля дали ще го оперират или не утре. Щото съм много лоша, нали... На пета се въртя само и само всичко със всички да е наред.

# 10 484
Дорис, на две годинки е синът ми. Ще трябва да свикне с котето. Той сега май ревнува, но вярвам че постепенно ще го обикне.

Общи условия

Активация на акаунт