Да се оплачем...

• 7 435 817
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 10 485
  • София
Всеки си гледа от собствената къщурка и само казва "Аз съм прав/а"
Настъпи ли време за действия всеки се покрива в миша дупка и само думите си остават.
Free,  за мен си силна и се надявам да откриете най-доброто решение и децата ти да не стават свидетели на тежки сцени.

# 10 486
  • Cyberspace
Болката, която усещам хич не ми харесва. Последно когато я усетих така ясно изразена и засилваща се при натиск стана лошо, докато разберат няколко доктора какво е. Ако утре продъжи така, ще ходя пак на лекар. Много се наплаших последния път и цяла година имах фалшиви тревоги, че пак нещо не е наред. Дано и тази е фалшива. Tired Tired

# 10 487
Какво те боли пък теб сега...Мен от години периодично ме боли ниско долу, яйчници ли са, малък таз ли и аз не знам, ходила съм по доктори, уж нищо няма, сраствания, подвижна матка и т.н. А боли някога все едно раждам  Cry

# 10 488
  • София
Ох, добре не е дядото - сигурно аз съм каръка.
Направлението е сгрешено, зарастването е неправилно, ще правят втора операция, обаче на 8.05 и после ... жална ми майка.
Всъщност тия от Пирогов са виновни! Аз направих всичко възможно, въртях телефони, ходих, говорих да ни предложат рехабилитация - те ни изхвърлиха, нищо му нямало, можел да ходи. Сега - защо така било зарастнало.

# 10 489
Ох, добре не е дядото - сигурно аз съм каръка.
Направлението е сгрешено, зарастването е неправилно, ще правят втора операция, обаче на 8.05 и после ... жална ми майка.
Всъщност тия от Пирогов са виновни! Аз направих всичко възможно, въртях телефони, ходих, говорих да ни предложат рехабилитация - те ни изхвърлиха, нищо му нямало, можел да ходи. Сега - защо така било зарастнало.

E, поне нещо не са объркали - оперирали са правилния дядо Simple Smile че то можеше и друг да накълцат.

# 10 490
  • Cyberspace
Какво те боли пък теб сега...Мен от години периодично ме боли ниско долу, яйчници ли са, малък таз ли и аз не знам, ходила съм по доктори, уж нищо няма, сраствания, подвижна матка и т.н. А боли някога все едно раждам  Cry

И мен точно това - усещам като да е яйчника. Не си вярвам много и ще почакам преди да ходя. Засега само ме боли, а като натисна се засилва болката, също и кръста от същата страна. Шокът, който изживях предишния път от обикаляне по "кадърни" специалисти (та чак третия (гинеколог при това) разбра какво е и то едва след като го спука), може още да ме държи и да си въобразявам.  Tired

# 10 491
  • София
Колко е годишен дядото?  Той в гипс ли беше само? Сега пирон ли ще.му слагат

# 10 492
  • София
Колко е годишен дядото?  Той в гипс ли беше само? Сега пирон ли ще.му слагат

На 86 е. Капачката беше счупена, сложили са пластини. Но шината се разхлабваше полека-лека и той си ходеше. И от движението явно нещо се е разместило.
Нали се оплаквах, че обикаля, а ония ме нападнаха защо съм мърморела. А - да видите сега!

Ох, в главата ми е буря - операцията, след операцията, аз как ще бъда с работата, децата и всичко останало??!!

# 10 493
Ох, в главата ми е буря - операцията, след операцията, аз как ще бъда с работата, децата и всичко останало??!!
Да му се не види, защо в главата на мъжа, чийто баща е дядото, не е тази буря? Все жената го отнася.

# 10 494
  • В един копнеж!
Защото мъжете по презумция не могат да се справят с тези неща. А пък, какво ли остава с административните въпроси, разговорите по телефони също?!!  Много е тегаво за тях. Ние сме по-оправни , отвътре ни идва. Rolling Eyes

# 10 495
Това явно е личен избор при тях, няма как да се гърби само жената с подобни неща, ако комуникацията м/у двамата е на ниво и мъжът е мъж на място  Peace Сори, ейджънт, ако се засягаш.

# 10 496
  • София
Защото мъжете по презумция не могат да се справят с тези неща. А пък, какво ли остава с административните въпроси, разговорите по телефони също?!!  Много е тегаво за тях. Ние сме по-оправни , отвътре ни идва. Rolling Eyes
По презумция? Познавам доста мъже, които са в пъти по-оправни в "тези неща" от жените си. До индивид е, обобщенията са безсмислени. В конкретния случай просто мъжът на Агент е калпав. Или не му се занимава и му е по-лесно да прехвърли отговорностите на жена си.

# 10 497
  • В един копнеж!
В нейния случай ще се съглася с последното ти изречение.  Peace

# 10 498
  • Варна
На мене ми е жал за нея и съм сигурна, че на нейно място не бих издържала. Сега ми е малко по-ясно защо от време на време изпуска парата с по-груби изказвания. Ми не мога да я виня.

# 10 499
Аз със сигурност не бих издържала. Ама и не бих изливала агресията си във форума, а на тоя дето трябва.

Общи условия

Активация на акаунт