Да се оплачем...

• 7 435 857
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 10 575
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в София поне е лесно  Peace

# 10 576
  • Burgas, Bulgaria
Мъчно ми е ... не знам що ?! Чувствам се адски самотна и сама в същото време искам да избягам далеч ...
И от себе си се изморих Sad ! И не искам да си говоря с някой ,а в същото време ми е тежко ... Имам чувството ,че всички са на светлинни години от мен .

# 10 577
  • София
в София поне е лесно  Peace
Лесно, ама скъпо.  Mr. Green

# 10 578
Мъчно ми е ... не знам що ?! Чувствам се адски самотна и сама в същото време искам да избягам далеч ...
И от себе си се изморих Sad ! И не искам да си говоря с някой ,а в същото време ми е тежко ... Имам чувството ,че всички са на светлинни години от мен .

Хормони тикве, хормони  action032
И това ще мине  Hug

# 10 579
  • Burgas, Bulgaria
Да се напия освен ... Crazy

# 10 580
  • София
Оплаквам се от англичаните - няма такива охлюви, като става дума за работа. Колко му е да напишеш един мейл?

# 10 581
  • Ямбол
Аз се оплаквам от речниковия фонд на Free Agent.

# 10 582
  • София
Оплаквам се от англичаните - няма такива охлюви, като става дума за работа. Колко му е да напишеш един мейл?
По-скоро са тежки. Италианци и испанци са по-големи охлюви. Grinning А франсетата, гледат отвисоко и нерядко те мятат в драките, та трябва да се помолиш повечко ако трябва да ти дадат някакво инфо. Wink

# 10 583
А нужно ли е да се правят подобни квалификации въобще  ooooh! И как можеш от два-три контакта да заключиш, че е национална черта  Rolling Eyes
Оплаквам се от студа днес и въобще - цялата седмица. Обожавам зимното време, но сега е ни рак, ни щука, якетата са зазимени и настава едно примък-отмък....

# 10 584
  • В един копнеж!
Тука стана като водене на личен дневник!  Laughing
Скрит текст:
Непрестанно мрънкаща челяд, бре!
Всеки си има болежки, мъки и тегоби, но едва ли някой/а по-скоро допускам, че е никой/ не се интересува буквално от всяка преживяна минута от ежедневието Ви, че да ни споделяте на всяка крачка какво правите, неправите или пък сте мислили да правите. И припозналите се да не ми обясняват как това било заглавието на темата, да не съм четяла.
Допълвам се: Дали това моето е оплакване?!  Laughing

# 10 585
  • София
А нужно ли е да се правят подобни квалификации въобще  ooooh! И как можеш от два-три контакта да заключиш, че е национална черта  Rolling Eyes

Не правя квалификации, споделям мнение, не ангажирам никого с него, не го и налагам. В случай, че репликирането е към мен, защото не разбрах добре. И как може да знаеш на базата на колко контакта ми е заключението? Simple Smile Не бих направил извод и за 20-30 контакта. newsm78

# 10 586
  • София

Не правя квалификации, споделям мнение, не ангажирам никого с него, не го и налагам. В случай, че репликирането е към мен, защото не разбрах добре. И как може да знаеш на базата на колко контакта ми е заключението? Simple Smile Не бих направил извод и за 20-30 контакта. newsm78

Joy
Съжалявам, май към мен беше репликата. Обаче аз ги игнорирам и ти го отнасяш.
Въобще няма да казвам от кога и с колко хора от Острова съм работила.
И май няма да пиша повече, щом толкова притеснявам нежните форумски души.

# 10 587
  • Варна
Пускам тази тема за желаещите да се оплачат от нещо, каквото и да е.

Това е първият пост в темата.

Aivelin, искаш да зададеш нови параметри на списването ли?

# 10 588

Сънувах ужасен сън.

# 10 589
  • София
Темата беше приятна, до момента в който 2-3 потребителки не решиха, че имат право да задават тон на развитието й.

Не може ли просто да не се заяждате след всеки втори пост? Аз например не изчитам всичко, няма и нужда. Но не ми идва наум да пляскам през пръстите съфорумки, чиито постове смятам за скучни или неприемливи, по някакви си мои критерии. Би било нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт