Да се оплачем...

• 7 443 827
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 11 775
Истина е.
Абдикирах засега.
 Hug

# 11 776
 Оплаквам се , че така и не разбрах какво е удоволствието от употреба на алкохола - даже и минимално количество .
 На мен всичкото ми е  Sick / Без Бейлис ама и то около 10 мл в кафе  Joy/
 Ще взема веднъж да се отрежа да разбера .

# 11 777
Като гледам някои особи във форума, по-добре недей и разбира.

# 11 778
# 11 779
Момичета не е нужно при тези кг. да си аут след 100гр. твърд алкохол. И аз държах много преди години. Дари, ако наистина това са думи на адвоката, сменяй го освен ако не криеш някаква малка но важна подробност. Не вярвам адвокат който си наела да изтърси подобно нещо. За да ти вземе детето таткото трябва да те изкара абсолютно неспособна да си го гледаш. Извади ли си медицинско? В съда ще ти върши работа, ти ли беше споменала че кара детето пиян? Ако да и не се бъркам при всеки подобен случай викай някого за свидетел, който ще те подкрепи после в съда, хубаво е да са различни хора. Всеки е човек и на всеки му се иска да пийне и разпусне понякога но в рамките на нормалното, докато мине всичко и се произнесе съдът не си позволявай да се отпускаш в това отношение. Успех Hug и дано се оправят нещата бързичко. Много е важно да вземеш мерки по въпроса, все пак става въпрос за теб и детето. Peace

Оплаквам се че съм почивка но се успах, трябва да ида да си взема телефона от сервиза а ме мързи до болка. Tired

# 11 780
Дари, тази случка истина ли е или като онази, в която обяви на всеослушание, че отиваш да се самоубиваш и докато сума ти народ ти се върза и се чуди какво да прави, ти просто беше влязла в банята да се изкъпеш с новия си шампоан?
+ Peace

# 11 781
  • София
Дари да заведе дело сега, че скоро съдът излиза ваканция.

Аз се оплаквам само от много домакинска работа.

За алкохол - аз хич не мога да пия. Твърд алкохол не съм докосвала от години. Преди седмица се събрахме, пих 3 бири, не се напих, обаче на сутринта бях много зле.

# 11 782
  • Бургас
Дари,адвокатът може би има предвид да мълчиш за малките и големите питиета.

Като дете си наивна. Simple Smile
Сега без работа ли си?Каква работа търсиш?

# 11 783
Аз й се чудя на Дари защо пише толкова лични неща тук Rolling Eyes Съвети получи много но тя си е решила друго и съветите се обезмислят....Само критики отнася които пък не са неоснователни.... Защо си го причиняваш Дари?

# 11 784
Харесва ми. Тепърва почвам да се чудя как да взема малкия.

# 11 785
Харесва ми. Тепърва почвам да се чудя как да взема малкия.

Колко е голямо детенцето?

# 11 786
5 и половина.

# 11 787

Нямам представа от предишни истории , но ти пожелавам сила на духа да минеш през всичко това. Никое дете не заслужава да става свидетел на подобни сцени. Сигурно вече е писано по темата, тъй като виждам, поне така ми се струва от предходните мнения. Разберете се с бащата на детето, наеми си адвокат и действай. Детето заслужава да живее детство изпълнено със смях, игри, спокойна атмосфера, а не да гледа как баща му рита майка му  Confused

# 11 788
Господина върна ли ти детето?
А той пиян как го е гледал от снощи досега?

# 11 789
Господина върна ли ти детето?
А той пиян как го е гледал от снощи досега?
живее с ромка. тя го къпе и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт