Да се оплачем...

• 7 442 830
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 11 910
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Една тема си направете за астмата или каквото е там . Не ме дразни , но поне може да ви е от полза самата тема .

права си Peace

от края на март чакам от умрял писмо  Tired

реших накрая да звънна в НАП и да попитам какъв е проблема. трябвало да подпиша един документ... вътрешните им правила изисквали... някой трябвало да ми каже...
от къде да знам какви са вътрешните им правила!
и кой "някой"?

Tired имат всички видове адреси и телефони. що никой не драсна един ред да каже "тези електронно изпратени декларации са пълен шит и ако не дойдеш лично (отпуск и се таралянкаш на 200 км) няма да си получиш парите  Tired

офис на НАП има в нашата сграда  Tired  ама не - национална била агенцията, но нямали връзка помежду си  Shocked

# 11 911
  • София
Добри, аз навремето чаках писмо да стигне от стая (примерно) 102 до стая (примерно) 122 на същия етаж, в същия коридор, около 2 месеца. Ей, с охлюв да го бяха пратили, по-бързо щеше да стигне.

# 11 912
  • София
Определено е приключение, когато се занимаваш с НАП,НОИ, КАТ и останалите държавни агенции.
И как си могла, да не се сетиш.месеци наред, че вътрешно някой е трябвало да ти звънне
 Hug
На мен ми бавят болничен от април... никой нищо не знае естествено.  Трябва да чакам 10-20мин на линия ,за да ми кажат къде е проблема.
Имам и.ПИК код,  но в системата информормация няма

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 13:12 от Wind .

# 11 913
 Sunglasses утешихте ме. не съм сама Hug

# 11 914
  • София
Wind,  за такива случаи отиваш на място и решават бързо проблема. Това е изпробвано.
Иначе и майка ми - писахме мейли, звъняхме - мииии не става и не става. Отидохме на място и хоп, разрешиха проблема веднага. Значи можело.
Добри,  Hug

# 11 915
  • София
Писна ми всички да ме юркат да им върша работата, особено дъщеря ми в последната секунда!
Аз като че ли си нямам моя работа.

# 11 916
Писна ми всички да ме юркат да им върша работата, особено дъщеря ми в последната секунда!
Аз като че ли си нямам моя работа.
Познато ми е , ако са свикнали винаги да се отзоваваш на мига . Даже и да повикаш и после го свършваш - моя милост и не можах да се отуча де .
Викам и ми минава и го върша.

# 11 917
  • sf
Оплаквам ли се, хваля ли се, не знам, ама колегата всеки ден ми носи разни турски лакомства, а имам едни 15-20кила излишни  Joy

# 11 918
Определено е приключение, когато се занимаваш с НАП,НОЙ, КАТ и останалите държавни агенции.
И как си могла, да не се сетиш.месеци наред, че вътрешно някой е трябвало да ти звънне
 Hug
На мен ми бавят болничен от април... никой нищо не знае естествено.  Трябва да чакам 10-20мин на линия ,за да ми кажат къде е проблема.
Имам и.ПИК код,  но в системата информормация няма
Щом няма качена информация, най-вероятно болничният не е занесен  Rolling Eyes
Обикновено НОИ работят бързо и коректно по отношение на болничните.

# 11 919
оплаквам се от това,че детето има остатъчни хрипове,а не кашля...и нямам идея как да го стимулирам,за даа изкара тия секрети. Tired

Много съм ви изпуснала през уикенда и сега наваксвам  Wink
Ако не е късно вече ти препоръчвай ей този сироп
http://apteka.framar.bg/30046068/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%85% … 200-%D0%BC%D0%BB-

Пихме го миналата година след 2- месечна почти кашлица, спря най- накрая, дали от него...дали от само себе си, но опитай  Heart Eyes

Ох, то се е развихрила голяма дискусия, аз писах и после се върнах да ви чета  Mr. Green Направо ми се изправи косата от страхотиите, които прочетох, личната ни я нямаше, лекува ни уж най- добрата в града. Ми не съм доволна, измъчи се детето от кашлица, ама яка кашлица. Нищо сериозно нямало, нямало смисъл нито от снимка, нито от секрет, нито от антибиотик. Вярно- викаше ни през 2-3 дни да я чуе, предполагам, че ако е имало нещо сериозно щеше да да реагира, но се измъчи милото. Аз бих дала и антибиотик, и вентолин, само да можех да и спестя този ад, но не....не ни изписаха  Sad Дано не е останало някакво увреждане, и без това има физиологича особеност на сърцето /по- дълга клапичка/, няма нищо сериозно според лекарите, но сега съвсем ме трясна параноята като ви чета   Confused 

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 14:30 от raja_nikol

# 11 920
  • Cyberspace
Днес се засякох с непознато дете в асансьора. Носеше огроооомен куфар, слезе при съседчето на долния етаж... Бтрзо разбрах какво е имало вътре в този куфар... ТРОМПЕТ... "Ода на радостта" ще я сънувам  Joy
Скрит текст:
Радвам се на ентусиазма им, все пак  Peace

# 11 921
Днес се засякох с непознато дете в асансьора. Носеше огроооомен куфар, слезе при съседчето на долния етаж... Бтрзо разбрах какво е имало вътре в този куфар... ТРОМПЕТ... "Ода на радостта" ще я сънувам  Joy
Скрит текст:
Радвам се на ентусиазма им, все пак  Peace

тромпет или туба?  Crazy

контрирай с това  Sunglasses

Скрит текст:

# 11 922
Осем години бях цигулар в юношеската филхармония "Пионер". Милите ми съседи! Какво са преживели! Ужас! Ужас! Скърцах с часове с цигулката. Embarassed

# 11 923
  • Cyberspace
Може пък да са се радвали на изпълненията ти  Mr. Green
Аз не бих направила забележка на децата въпреки, че беше в интервала "за отдих". Няма да им убивам ентусиазма, я...  Whistling

# 11 924
  • Mediterraneo
Оплаквам се, че имам глоба за превишена скорост  ooooh! При ограничение 60 са ме снимали да карам със 79. И не, не съм състезател, просто отсечката е такава, че се кара бързо там, движението е еднопосочно и няма пешеходни пътеки. Платих си като поп, добре, че имаше опция за 50% намаление в определен срок, та вместо 100 платих само 50 евро.

Общи условия

Активация на акаунт