Да се оплачем...

• 7 445 139
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 140
Аз пък два пъти ще се оплача.Първо,защото ЛЛ ме прати за кръв и кръвна захар пък аз сутринта ядох шоколодови бисквити откъде да знаех че ще ме за кръв освен урина и ехограф уж само за болки в кръста отидох до нея.ся пак в понеделник там.втория път се оплаквам от Еконт-куриерските им услуги.днес трябваше да взема пари от там ,а те ме върнаха с оправданието че имали много поръчки и много пари трябвало да се даде за стока.чак след 15ч.да ме извиняват ама хич не ми дреме че имали пари за стока да дават имат си шефове да им пращат по банков път. Не стига че едвам отидох до там със силни болки в кръста в горещината ами и с детето в количката,щото няма на кой да го оставя.

# 13 141
Оплаквам се, че съм дебела (края на девети месец), много ме мори жегата. Надявам се като родя да понасям жегата по леко

# 13 142
Ура! Оправиха ни климатика - след седмица в жегата. Тъкмо щях да казвам на шефовете, че си тръгвам.  Confused

# 13 143
  • София
Оплаквам се от брутално глупави и мързеливи хора...

# 13 144
Мамоложката не хареса едно петно на снимката ми, праща ме на ехография и на консулт при друг лекар  Rolling Eyes
по време на цикъл не се прави мамологично изследване. тя не те ли попита?
отиди в първите чисти дни. не се притеснявай Hug

Попита ме, снимката е правена предварително миналата седмица. Благодаря за информацията и сори за офтопика!

Оплаквам се - тъжно ми е, че колегата напусна, в един и същи ден постъпихме преди 9 години, от 4 години работим четирима души на едно бюро и сме най-сплотения екип в офиса. Сега оставаме три кокошки без петел  Laughing Всички сме семейни приятели, често се събираме. Сега това ще се промени, уви.

# 13 145
Оплаквам се от брутално глупави и мързеливи хора...
оплаквам се от същото .. но повече ..
мързела .. айде .. иди дойди .. може нещо да се направи ..
обаче с тъпотията битката е обречена .

# 13 146
  • Варна
Сагата ми с подутия венец продължава..зъболекарят има час във вторник. Дано не се подува.
Ако толкова силно боли, че не успяваш да почистиш мястото с конец за зъби и четка и паста, купи си елугел. Слагаш на мястото колкото грахче.
Успех!  Hug

# 13 147
  • София
Благодаря за съветите за венеца. bouquet
Утре пак на сватба.
Купих рокля ,която не харесах , утре ще я сменя.
В крайна сметка , ще ходя с облеклото от миналата сватба.
Скрит текст:
ех , любов е това моето ,любов голяма и несподелена. И не минава и се дразня на себе си , че не мога да контролирам това чувство.

# 13 148
  • Пловдив
За възпаленият венец можеш да пробваш Сандрин. Бях с подобен проблем преди месец, това ми помогна. Ако имаш възпалено гърло, нещата може да са свързани, вземи си някакви таблетки за смучене.
За несподелената любов за жалост лечение нямам  Wink

# 13 149
Пародиум помага много за венците.

# 13 150
  • Варна
Аз да се оплача пак, от отвратителният работен ден.. поне да ми мине малко кофти настроението за събота и неделя евентуално
Бубалече, малко ти остава!

# 13 151
За възпалени венци помага жабуркане с олио. Поне 15-20 мин, да стане бяло.

Оплаквам се, че съм изтощена.

# 13 152
  • София
Също помага и жабурене с кокосово масло.

# 13 153
  • София
Оплаквам се от лошотията на хората или и аз не знам, дали точната дума е "лошотия".

Онзи ден ходихме на заведение с детето. То си забрави шапката в заведението и се сети чак у нас. Аз също не забелязах, че я няма. Шапката му беше нова и я купихме с голям мерак заедно със спортни екипи от "Адидас" (казвам това, защото явно за някои хора се е оказало важно).
Заведението затваряше след нас.
На другият ден сутринта отивам в заведението и питам за шапката. Сервитьорката ми отговаря: "Да, г-жо, пазачаът я намери и я взе." Започнаха да я търсят, но не я намериха. Сервитьорката ми каза да мина на другия ден, защото пазачът я бил взел със себе си вкъщи (явно) или я бил прибрал някъде, където те не могат да я намерят. Още тогава ми светна лампата, че след като я е взел вкъщи, няма намерение да я връща.
Днес детето и ММ отиват до заведението и детето с такава надежда е попитало за шапката. Пазачът е отговорил: "Аз не знаех на кого е и я изхвърлих". Wink Синът ми веднага ми звънна (нетърпелив да се прибере) и тъжно ми каза, че шапката му я няма, изхвърлена била.
Казах му да не се ядосва, ще му купим друга.

Въпросът не е за едната шапка, а за постъпката. Шапката не е изхвърлена, сигурна съм в това, защото сервитьорката беше сигурна, че пазачът я е взел със себе си. Човечецът е видял маркова шапка, новичка и е преценил, че му е подарък.

Няма нищо, не съм за парите, не струва хиляди, но не е и евтина. Стана ми много, много болно от постъпката и някак мъчно. Не знам защо, ще ми мине, ама реших да си кажа.

Халал да му е на човечеца и да си я носи със здраве!

Извинявам се за дългия пост.

# 13 154
Разбирам те напълно. Аз така си забравих чадъра в едно заведение и като се върнах на следващия ден казаха, че не са намирали чадър. Не им повярвах  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт