Да се оплачем...

• 7 444 829
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 155
Разбирам те напълно. Аз така си забравих чадъра в едно заведение и като се върнах на следващия ден казаха, че не са намирали чадър. Не им повярвах  Crossing Arms
Това ми напомни случка от преди години с баща ми.  Забравя си чадъра в един хранителен магазин.  На другия ден отива да го търси и на въпроса му дали са намирали чадър му отговарят: един черен ли, не сме го виждали. "  Crazy

# 13 156
  • София
Хората са много странни да.Детето ми си забрави една количка от Зайо Байо в кварталния магазин на касата.Само пресякохме улицата и се сети.Върнах се и касиерката вика,а червената ли взе я тази след вас  Joy

# 13 157
  • София
Разбирам те напълно. Аз така си забравих чадъра в едно заведение и като се върнах на следващия ден казаха, че не са намирали чадър. Не им повярвах  Crossing Arms

Честно казано реагирах така заради детето. Пред него нищо не показах, но ми стана кофти. ММ е изкоментирал случката иронично, но не е искал да се разправя остро пред детето. После искаше да се връща, но аз не виждам смисъл. Човекът няма да я върне. Ударил е кьоравото онази вечер, как ще я върне. Wink

Да си я носи със здраве и да ни споменава с добро, макар че аз хич не го запомних с добро.

Карай!

п.с. Акъл не ми го побира и затова си позволих да пиша. Това е просто една шапка!!! Докъде трябва да я докараш, че да си присвоиш шапка и то на дете?!

# 13 158
Добър вечер!
Оплаквам се, че няколко дни не бях сядала пред компютъра. През телефона чат - пат надничах, но нямах време да пиша.
Оплаквам се, че с мъжа ми се караме напоследък. Жегите, грижите за детето и дома, работата - yморени сме и двамата. Опитваме се детето да не страда от това, но въпреки че наистина се стараем да не мy викаме, го правим.

Четох, че някои от вас много преживяват нещата от живота. Доколкото разбрах - дори дребните неща. Аз бях така години наред и бях приела, че съм от по-чyвствителните хора. Но веднъж четох, че липсата на някои витамини (грyпа В), а също и липсата на магнезий водят до yнилост, прекалена чyвствителност и дори депресии. И като почнах да пия витамини и магнерот, станах по-спокойна и по-ведра.

# 13 159
Аз за шапката такъв скандал щях да му вдигна на пазача, че да ме гони да ми в връща. Що за идиотия е това? Възмутена съм!
Много съм разсеяна и често забравям разни неща. Последно си забравих чантата в една баничарница, преди да тръгнем към Гърция ( с пари и паспорти). Буквално ни гониха да ми я връщат, аз блейката щях сигурно на границата да се усетя  ooooh! .

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 00:11 от Анонимен

# 13 160
Хора, сериозно ли си мислите,  че някои е умрял за вашите ползвани вещи?  Работила съм много години като продавачка и няма сила, която да ме накара да взема нещо ползвано от клиент . Бих изчакала няколко дни, и ако никой не го потърси - на боклука. Сега се сещам как една клиентка цяла седмица всеки ден идва да търси загубена играчка на детето и. Която най-вероятно са изгубили по пътя.  Кой знае в какви филми ме е вкарала  ooooh!

# 13 161
  • София
Аз за шапката такъв скандал щях да му вдигна на пазача, че да ме гони да ми в връща. Що за идиотия е това? Възмутена съм!
Скрит текст:
Много съм разсеяна и често забравям разни неща. Последно си забравих чантата в една баничарница, преди да тръгнем към Гърция ( с пари и паспорти). Буквално ни гониха да ми я връщат, аз блейката щях сигурно на гранницата да се усетя  ooooh! .

Честно казано аз спрях ММ от правене на скандал и съжалявам, но не виждам и смисъл.

Еуфорична, там е работата, че се върнах на другата сутрин преди работа и сервитьорката беше сигурна, че пазачът е взел шапката, а не я е изхвърлил. Още повече, че се сети много добре за коя шапка става дума. Аз започнах да я описвам и назовах марката, а тя каза "да, да, знаем я". Wink Беше чисто нова (на една седмица) и изглеждаше много добре. Аз лично не бих взела никога нищо, ако ще да струва 500лв, а не 50лв., но явно за някои хора се е оказала желан подарък. И тук не говорим за самата шапка, пак го повтарям, а за постъпката.

Според мен той още на същия ден е казал, че няма да я върне, защото сервитьорката отвори няколко чекмеджета, после влезе зад бара и затърси телефона си. Аз излязох в градината, за да не се пречкам на персонала. Тя излезе притеснена и каза: "Елате утре, той ще е на смяна, защото я е взел със себе си". Явно искаше той сам да каже, че няма да я върне. Защо иначе той ще я взема у тях, а няма да я остави на бармана напр., каквато е практиката, ако не се лъжа.

Ще купим още утре нова шапка и ще забрави детето, дано само пазачът да не забравя, че другата му е подарък от едно дете. Peace

# 13 162
Missence, вероятно си права. А и щом сервитьорката е била сигурна. Хора разни... Явно на някои не им пречи, че е чуждо и още повече на дете!

# 13 163
  • София
На пазача шапката му е подарък от разсеяни родители  Laughing а не от детето.

# 13 164
Ако му пукаше на пазача, щеше да ви я върне. За съжаление, хората са всякакви.
Погледнете го от тази страна, детето може би е научило  два важни урока- да си пази вещите и че има хора, които ще откраднат нещо твое и няма да им мигне окото.
Между другото аз не бих взела нова шапка, точно с цел детето да научи нещо, но това са си моите методи.

# 13 165
Ненормална работа, ей! На сега някой от съседния блок пyсна мyзика, бая yвеличена. Дали не е същият, който миналото лято пyскаше коледни песни?  Thinking

# 13 166
Да де, но той ако беше човечен нямаше да вземе нещо, което е на дете, щеше да я върне.

# 13 167
Ужасно.....Как може да вземеш вещ на дете ...шапка-ужас!
Аз работя с хора постоянно си забравят нещо, ама до сега си намират вещите там където са си ги оставили и повечето пъти аз дори не съм разбрала, че има нещо забравено?

# 13 168
  • София

Да, моя е грешката, че не погледнах, дали е взел шапката. Той самият се сети у нас и беше притеснен, че я е забравил. Аз го успокоих, че на следващия ден преди работа ще му я взема. Изобщо не предполагах, че няма да е там или няма да я дадат. Заведението затвори след нас.
На всеки се случва да забрави нещо или да намери нещо забравено.

Скрит текст:
Ако му пукаше на пазача, щеше да ви я върне. За съжаление, хората са всякакви.
Погледнете го от тази страна, детето може би е научило  два важни урока- да си пази вещите и че има хора, които ще откраднат нещо твое и няма да им мигне окото.
Между другото аз не бих взела нова шапка, точно с цел детето да научи нещо, но това са си моите методи.

Да, урокът му е, че има и такива хората. Той самият е намирал загубени вещи до блока и ги е връщал веднага. Дори не му минава през акъла да ги прибере.
Шапка ще му купя, защото не е само той виновен, а и защото тренира и му трябва. Принципно си пази нещата и затова му стана неприятно днес.

Здраве да е! Peace

# 13 169
Аз щях да дам един ден на пазача да върне шапката и ако продължи да са прави на ударен щях да пиша оплакване до шефовете му! Хвърлил я бил 😉 Само заради тази нескопосана лъжа щях да му стъжня живота! не заради стойността на шапката!

Общи условия

Активация на акаунт