Да се оплачем...

• 7 444 829
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 170
Най-добре да се обискира жилището на пазача, за да е сигурно, че наистина не я е хвърлил ooooh!

# 13 171
  • Варна/Благоевград
Оплаквам се, че от понеделник по петък едва ставам в 7 и 30,а в събота и неделя съм първа пушка в седем.... #2gunfire А как искам да спя до 11............ Crossing Arms

# 13 172
  • София
Аз щях да дам един ден на пазача да върне шапката и ако продължи да са прави на ударен щях да пиша оплакване до шефовете му! Хвърлил я бил 😉 Само заради тази нескопосана лъжа щях да му стъжня живота! не заради стойността на шапката!

Ооо, определено ще спомена за случката пред управителя, но не виждам смисъл.

С пазача няма да се разправям повече, под достойнството ми е. И пак да кажа, че шапката изобщо не я мисля. Случката ми е странна. Peace

Най-добре да се обискира жилището на пазача, за да е сигурно, че наистина не я е хвърлил ooooh!

Взел я е у тях, за да я хвърли? Wink Детето може и да му е повярвало, ама не и аз. Ако е била за хвърляне, защо я е прибрал вкъщи, а не я е оставил в заведението и да изчака, дали ще я потърсим на другия ден или да я изхвърли още същата вечер, а ни разкарват като магарета 2 дена? Тук е, вкъщи е, взе я, прибра я, изхвърли я. Wink

Спирам да коментирам случая, не си струва. Просто реших да споделя т.е. да се оплача.

# 13 173
  • ГО
Големият ми син замина на спортен лагер на морето, но още на следващия ден започна на плаче и да настоява да се прибере. Казва, че му е трудно и не може да се справя с физическото натоварване.
Треньорът им прибира сутрин телефоните и вечер им ги дава, а той и сутрин и вечер реве по телефона. Направо сме на косъм да идем да си го приберем. Преди 2м. беше на зелено училище, беше много доволен и щастлив, даже не искаше да ходим да го посетим, та не е от това, че не е делен и че му е мъчно за нас. Бях спокойна, че на лагера ще се справи, но сега не знам какво да правя.

# 13 174
  • София
Ако му е трудно и не се чувства добре, просто си го вземете. Защо трябва да стои и да е нещастен? Изчакваш ден-два и ако няма промяна, си го прибирате  Peace

Оплаквам се, че утре ми изтича резервацията, а аз още не съм решила къде искам да се преместим  Rolling Eyes

# 13 175
  • на Мелмак
Събудих се изморена  Confused
Всичко ме боли, краката ме болят, трудно стъпвам.
Трябва да излизам с децата за сандали  Crazy

# 13 176
Големият ми син замина на спортен лагер на морето, но още на следващия ден започна на плаче и да настоява да се прибере. Казва, че му е трудно и не може да се справя с физическото натоварване.
Треньорът им прибира сутрин телефоните и вечер им ги дава, а той и сутрин и вечер реве по телефона. Направо сме на косъм да идем да си го приберем. Преди 2м. беше на зелено училище, беше много доволен и щастлив, даже не искаше да ходим да го посетим, та не е от това, че не е делен и че му е мъчно за нас. Бях спокойна, че на лагера ще се справи, но сега не знам какво да правя.

Зависи какво тренира и до колко сериозно тренира. Ако нямате идеи за професионален спорт си го приберете моментално. Ако обаче смятате, че има шанс за развитие, го оставете да се справя. Звучи жестоко, но...спортната кариера е една от най-отнемащите.

# 13 177
  • ГО
Не знам, може би искаме да се научи да се справя с трудностите, да види, че не е само лесно, но от друга страна - когато има нужда от нас - ние не се отзоваваме. Така би го приел той. Не знам. На 10г. е, нямаме амбиции за професионално развитие.

# 13 178
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз бих го прибрала веднага.
очевидно нещо го тормози, аз не бих го оставила да се мъчи.

Скрит текст:
най-малкият е на 9, когато казва нещо, че нещо му тежи или не му харесва не винаги казва това, което действително най-много го товари.
истината излиза наяве по-късно, когато се отпусне  Peace
брат му беше същия.

# 13 179
Kama4e веднага си прибират детето, то има нужда от вас!

# 13 180
  • Пловдив
И аз мисля, че трябва да го приберете, че не се знае какво реално го тормози.

# 13 181
Големият ми син замина на спортен лагер на морето, но още на следващия ден започна на плаче и да настоява да се прибере. Казва, че му е трудно и не може да се справя с физическото натоварване. Треньорът им прибира сутрин телефоните и вечер им ги дава, а той и сутрин и вечер реве по телефона. Направо сме на косъм да идем да си го приберем...
3а мен това е вид издевателство от страна на треньора.
Не е редно да вземаш решения за чужди вещи и да ги прибираш, особено ако са на малко дете.

3атова когато треньора пак му поиска телефона, да каже че го е оставил вкъщи, т.к. няма смисъл да го взима със себе си, след като няма да е у него през целия ден.
И въобще да не му го дава.
И да изключи звука така, че да не звъни на входящи повиквания (само звука,не телефона). Има такава функция. 3а всеки случай Wink
Ако въпреки това треньора продължава да настоява, тогава детето ти да му даде твоя или на баща му тел. номер, за да се разберете по-добре като възрастни...

# 13 182
Аз бих си прибрала детето ако иска да се прибере. Може да не му тежат самите тренировки, може да го тормозят други деца. Със сигурност не му е добре и се тормози, а и имате база за сравнение (зеленото училище).

# 13 183
Как така се прибира телефон на дете? Всичко може да се случи, най-малкото е далеч от родителите за период от време.

# 13 184
  • sf
Аз пък мисля,че спортния лагер,не е зелено училище и предполага дисциплина. И двамата ми са спортисти, включително и баща им. Нищо им няма от време без телефон. Спортът изисква жертви.

Общи условия

Активация на акаунт