Да се оплачем...

• 7 444 587
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 13 185
Ако детето ми реве, му тегля една  и на треньора, и на спорта.

# 13 186
О, и аз съм така , ако детето ми плаче по телефона да си го взема , веднага тръгвам. Въобще няма да имам време да се замисля редно ли е или не. Просто аз съм си такава.

# 13 187
  • Сф
Не е ли най разумно да се обадите на треньора?
 Моят мъж също е бивш нац състезател и знае какво дава И какво взима спорта.Дисциплина си трябва! Детето спортува също и на последната тренировка игра с течаща кръв от носа.Треньора преценява! А това с прибирането на телефоните- абсолютно подкрепям! Наблюденията са ми от у- ще , то е звънене за щяло и нещяло, от ощипване до.. тя ме дразни...че и търчат баби и стринки да се разправятс децата. Ега ти и простотията ега ти и лигавите деца, за пет пари не могат да се оправят и да се разберат помежду си.Ама то с такива орлици закрилници. .няма как да не е така. . Peace

# 13 188
  • софия
Не е ли най разумно да се обадите на треньора?
 Моят мъж също е бивш нац състезател и знае какво дава И какво взима спорта.Дисциплина си трябва! Детето спортува също и на последната тренировка игра с течаща кръв от носа.Треньора преценява! А това с прибирането на телефоните- абсолютно подкрепям! Наблюденията са ми от у- ще , то е звънене за щяло и нещяло, от ощипване до.. тя ме дразни...че и търчат баби и стринки да се разправятс децата. Ега ти и простотията ега ти и лигавите деца, за пет пари не могат да се оправят и да се разберат помежду си.Ама то с такива орлици закрилници. .няма как да не е така. . Peace
+1 Бих говорила с треньора.
Не съм мъжка майка, но ако съм в такава ситуация няма да се втурна преди разговор с треньора. И после мъжете били женчовци. Дъщеря ми най-вероятно ще се влюби в някой такъв, защото други почти няма. Ужас!
Скрит текст:
На дъщеря ми един мунчо почти изби зъб в айкидото. Тя орева орталъка. Не я отписах. Говорих с треньора.
btw Ние, дъртите, като ходехме на лагер и нямаше телефони да плачем на мама как изкарвахме? Няма да забравя един лагер в Говедарци - мизерия в бараките, обща баня, външна мивка със студена вода и подтиснатост първите дни, но нямаше телефон да плача. Издържах. Справих се. Не поисках да отида повече, но съм развила нещо в себе си.

# 13 189
Бих си взела детето незабавно и бих прекратила срещите със спортния отбор, докато този човек е треньор. Причината е, че съм против вземането на личните вещи на децата. Не бих спорила с господина - така е преценил - така процедира. Просто мен не ме yстройва този вариант. Искам като звънна на детето си, да ми вдигне и, когато то има нyжда - да ми се обади. Аз не съм по празните приказки по телефона и ще наyча детето си на същото. По телефона се звъни само, ако наистина има нещо, а не за щяло и нещяло. Но в бъдеще важността на нещата, които детето ми иска да ми сподели незабавно ще ги определя то, а не треньор/ yчител или какъвто и да е там.

# 13 190
ММ взе да откача-само измисля някакви простотии да купуваме от които нямаме нужда, за съществените се дърпа  newsm61
Пример-иска да вземем за новата квартира микровеле и мобилен климатик (че има само в хола), а се дърпа за прахосмукачка и сушилня!

# 13 191
  • sf
Уф, аман, верно за това е пълно с мамини синчета. Що пък да не се прекъсне тренировката на всички, щото една след друга обсебващи майки звънят на детето.

# 13 192
Много е грозно да се раздават квалификации, особено за хора и ДЕЦА, които не познавате. Защо не си гледате собствените идеални отрочета?

# 13 193
Уф, аман, верно за това е пълно с мамини синчета. Що пък да не се прекъсне тренировката на всички, щото една след друга обсебващи майки звънят на детето.

Ти пък много си раздразнителна! Какво те бърка кой е мамино синче и коя майка е обсебваща?

# 13 194
Детето не се е оплакало, че му вземат телефона, а че му е трудно и иска да се прибере. Майката не знае какво го мъчи, знае само, че то иска да го вземат.

# 13 195
  • софия
Детето е казало, че му е трудно да се справя с тренировките. Ако го вземат от лагер е логично да спре да ходи да тренира. Спортът не е пикник в планината. Изисква някакво усилие.
..още на следващия ден започна на плаче и да настоява да се прибере. Казва, че му е трудно и не може да се справя с физическото натоварване.
...
Камъче, нищо лично, но всяка трудност възпитава качества. Ако на детето му е трудно, защото просто не е свикнало да бъде последователно  във влагането на усилия и да не среща трудности, може би е по-добре изобщо да не тренира. Може да е по-чувствителен.

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 16:09 от zvanche

# 13 196
На десет е. Може това да не е неговият спорт. Peace

# 13 197
Ами това дете и в бъдеще ще му е трудно и какво ще звъни на мама да си го взима при всяка трудност ли?
Децата трябва да се научат на дисциплина и спорта много помага в това отношение.
Още повече,че е момче..Ако момиче е разлигавено,не е толкова страшно,но момче..

# 13 198
Ами това дете и в бъдеще ще му е трудно и какво ще звъни на мама да си го взима при всяка трудност ли?
Децата трябва да се научат на дисциплина и спорта много помага в това отношение.
Още повече,че е момче..Ако момиче е разлигавено,не е толкова страшно,но момче..
ooooh!
Моля те, кажи, че не си майка  Praynig

# 13 199
Много е лесно да се говори за чуждо дете.
Нека да е вашето, пък да видим дали няма да си го приберете.
На 10 не е толкова голямо. След някоя друга годинка самО ще иска да ходи без родители.

Общи условия

Активация на акаунт