Да се оплачем...

• 7 442 758
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 365
Боледувам вече втора седмица, а тази сутрин се събудих с болка във венците - расте ми мъдрец  Tired Tired Tired

# 13 366
  • ту тук, ту там
Аз боледувам от 19 май! 8 дни пих АБ и още кашлям! Пък и да беше само това...  Tired

# 13 367
  • Mediterraneo
Оплаквам се, че докато бяхме на басейна, кучката незнайно как е докопала един пакет чорисо ( наденици) на плота в кухнята( достатъчно навътре сложени, високо й е, недоумявам как го е направила) и е изяла половината  Shocked Бяха замразени, почти отпуснати вече, хапала, ръбала оттук- оттам, една здрава не е оставила. Сега ще й ги изпека на нея, гадината мръсна, а децата ще ядат омлет!

# 13 368
Не се ядосвай, тортията е в пъти по-здравословна от чорисото. Таблицата на Менделеев цялата е вътре.  Laughing

# 13 369
Другата седмица ще има "зелено" (разходка и преспиване на хотел/хижа, не знам какво точно), от фирмата на ММ, ходи ми се, а не искам да оставям детето. Свекървата има желание да го гледа, това не ме притеснява. Ама просто не искам да го оставям. А същевременно така ми се ходи на разходката...  Tired

Иди! Един ден е все пак, той също има нужда малко да общува с друг човек. (с баба), малко да го поглези, да му прочете приказка и да го нахрани с много забранени неща Simple Smile

Планове и аз си правя, но и после ми е кеф Simple Smile
Щерката като мен. Остава месец до морето, а тя е планувала всичко и всеки ден разправя как ще станем по тъмно, ще си направим кафе с баща ѝ, каква музика ще слушаме по пътя, как ще си е купила кроасан за из път, как ще се вълнува бебето понеже не е виждал морето и тн и т. н.

# 13 370
Оплаквам се от себе си.защо не мога да си направя сама веселото.идиот и половина.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 12:22 от ЕвиТо

# 13 371
  • София
Аз боледувам от 19 май! 8 дни пих АБ и още кашлям! Пък и да беше само това...  Tired
Пушиш ли?
Това си е доста време Thinking

# 13 372
  • ту тук, ту там
Не, не пуша. Явно имунитетът ми много е паднал.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 12:16 от elleni

# 13 373
  • София
Скрит текст:
Не, не пуша. Бременна съм, явно имунитетът ми много е паднал.
Извинявай в този случай  Hug
И сестра ми в първите 2-3 месеца от бременността кашляше много,но сега като се затопли и помина кашлицата.
Надявам се бързо, бързо да оздравяваш  bouquet

# 13 374
Оплаквам се, че докато бяхме на басейна, кучката незнайно как е докопала един пакет чорисо ( наденици) на плота в кухнята( достатъчно навътре сложени, високо й е, недоумявам как го е направила) и е изяла половината  Shocked Бяха замразени, почти отпуснати вече, хапала, ръбала оттук- оттам, една здрава не е оставила. Сега ще й ги изпека на нея, гадината мръсна, а децата ще ядат омлет!

Joy Сори Тарти, но ме развесели. Предишното куче веднъж беше изяла половин кило ЧЕСЪН, като се прибрах миришишеше на шкембеджийница Simple Smile. Твоето е с по-нормален вкус.

Оплаквам се, че е неделя и утре съм на работа, а хич не я харесвам  Tired. Гадното е, че сама си я избрах. Надявам се в дългосрочен план да се окаже добро решение, но до тогава ще ми е все гадно.

# 13 375
Климатикът май се развали. Дyха, но не охлажда.

# 13 376
Имала съм подобен проблем. Първо, изключи от контакта. изчакай две-три минути и включи. Ако това не помогне, най-вероятно четките не зацепват. Мъжът ти да свали винтчетата и да бутне с някаква пръчка четките, т.е. въртящата се част. Досега при мен е действало безотказано, дано и при теб помогне.

# 13 377
Започваме по твои инструкции, дано стане работата!

# 13 378
Външното тяло не се включва. Четките се въртят. Sad

# 13 379
  • Варна
И нашият стана така. Оказа се, че се е спукала някаква тапа на външното тяло, също и фреонът е изтекъл. Вътрешното тяло се заледяваше под филтрите и като почнеше едно капане... Доста чакахме докато го оправят, много са заети техниците сега. Вече охлажда, но не приема сигналите на дистанционното и се надявам да издържи до края на лятото.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 22:30 от Вилхелмина

Общи условия

Активация на акаунт