Да се оплачем...

• 7 459 960
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 440
  • София
Охх, Таис  Heart Eyes Искам такова кафене. А през почивните дни може вечерите да се превръща в клуб където свирят некомерсиални банди. Размечтах се... К'во ми го вкара това кафене сега в главата, немски имам да уча  Crossing Arms
Да! Да! Точно същото съм си го мислела, за некомерсиалните банди. Ух, и аз се размечтах.
Успех с немския  Hug

HighSpeed, ако някога си сбъдна мечтата, специално ще ви поканя всички от темата, за да пийнем кафе и да си помрънкаме на живо  Simple Smile

# 13 441
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И аз искам да се занимавам с нещо, което да ми доставя удоволствие и да се чувствам удовлетворена от себе си. Още повече, че имаме едно голямо помещение, към къщата ни, което е с всички разрешителни, а не знам какво да го правя  ooooh! Всеки ден ми идват по куп идеи, а нямам смелост за реализация на нито една. Много ме е страх от провал. От друга страна, като не съм решила окончателно какво искам да правя, как да го направя  ooooh!

козирогче?  Mr. Green
 Thinking май не. ние не се проваляме. и грешки не правим никога, просто понякога се налага да направим завой на... около 180 градуса  Sunglasses

# 13 442
  • София
Лично познавам козирог, провалил се няколко пъти  Peace

# 13 443
  • ГО
И аз искам да се занимавам с нещо, което да ми доставя удоволствие и да се чувствам удовлетворена от себе си. Още повече, че имаме едно голямо помещение, към къщата ни, което е с всички разрешителни, а не знам какво да го правя  ooooh! Всеки ден ми идват по куп идеи, а нямам смелост за реализация на нито една. Много ме е страх от провал. От друга страна, като не съм решила окончателно какво искам да правя, как да го направя  ooooh!

козирогче?  Mr. Green
 Thinking май не. ние не се проваляме. и грешки не правим никога, просто понякога се налага да направим завой на... около 180 градуса  Sunglasses
Тц.Още по-зле - близнак. Вечно на 2 акъла,  в двата полюса на емоциите, абе типично раздвоение.

# 13 444
  • София
И аз - себе си. Родена съм на 1 януари.

Всъщност Добри вложи чувство за хумор и доза самоирония в козирожкото определение, но явно някои четат буквално.

# 13 445

Laughing неее, завил е на 180 градуса  Whistling

# 13 446
  • София
Да, да, разбрах го чувството за хумор. Просто исках да се оплача от мой близък козирог, чийто провали ми се отразяват по един или друг начин. И да, може да се приеме, че няколко пъти е завивал на 180, 90, 360 и т.н. градуса  Laughing а не се е провалял.
А иначе и аз съм близнак, та разбирам kama4e  Tired

# 13 447
С какъв акъл реших да си почистя лицето с калиев перманганат?  newsm78 Ръснах малко на един тампон, понамокрих го докато целият стана бледорозов и почистих лицето. Сега гледам, че дланта ми е на мънички тъмнокафяви, изгорели петънца. Не боли, не ми пречи, но ме е страх да се погледна в огледалото, че сигурно и по лицето имам  Laughing

# 13 448
  • София
С какъв акъл реших да си почистя лицето с калиев перманганат? 
защо, бе, момиче? Simple Smile
може да си кафеникава. дано поне е равномерно.

# 13 449
С какъв акъл реших да си почистя лицето с калиев перманганат? 
защо, бе, момиче? Simple Smile
може да си кафеникава. дано поне е равномерно.
Дано.  Praynig
Свежина, защо не пита първо тук?  newsm78
Нали знаеш , че БГ мамите всичко знаем. Wink
Щяхме да те напътим, да те предпазим.  Peace

# 13 450
Чудех се с кой от двата тоника да си освежа лицето след почистване и баня, и си казах "бе я да пробвам с калиевия перманганат какво ще стане!". И на...видях  Laughing Хубавото е, че нямам изгорено по лицето! Simple Smile

# 13 451
Чудех се с кой от двата тоника да си освежа лицето след почистване и баня, и си казах "бе я да пробвам с калиевия перманганат какво ще стане!". И на...видях  Laughing Хубавото е, че нямам изгорено по лицето! Simple Smile
Това е добре.  Hug

# 13 452
Благодаря ви за добрите чувства!  Hug

# 13 453
kama4e ако осъществиш идеята на Таис за кафето, ще съм ти първа клиентка шъ знайш. Пък и ще помагам ако има нужда в почивните дни  Laughing. И аз съм близнак  Wink

Оплаквам се, че резервирах почивка на морето, пък после реших да погледна отзиви за хотела. Е, не бяха положителни  Confused. Сега разчитам на високия си праг на поносимост за нещата и да се насладя все пак на почивката си  Crazy

# 13 454
Скрит текст:
kama4e ако осъществиш идеята на Таис за кафето, ще съм ти първа клиентка шъ знайш. Пък и ще помагам ако има нужда в почивните дни  Laughing. И аз съм близнак  Wink

Оплаквам се, че резервирах
Скрит текст:
почивка на морето, пък после реших да погледна отзиви за хотела. Е, не бяха положителни  Confused. Сега разчитам на високия си праг на поносимост за нещата и да се насладя все пак на почивката си  Crazy

свалих очилата за да си починат очите ми малко и какво да видя  Crazy

Скрит текст:
Цитат
оплаквам се от презерватив

Crazy очилата друго казват  Blush

Hug пепи Hug

Общи условия

Активация на акаунт