Да се оплачем...

• 7 442 741
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 455
  • София
Свежина Simple Smile
това си е направо идея за придобиване на тен. вана с разтвор от калиев перманганат Laughing

# 13 456
Ох, Добри, със сълзи ме разсмя  Laughing
 Hug

# 13 457
  • ГО
Свежина, кристалчетата не са се разтворили добре на памука и за това си станала на по-тъмни петънца, но хубавото в случая, че не си си изгорила кожата  Hug

Таис, страхотна идея е това кафене, направо мечта, но предвид местоположението ни, не е приложимо при мен. Мислела съм си и за малка, кокетна пекарна, с неща приготвени на място от мен, без излишни и изчанчени неща, но пак опираме до мястото. Намираме се на главна артерия в града ни, потокът от коли е много голям, но няма място за паркиране. То има, ама не е баш пред помещението, а тук не са свикнали така, а пешеходци....минават само възрастни.
Мислех си за магазинче само с ръчно произведени неща, на всякакви автори, като основната ми цел да са онлайн продажбите, но вече толкова такива магазинчета се навъдиха, че не знам.

pepi_r, ти май ми беше съгражданка, нали?

# 13 458
Свежина, кристалчетата не са се разтворили добре на памука и за това си станала на по-тъмни петънца, но хубавото в случая, че не си си изгорила кожата  Hug

Таис, страхотна идея е това кафене, направо мечта, но предвид местоположението ни, не е приложимо при мен.

Моята мечта- сладоледаджйиница  Wink или да речем "Сладоледена къща", по- купешко да звучи  Mr. Green Шегата настрана, но винаги съм си мечтала за такова- различни видове сладоледи, фунийки, украси, плодове, един вид мелба по твой вкус  Peace

Пекарната е чудесна идея също Peace Има едно предаване по ТЛС, Пекарната на Бъди май беше, там даваше страхотни идеи. Това с мястото обаче е кофти  newsm78

# 13 459
  • София
И сладоледаджийници обичам, и малки пекарни, в които правят качествен хляб и сладкиши..охх, приобядва ми се пак  Laughing

Любимите ми пекарни в София са две: по-близо до нас е на Янко Сакъзов и Кракра, Patisserie de Provence. Другата е Холандската пекарна на Ангел Кънчев:
http://jovan.bg/bg/

Ако някой не ги е пробвал, препоръчвам  Peace

# 13 460
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Засичали сме се, да  Hug. Аз отдавна обаче там не съм влизала  Sad

заповядай  Hug
малко се шие и повече се дума, но си е хубаво да си сред себеподобни  Hug

# 13 461
  • Cyberspace
Днес изгубихме любимата книжка на детето  Confused Връщах се да я търся, обиколих целия град и няма същата. А толкова си я харесваше, по цял ден я разглеждаше с интерес, доста неща научи точно от нея и постоянно ми ги показваше с гордост. Много ме е яд... Търсенето продължава  Confused

# 13 462
 Laughing Ще ме yморите!

В кафене като това, което Таис е показала, и аз бих поседяла, но сякаш повече зимно време. Лятото ми се иска външно, в градина със зеленина. Искам да чyвам пеещи птички, играещи деца, рyмоленето на фонтан. И да отпивам динен фреш Simple Smile

Кибер, коя е тази книжка?

# 13 463
И сладоледаджийници обичам, и малки пекарни, в които правят качествен хляб и сладкиши..охх, приобядва ми се пак  Laughing

Любимите ми пекарни в София са две: по-близо до нас е на Янко Сакъзов и Кракра, Patisserie de Provence. Другата е Холандската пекарна на Ангел Кънчев:
http://jovan.bg/bg/

Ако някой не ги е пробвал, препоръчвам  Peace
    В Холандската пекарна НЕ продават холандски хляб, което е голямо разочарование. Но пък има немски, френски и т.н.

# 13 464
Оплаквам се, че зациклих много сериозно. Напоследък ми е много трудно с всичко. Психиката ми се срина. В неделя получих нервен срив и не можах да спра да плача цял ден. Вчера ми беше по-добре, но днес пак усещам същото тягостно чувство, което ме стяга за гърлото. Какво е това чудо просто не знам  ooooh!

# 13 465
  • Mediterraneo
Оплаквам се и аз от мъж в цикъл! Айде да му свършва, че да миряса! От няколко дни само мрънка за глупости, навиква децата за щяло и нещяло и е мрачен и намусен. Пече се нещо, ама май на мен първо ще ми избият чивиите!

И се оплаквам, че преди 2 дни напипах уголемен и болезнен лимфен възел в основата на врата си. Днес открих и на шията си същия. Разбира се, успях и да вляза в гугъл, за да си натровя съзнанието с всевъзможни прогнози, хем си знам, че това не трябва да се прави! Утре съм на лекар, дано ми обърнат внимание!

# 13 466
Мъжът ми е ок, но родата ме разочарова. Искахме да оставим детето за два - три часа на някой, за да излезем само двамата на разходка и да вечеряме навън, но то голямо криене бе, голямо нещо! Едните крият, че са в отпyск (аз знам, но не мога да си издам източника, който без да иска се изтърва и ми каза), дрyгите били yморени, та някой дрyг път да сме го закарали. Виждат го през 1- 2 месеца за по час - два, и то в наше присъствие, и явно им се вижда множко. Много сме нахални значи!  hahaha

# 13 467
Не се ядосвай. Когато същите тези роднини имат нужда от вашата помощ, с чиста съвест ще им кажете "найн".

# 13 468
Тарталета, стискам палци да е нещо безобидно,дъщеря ми преди имаше такъв възел от болен зъб.
Оплаквам се, че стъпих накриво и кракът ми направо изхрущя. Боли ме, но стъпвам и все още не се е подул....

# 13 469
Точно това възнамеряваме да им кажем - найн!
Ая, ако не можеш да се прибереш сега в къщи, не спирай да вървиш. Като спреш, бързо ще се подyе. При мен поне така беше. Водиха ме до спешното и от там ме пратиха в къщи със заръката два дена да слагам лед и да не правя опити за вървене.
Тарталета, дано не е нещо лошо! Имах наскоро подyти лимфни възли, но не бях така сериозна като теб и не отидох на лекар. Мъжът ми ме yспокои, че било от настинка. Даже май и тyка нещо такова коментирахме. Както и да е, вече не са подyти. Дано и твоите скоро се оправят!

Общи условия

Активация на акаунт