Да се оплачем...

• 7 442 539
  • 65 224
  •   4
Отговори
# 13 470
  • София
Тарталета и от мен едно пожелание ,да не е нищо сериозно!

# 13 471
  • ГО
Тарталета, дано е нещо леко. Може да е от настинка, може от много други неща да е, не винаги е най-страшното. Дано ти обърнат внимание!

# 13 472
  • Варна
Понякога и от стрес,при мен така се получи,първо под едната мишница,след седмица другата и изчезнаха от самосебе си,а в твоя случай с работата е много вероятно Peace

# 13 473
  • София
Тарти, стискам палци да е нещо безобидно  Hug Ти недей се вкарва в излишни филми - отиваш на лекар и не мислиш кофти диагнози. Пиши как си после!

Оплаквам се, че ми е задушно и криво. Не харесвам София през лятото.

# 13 474
Дразни ме това ,че за техните хора , като се разболеят са горките , ох милите , а на мен и други колежки , ако ни се наложи-край без нас света свършил

То да беше само за болничния така, но и за всичко останало. Като започнеш отпуски, пускат ги когато поискат, дори това да значи да се отмени отпуска на друга колежка. С едни и същи дни отпуск, ползват два пъти повече почивка. На работа само се покриват, не си вършат работата, което се отразява на останалите и т.н. Върха на безобразието е, че не спират да плюят и мрънкат срещу шефовете.

Да не работим на едно и също място  Mr. Green

# 13 475
Оплаквам се, че съм глупава и наивна, а напоследък около мене стават едни неща, които не мога да проумея. Явно всички започва да ги пере яко кризата на средната възраст!  Наруши ми се душевното спокойствие и комфорт  Crossing Arms!

# 13 476
Много неблагодарни хора,много.влизал си безброй пъти в положение неудобно за теб,и после като ти се наложи нещо,защото и ти си човек,ти го навират в лицето.уф майка ми ми вика,да не го мисля,да съм по директна да си казвам мнението,но все си мисля,че кажа ли какво и как,значи да се скараме.защото за тях си те са прави,другите или са съгласни или са срещу тях.исками се да бях силна и да не ни пукаше

# 13 477
Тарти, аз имам от дете, под долната челюст от двете страни, дъщеря ми има и тя. Не се шашкай  Heart Eyes

# 13 478
Тарти, аз имам от дете, под долната челюст от двете страни, дъщеря ми има и тя. Не се шашкай  Heart Eyes
Да, и синът ми вече 20 години си носи един такъв на врата. И на мен са се надували и спадали. Споко.

# 13 479
  • София
Хм и моето дете имаше дълго зад ухото. Лекарите казаха ,че не е опасно.

# 13 480
И аз имам от двете страни на шията не знам от кога седят не растат, не спадат, не болят, не се виждат. Като бях по-слаба имах видими на слабините. Сега не се виждат ама пак си ги имам. Дъщеря ми и тя има, видими. Слаба е като вейка. Водила съм я на доктори и тук и в България. Синът ми има под долната челюст. Сестра ми и тя има.
Изчела съм какво ли не. По едно време се бях вкарала в голям филм, граничеше с лудост направо. Сега май ми помина.
Не очаквай много от прегледа. Ще те опипа, ще те разпита и ако прецени ще ти даде АБ, което не е много вероятно и ще ти аже пак да идеш след известно време. Изследвания - забрави. Та с две думи - не се шашкай.

# 13 481
  • София
Оплаквам се от ежемесечните болки... Съответно и настроението ми е около 10 градуса под нулата, но трябва да избутам този ден. Без да убия някого. Ще бъде трудно.

# 13 482
Май настивам, боли ме глава и имам хрема. Не ми стига това ами имам и някаква раничка на крака, която ме боли много и едва стъпвам  #Crazy

# 13 483
Изумявам се всеки път, когато хора, които цял живот са били уреждани с връзки за всичко - се възмущават как други се уреждат някъде с връзки и това не било никак коректно Laughing.
Това явление може да се нарече вероятно нещо като "завист на връзкаря"  Simple Smile

# 13 484
  • София
Изумявам се всеки път, когато хора, които цял живот са били уреждани с връзки за всичко - се възмущават как други се уреждат някъде с връзки и това не било никак коректно Laughing.
Това явление може да се нарече вероятно нещо като "завист на връзкаря"  Simple Smile
Това е типична черта на повечето хора - за тях самите може, за другите - не. Независимо за какво става дума - пари, власт, позиция, диплома, социален статус...

Общи условия

Активация на акаунт