Да се оплачем...

• 7 461 636
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 21 405
  • Бургас
Бандида,аз също се моля всичко да е наред.Знам колко е тежко.ММ като трябваше да отиде на контролната колоноскопия 6 месеца след операцията и лечението,направо се срина пред вратата.Абсолютно същата история,не искаше да излезе.Да видите 100 кила як мъж как плаче.Когато нещата свършат добре,лошото се забравя!Дано!!! Praynig

Синора тина,евала на свекърва ти наистина!
За теб ще си спестя думите. Sick

# 21 406
  • Сф
Бандида, бъди силна!Стискам палци!
Тина, когато имаш свое дете, ще видиш, че се тревожиш за глупости и  лигавата в момента изглеждаш ти.Желая ти в истинската твоя битка сили и успех! Hug

# 21 407
....

А на свекърва ти евала и правя, че не те е сиктирдосала в тази ситуация и отделя внимание и на твоята драма. Явно е доста балансирана жена.
Аз доколкото разбрах, свекървата не знае, че има драма, за да вземе по-адекватно отношение. За драмата знаят мъжът, майката на съфорумката и май две близки, .... /и ние разбира се/. Че проблема е от 17 години не се знае, че от три месеца има действия също не се знае. Не се знае от колко време са заедно съфорумката и съпругът ѝ, но се предполага, че това, че нямат дете, тази неяснота е болна тема и за жената /както би било и за тъщата/. Все пак за синът ѝ става въпрос.

# 21 408
Много ви благодаря,момичета.  Hug
Сложих едната карта на таблета,поне да мога да звъня.Той ходи на 6 месеца на преглед,декември си нави на пръста,че пак трябва да отиде.Направиха му всички изследвания и бяха перфектни.Винаги когато яде нещо с подправки или пък с шоколад,се скъсва да повръща.Според мен е колит,обаче той мисли,че е тумор.Казвам му поне да пази диета и ще види как ще се подобри,обаче все намира време за нещо вредно.А беше 1 година на разделно хранене и се справяше чудесно.

# 21 409
Бандида пожелавам всичко да е наред

По казуса с детето.На моя съседка съпругът и замина за Англия уж  за да изкарва пари и се върнА с булка.Децата го преживяха много болезнено,хем бяха по големи и уж разбираха.Майка им и баба им /по майчина линия/ се чудеха как да им помогнат да приемат нещата и да не вършат глупости  и начина им на поведение на масата са им били последна грижа.

Тина ,винаги ще има хора които ще питат.Сега са едни ,после може да са други.Знам ,че е тежко ,че е болезнено,че е неприятно но е факт ,че такива хора ще има.И да ще има хора които дори и не са ти близки ,но ще шушукат зад гърба ти.И ако на близките кажеш ,че има проблем и те спрат ,то ще има хора които няма да спрат.Не се хващай за думите и въпросите на едно 6 г . дете което има своята драма в душичката си.Не се сърди на свекърва си и девер си.Всеки един от тях както и ти си носят кръста.
Пожелавам ти да имаш в най скоро време радостна новина и да дундуркаш бебче bouquet

# 21 410
  • Бургас
Цяла седмица стоя вкъщи и гледам как по цял ден пече,  а днес когато мъжа ми може да ме изкара е ветровито, облачно..... Другото ми излизане ще е другата неделя Sad   Sad

# 21 411
  • София
Хора, стига съдихте другите. Ако не можете да помогнете, просто подминете. Не е толкова трудно.
Оплаквам се, че бях болна, сега МП е болен. Аз изкарах по-леко болестта, но той всяка болест я кара тежко. Едно от инат, че не иска да пие лекарства, дори един аспирин не иска да вземе, второ, че не се храни като хората и не мога да го накарам да си оправи режима... И вижда, че не му се отразява добре и пак си знае неговата. Щял да прави каквото си иска, това отговаря, като повдигна темата.

# 21 412
Е, те мъжете е всеизвестно, че всичко карат много тежко Mr. Green И обикновена настинка я карат сякаш берат душа hahaha

# 21 413
Много често хората пречупват случващото се през призмата на собствената си гледна точка, не се поставят на мястото на другите и затова аз подкрепям потребителите, които "съдят" в случая. Понякога е хубаво да чуеш и друга гледна точка, приятелите обикновено подкрепят, когато им се оплакваш, много малко са хората, които могат да ти кажат как изглеждаш отстрани. И аз мисля, че Тина поставя себе си и проблемите си на пиедестал и всички трябва да се съобразяват само с нея ( а дори и хората не са наясно с проблемите й.)

# 21 414
Според мен, да кажеш на някого, че може и да не е прав и да му представиш друга, безпристрастна гледна точка, също е помощ. Естествено, че за всеки неговия си проблем е най-голям. Но все пак, като прочетеш как 6-годишна, изоставена от майка си е несъобразителна лигла, за което виновни са бабата и бащата, които вероятно още не знаят на кой свят са, след като майката си е събрала багажа и е отишла да се размножава другаде....Мииии, не я съдя. Просто и казвам, че отстрани погледнато, нещата може би не се свеждат до липса на възпитание.
Да не говорим, че критериите за лигавост и възпитание рязко се променят, когато станеш родител. Аз не познавам родител, който да смята детето си за лигаво. Но пък познавам много, които се изнервят от детски рев и се кълнат, че техните деца така няма да правят Wink

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 13:44 от Нищо лично

# 21 415
За втори път откакто е почнала първата учебна година ми звънят от училището да си прибера пребитото дете.Първия път го беше спънал съученик по стълбите ,а сега паднал върху остра пръчка на двора.
Не поемат никаква отговорност-какво значи не сме го ние спънали или бутнали що за персонал е това.
Отделно счупено,загубена вещ или наритано дете в занималнята не се забелязва изобщо..
Направо съм потресена от бездушното и безотговорно отношение към тези 7г деца .

# 21 416
Аз пък съм потресена от това бдене с кристални похлупаци над отрочетата  ooooh! Постоянно чета теми и постове в тази насока.. Никога ама никога собственото дете няма вина, винаги са ангелчета.. все другите са ги бутнали или обидили  Tired

Еми падат, блъскат се - деца са. Едно време беше същата история - ама като ти се обади г-жата да си прибере някой хлапето, следва и мъмрене и наказание за детето от страна на родителя за случката  Crazy, а не кавга с учителите на всяка цена  ooooh!

Ако падне пред тебе на площадката кой е виновен тогава? Производителя на плочките сигурно  Crazy

Голяма драма вече .. и репортажи и простотии само .. после саморазправя на деца с учителите, а те с пръст не могат да ги пипнат.

Това са вече пълни глупости  Outta Joint

# 21 417
Те носят отговорност за него и си го искам живо и здраво.Друго не искам да знам-когато
излиза  с мен аз си нося отговорността,а сега те са я поели и затова им плащат!

# 21 418
Те носят отговорност за него и си го искам живо и здраво.

Съгласна съм. Носят отговорност за здравето и живота на поверените им деца, за времето, през което пребивават в училището Peace

# 21 419
Те носят отговорност за него и си го искам живо и здраво.

Съгласна съм. Носят отговорност за здравето и живота на поверените им деца, за времето, през което пребивават в училището Peace
Стига децата да спазват правилата за поведение в училище Wink Учителите също не умират от кеф да звънят на родителите да си прибират претрепалите се деца. Но като изведеш 20 деца едновременно на двора, а те се разтичат във всички посоки, въпреки инструкциите на учителката...айде опази ги.

Общи условия

Активация на акаунт