Да се оплачем...

• 7 461 486
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 21 720
На мен определено този период, в което детето беше малко-от раждане до към годинка и половина някъде-две, ми беше най-труден. И при нас нещата бяха наопаки, не като по книгите и като при хората Rolling Eyes
Ама оцеляхме.  Нямах помощ от баби, но го считам по-скоро за плюс, защото го нямаше и дудненето, мърморенето, съветите и т.н. Та трудно, да, ми беше, но поне не се натоварвах от странични приказки. Rolling Eyes

Ще мине и този период. Само да сте здрави, другото са бели кахъри..

А, и на моя хемоглобина му беше къмто 90-100 някъде, въпреки, че си хапваше доволно, че и го кърмех до късно. Та не винаги е гаранция, че яденето ще доведе до повишени нива, си мисля...

Оплаквам се, че пак трябва да се готви, омръзна ми с това ядене вече..

# 21 721
  • Сф
Не е било пътуване, празник или нещо, което очаквам с нетърпение, и мм да не скапе деня от сутринта! Close

# 21 722
И моя така, хем имаме и годишнина...на всичкото отгоре ме боли корем...живи и здрави да сме...

# 21 723
Аз каквото можах свърших и върша..такива като теб не вършат нищо за да запазят децата ни живи и здрави
за което им се плаща!
Бог да прости детето..сега ще живея с още по голям страх за сина ми..освен да наема охрана да го пази през междучасията щом други не са длъжни?

Учителите са Учители не пазачи и падари и им се плаща, за да учат децата ни и да надграждат, а не да вършат работата на родителя вкъщи.

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 09:41 от Barbed

# 21 724
  • Сф
Цитат
Оплаквам се, че пак трябва да се готви, омръзна ми с това ядене вече..   
Ха-ха, аз снощи направих една тенджера -спагети болонезе.Обожавам.💕
ММ вика - това ядене ли е?Ми викам, и аз не обичам да ям пълнени чушки с дни,но заради тебе..
А утре сме навън😀 с яденето.
То пък да ти писне!Събота и неделя и по празници на калинка да станеш!
Щото той си обича табиетите, отсега точи лиги по агнешкото..Ама не просто агнешко! То шпиковано, то пълнено, то обикаляло нивата 3 дни..А не пипа нищо.И салата даже .Кухнята му е като Марс!
Оплаках се.
И честит празник на всички!

# 21 725
Ами ти му го наготви както си знаеш, пък му кажи, че е обикаляло навред Mr. Green
Агнешко има в Лидл в момента. Не само там вероятно де, но да кажа...и заек има също-той е обикалял нивата преди да попадне във фризера Peace Laughing Бутваш му един морков в устата и воала...

# 21 726
  • Сф
Ами ти му го наготви както си знаеш, пък му кажи, че е обикаляло навред Mr. Green
Агнешко има в Лидл в момента. Не само там вероятно де, но да кажа...и заек има също-той е обикалял нивата преди да попадне във фризера Peace Laughing Бутваш му един морков в устата и воала...
Точно със заека от Лидл исках да се спася аз!
Не- не можело ! Joy

# 21 727
  • град-държава
Не е било пътуване, празник или нещо, което очаквам с нетърпение, и мм да не скапе деня от сутринта! Close
Овен?  Hug

# 21 728
Овен?  Hug
ха и аз точно това си мислех тамън...
Бяха планове, всичко организирано... дребните още спят, ММ мърмори...
аз фуча и се тръшкам от зори  Crossing Arms Трябваше да сме стигнали, а то май няма да тръгнем като гледам  ooooh!
Овен съм.

# 21 729
  • Варна/Лондон
Овен?  Hug
По скоро Козирог. Laughing
 Оплаквам се от отвратително време -вали, пече, после духа, пак вали и понякога градушка. Това в рамките на няколко часа в един ден.

# 21 730
  • София
И аз като Вермилиън с майкс ми. Никога не съм достстъчно добра. Как не умряха тия деца от глад и мизерия, просто не знам😝🥗 Не я бях виждала две седмици, идвам утрепана от работа и уреждане на нещо с градината и училището, споделям й, а тя ме накълва яко. После две бири и оркестъра да свири...

# 21 731
Ааа най лошата мъжка зодия е ЛЪВ  Naughty Joy

# 21 732
Мне, Близнаци е Peace Wink

# 21 733
Искрено се дразня на момичета/жени, които си мислят, че бебетата стават като по филмите. Една позната  умря от притеснение, че забременяла, защото мъжът ѝ ѝ казал, че се изтървал последния път. И тя беше убедена,че е забременяла. Била уморена, лошо ѝ било, не знам колко още симптома си измисли. Е, дойде ѝ ама мъжът ѝ бил убеден,че няма как да не е станало. Той бил сигурен,че са го направили. От 1 път! Как да ѝ обясня, че има хора, които опитват с години, мерят температури и не знам какво още и нямат деца с години???

# 21 734
Ми не можеш,щото има хора дето от въздуха хващат...

Общи условия

Активация на акаунт