Да се оплачем...

• 7 461 451
  • 65 224
  •   4
Отговори
# 21 735
  • Северозапада
Трудно е за хората, които години се борят, но при някои наистина става от един път, даже от половин, и без да го искат.

# 21 736
Трудно е за хората, които години се борят, но при някои наистина става от един път, даже от половин, и без да го искат.

Точно така.

# 21 737
Искрено се дразня на момичета/жени, които си мислят, че бебетата стават като по филмите. Една позната  умря от притеснение, че забременяла, защото мъжът ѝ ѝ казал, че се изтървал последния път. И тя беше убедена,че е забременяла. Била уморена, лошо ѝ било, не знам колко още симптома си измисли. Е, дойде ѝ ама мъжът ѝ бил убеден,че няма как да не е станало. Той бил сигурен,че са го направили. От 1 път! Как да ѝ обясня, че има хора, които опитват с години, мерят температури и не знам какво още и нямат деца с години???
Както има хора, които опитват с години, така има и такива, при които става от първия път. Не разбирам. Защо трябва да се обяснява на човек какво може и не може като има тестове за тази работа, които дават отговор на въпроса 'дали'?

# 21 738
  • Cyberspace
Оплаквам се, че съм на работа. През всички празници, честта да съм на работа е единствено и само моя  #Cussing out Почивните дни са все разхождания по работа - я събрания, я квалификации, я нещо друго. На колежката всичко подобно пък се случва в работните дни, което значи, че докато пропътува до централата, да покисне малко там и да си дойде, той работния ден си отишъл и тя откарва реално работни час-два. А на мен, същевременно ми отива почивния ден. Ами яд ме е! За осми март съм на работа пак, че и до вечерта. На следващия ден почивам и се зарадвах, че ще поседя поне до късно и ще празнувам. Съответно си организирахме нещата да празнуваме. Да, бе, да! Сложили ме на изпит за квалификация точно на 9-ти рано сутринта. Как да не съм бясна, то това на нищо не прилича. Днес кисна тука колкото да ми е гадно, работа никаква, както на всички празници. На това отгоре се чувствам прецакана и с парите в последно време и накрая ще тегля майни ми се струва...

# 21 739
  • Бургас
Мен също много ме дразнят хора, които изобщо нямат никаква сексуална култура. Много мои приятелки мислят, че могат да забременеят по всяко време.....
С първото ми дете забременях от раз- един единствен път не се пазихме, няколко дни преди предполагаема ОВУ,  реших че шанса е минимален,  но забременях....
Сега повече от 7 години след това  почти година пробваме и нищо.....

Моя мъж също е на работа и утре ще бъде,  както на всички празници.... Поне да си струваше заплатата....

# 21 740
И двете ни деца са изненада, въпреки сексуалната ми култура и уж предпазване. Даже си мислих, че а първото както и да е, ама с второто или съм патка, или съм благословена. Simple Smile По-скоро второто, че много исках и то точно с такава разлика, ама ме беше шубе да заявя готовност.
 Майка ми също цял живот ме е критикувала, но не помня да е можела да ми влияе. Ако е черно да е бяло, ако е късо, що не е дълго, каквото и да съм мислила или правила, защо не било обратно. Ами такава си е.

# 21 741
Искрено се дразня на момичета/жени, които си мислят, че бебетата стават като по филмите.
Оооо, стават, стават. От противозачатъчни, пити с педантична редовност и един път набързо имам прекрасна дъщеря. Wink

Сексуалната култура пък какво общо има.  Shocked Има хора с нередовен цикъл. Аз бях така. Между 25 и 32 дни. Айде отгатни кога ми е овулацията.  Има и такива, при които хапчетата не действат. Айде сега всички забременели непланирано да се отделим в графата сексуални профани.

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 17:33 от Нищо лично

# 21 742
  • Бургас
С изказването ми за сексуална култура имах предвид, че има жени, които не са чували за овулация и т.н. няма да изброявам и изобщо нямат представа как се случват "нещата"!

# 21 743
Смея да твърдя, че тази моята хич няма представа за тези неща. А е на над 30 години. Хора всякакви. Не го приемайте лично. Просто исках да споделя. Не съм искала да обидя никого!!

# 21 744
Оплаквам се, че пак съм болна. Тъкмо се оправих от гърло+леви ухо, око и лимфен, пипнах вируса с темп и повръщане и след него съм гърло+дясно око  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

# 21 745
Може и за хвалба да мине, че съм стра'Отна готвачка, но днес като направих огромна тава мусака не се спирам да ям. Mr. Green ooooh!
А ме чака и брауни... Whistling

# 21 746
Оплаквам се от несъобразителността на някои хора. Днес излязох по центъра. Минавама по една улица покрай една църква. Гледам жена на видима възраст над 65 години гледа нагоре към черквата. Минавам си зад нея и тя като се разкрещя - нейна приятелка щяла да й ппраи тематична снимка как гледа църквата пък аз съм била влязла в кадър. Е аз от де да знам. Другата жена я видях после, че държи телефон, но пак не е индикация, че правят "фотосесия". Та като се накрещя и каза на нейната позната - айде да отмине тая с това дребното и да продължим. Олеее падна ми пердето кадах две - три думи, без да изпростявам, но още ми горчи

# 21 747
Да се оплача и аз. Десет дни пих антибиотик за гърлото и подутите лимфни възли. Въпреки пробиотика съм дежурна в тоалетната. И уж всичко беше минало, днес пак ме боли гърлото и не мога да прегръщам. Писна ми. Цяла зима устисках и не се разболях, а сега като се запролети ми дойде това до главата.

# 21 748
        И аз да се включа към оплакващите се от продължителна кашлица. Вече започвам много да се притеснявам, че не минава и не минава.

# 21 749
Днес така си ударих пръста,че зле ми стана.Поду се,посиня.Слагах компрес,но стана още по зле.Движа само горната част,другата е прекалено подута.Ходих до спешното,сложиха превръзка и се прибрах.Да,обаче е показалеца на дясната ръка,а без него съм за никъде.Мм трябваше да измие,да нареже картофи и да измие едно шише на детето.Еее то беше мрънкане,то беше чудо.Абе как един път не помисли аз как се справям с всичко,че и по 2 пъти на ден готвя.Та сложих мусака и останаха паничка,чинийка и тенджера за миене.Пак съм напълнила мивката,ама айде щял да измие.На всичко отгоре следващата седмица ще правим рд на детето вкъщи и за час и половина сутринта трябва сама всичко да направя.С този пръст не виждам как ще стане,ама нямам избор.Очаквах да дойдат роднините ми и да гледат детето за малко,ама те щели да дойдат следобед в деня на рд,та вместо да ми помогнат и за тях маса трябва да слагам.

Общи условия

Активация на акаунт