Да се оплачем...

• 7 461 410
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 21 765
Оплаквам се, че утре заминаваме за уикенда на приятно място, с басейни пълни с топла минерална вода, а моят цикъл реши да си сменя датата и взе, че ми дойде.Confused

Слагай тампони и си свиркай  Peace

Досега не съм била в подобна ситуация, все си мисля, че ще ми е некомфортно и затова май ще си дремя на шезлонга Tired

# 21 766
Някой назад сподели за спагети Болонезе, ще ви споделя една гръцка рецепта-големи макарони от тези с дупка, сместа за Болонезе и отгоре бешамел. Редят се в този ред и във фурната, става супер.
 Бяхме на гости, децата викаха, телевизора надут с песнички, папагалчета пееха, малката се превъзбуди ужасно и супер трудно заспа. Уморена съм.

# 21 767
Съседите отгоре пак играят на гоненица  #Crazy Тропот и писъци отекват из къщи.

# 21 768
Мъж ТЕЛЕЦ  също е много кофти!

Моят мъж е телец и ми помага в домакинската работа. И е добряк. Даже понякога много му се дразня,че се раздава прекалено. Едва ли е само от зодията това какъв човек е някой.

# 21 769
И моят мъж е телец. Винаги ми помага-в готвенето, чистенето, простирането. Много е добричък, няма злоба, инат. Майка му така го е възпитавала още от малък и му е казвала винаги да помага на жена си, да не е готован (защото на нея никой не и помага, всичко върши сама). Нещата не опират до това каква зодия си, а до вътрешно усещане как трябва да бъдат. Много често човек избира по-лесният път, като казва "не мога да правя това", заобикаляйки "не искам". Има мъже, които се страхуват да бутнат домакинска работа, за да не бъдат наречени "мъже под чехъл". Готвенето и чистенето не те прави чехльо, но все ще се намери някой страничен, който лекичко да го подхвърли.

# 21 770
  • София
Цяла седмица тормоз-неделя-оперативка с шефа, понеделник - камера в класната стая, вторник-психолог в часовете, постоянно, всеки ден до края на годината, сряда - тежка родителска среща, четвъртък - повик от яслата (детето повръща) петък - цикъл 10 дни по-рано Sad Дали не е от стрес?
Моят цикъл реагира точно обратното. Спря преди четири години и заспа. Бях навършила 39г.

Мъжът ми е същият - земен, стабилен и винаги готов да помага. Мен лично не ми харесва това, че държи да е добър с всички, независимо кой е искрен и как постъпва спрямо него. Затова пък аз съм шилето в семейството, въпреки че съм въздух и душата ми е все някъде напред и нагоре Wink

# 21 771
  • на Мелмак
Моят мъж чисти, оправя, подрежда, децата с него, аз готвя. Той може да сложи замразена пица да изпече, да сложи бланширани картофи във фритюрника, от тези с бъркалките. Изкарва прането от пералнята и го слага в сушилнята. Помага ми. Това ми е достатъчно.
Да се оплача -още треперя -едно такси така гадно ме засече, не знам как спрях  ooooh! От лява в дясна лента, просто даде мигач и зави, а зад мен нямаше никой. Лелее, обърна ми се всичко.

# 21 772
Да се оплача и аз от моя цикъл. Дойде ми миналия месец (за пръв път след раждането) и вече повече от десет дни ми закъснява. Знам, че е нормално, докато се нагласят хормоните, но след около 10 дни съм на лекар, за който 6 месеца предварително се записва час. Ако не ми дойде дотогава ок, ама ако съвпаднат нещата трябва да чакам пак 6 месеца  #Cussing out .

# 21 773
  • Бургас
Браво, момичета! Радвам се ,че сте намери такива половинки,да са ви живи и здрави и да продължават да ви помагат!
Разбира се,че не всичко опира до зодия,..но имам лични наблюдения за мъжете телци..както и да  е.
Моя мъж е възпитан в строг патриархат! В началото на семейния ни живот многоооо млада и неопитна "му изтървах края"...сега след 10 години ...... А и свекърва ми постоянно ме критикува, ако поискам помощ от него - все едно не съм пълноценна съпруга и домакиня. Моя мъж определено е от мъжете, които силно се притесняват да бъдат помислени за чехльовци! Но и аз имам вина през годините се нагърбвах с всичките задължения и мъжки и женски и пак го правя  Embarassed Embarassed Embarassed Ако ме видите как чистя с патериците и гипса ще паднете от смях, но не издържам на мръсотия пък и цял ден вкъщи какво да правиш......

# 21 774
Мимка, лошо. Мм също е възпитан патриархално, свекър ми не е помогал никога в нищо, но точно от там Мм знае, че трябва, въпросът е кога ще реши.
 Лейди, моят цикъл дойде януари, но февруари, за мое учудване закова същата дата. Не съм ходила на гинеколог след раждането, а трябваше.
 Сутрин съм много крива и с огромно желание да се заяждам, обикновено го овладявам, но днес сдъвках Мм и сега ми е тъпо, защото е на път и го мисля.

# 21 775
Аман от политици по празниците! И сега нали е предизборно, направо ужас!
Вчера 30 мин ги чакахме да се наклатят да поднесат цветя в нашия град. Някои с цялата кандидат депутатска листа/сигурно и толкова са им членовете/.
Днес на Тодоровден, същата работа. Те ще награждават. Изтупали се като за театър, токовете потъват на поляната, абе луда работа.
Ама нали са водачи на листи......да се покажат на хората.

# 21 776
Ние днес засякохме агитката на Левски в центъра и беше неприятно и страшно. Простотия и тъпотия.

# 21 777
Да се оплача от ММ - такава нервна криза направи, в къщи беше такава лудница, що неща изпотроши. Повлече даже да изхвърля телевизора на боклука. А той е стар и тежък, а ММ от вторник е опериран от херния. В четвъртък го изписаха и от тогава нямам и миг спокойствие - не се пази, като му кажеш нещо  - полудява, че можел и сам да прецени какво да прави, че лекарите му казали как да се раздвижва. А сутринта, без да искам, нараних мъжкото му и професионално ЕГО #Cussing out #2gunfire...
  Едвам преди 1 час го придумахме със сина да пие лекарство за нервите и да си легне.
На моменти живота ми омръзва от него, от години се чудя дали да го напусна. Лятото заминах в друг град, на почивка. Не исках да се връщам, замислях се дали да почна работа, точно търсеха продавачки в Кауфланд. Но сина ми се обади - татко е зле, вдига кръвно. Заради детето ли, заради ММ ли?! newsm78 Върнах се. Сега се чудя. защо ли?!

# 21 778
  • Sofia
За тези мачове не трябва да има публика
Този вандализъм докога  #2gunfire

# 21 779
Оплаквам се от МЦ. Цяла седмица ми закъснява  #2gunfire Дано да е от времето  Praynig
И от волята си се оплаквам. Нулева е станала. Все е от утре, от другата седмица, от другия месец  #Cussing out Стига вече. Какво се случва? Не бях такава   Naughty

Общи условия

Активация на акаунт