Да се оплачем...

• 7 461 384
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 21 780
  • София
Отдавна не съм влизала в тази тема,но
Скрит текст:
влизам , отново в състояние на депресия ли, и аз не знам. Тъкмо се стабилизирам и хоп, пак състояния. Едни тежки мисли.. Все си мисля, че като трябваше да се депресирам , стоях здраво на земята, а сега дори и без нищо.  Мислех ,че е от жлезата , но бях на лекар и всичко е наред .
Мъжът ми и той ме натоварва страшно много. Все е болен , все уморен, все уж без пари, все лежи, все спи. Отвратително е. Беше на не един и двама лекаря,здрав е,  всички органи и пкк са му в норма. Промени се страшно много. Пред детето говори нецензурни думи. Държи се арогантно с другите хора пред него и той всичко попива.Малкият от своя страна използва едно към едно фразите му, и мъжът ми, видите ли бил учуден ,защо детето говори така. Склонна съм да се разделя с него, ако продължава по този начин. Опитах се да кажа на мм, многократно, че не бива , не трябва да се държи като простак пред детето, защото ние сме му пример. Веднага влиза в отбранителен режим. Давам му за пример други татковци, дори собственият му брат, който по едно време беше лекенце, но след като му се роди дете се промени коренно. Иде ми да си събера багажа и газ с детето в друга среда.  
Отделно пак имам някакво странно прескачане на сърцето, не знам..

Моля да ме извините за дългия пост.

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 02:30 от Wind .

# 21 781
  • Бургас
Имам бебе мечта - спи по цяла нощ, но аз съм луда калинка. Будна съм от час и половина, събудих се наспана и не мога да заспя. Цял ден обикаляхме навън, изморих се, само чаках да гушна възглавницата и да отлепя. И след два часа ей ме кукуряк! Малкият ще се събуди в 8, грейнал в усмивка и ще иска да играем. А на мен, естествено, ще ми се спи зверски  #2gunfire

# 21 782
Таня, пробвай с някакви билки.Може да регулират съня.

# 21 783
  • Бургас

Ще опитам, благодаря!

# 21 784
  • София

Ще опитам, благодаря!

Силен чай от маточина има добър ефект.

# 21 785
  • София
Влизам тук да кажа за мъжете. Понеже доста от вас се оплакват. Та и аз се бях нагърбила с тежката задача той (вече бивш!) все да почива вкъщи, аз всичко да правя. Но когато се роди детето и почнах да изнемогвам от умора, нещата между нас много се скапаха. Аз готвя, чистя, оправям дете. Той една нощ не е станал да ми помогне с детето. Прибира се, скръства краката и почва да чете книга или си играе на компа. Аз готвя през това време, слагам маса, дондуркам дете, той почива и най-много да измие чиниите. (И това не правеше, но го помолих, като бях бременна, че с дебелия корем не стигах чешмата.) 6 ч. ставаше за работа, аз паралелно с него ставам да оправям детето, да храня, да сменям памперс. Помолих го поне в 6 да върши той тази работа, така и така става. Ами как щял да се оправя за работа. И така, няколко месеца без сън и покой. Ами кой бил виновен? Майка му така го е учила. Тя всичко да прави, мъжете да не правят нищо. Няма да разказвам подробности какво и как се случи между нас, защото често тук не срещам разбиране, само ще кажа, че си позволи да ме малтретира и физически. Тук поствам нещо, което всяка от вас е добре да прочете. Текстът е популярен и се върти в интернет от доста време, но все пак ако някой не го е чел, ето:
https://www.spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D … %D0%B2%D0%B0.html

# 21 786
Винаги съм се чудела защо жените си го причиняват? Сигурно и никога няма да разбера. С неколцина приятеля съм скъсала точно, защото не искат да помагат с нищо вкъщи и не искат да се променат, а аз отказвам да бъдя слугиня на когото и да било освен на бъдещите ми деца. На кой няма да му е хубаво да си седи със скръстените ръце и крака, а той само да "с*ре на метеното". Няколко приятелки съм питала "Защо търпиш?" с подобни проблеми "не помага вкъщи, не обръща внимание на детето и т.н" и все получавам отговор "Ами заради детето." Е да, ама преди 2 минути каза, че не обръща внимание на детето. Защо му е такъв родител? Само да го наранява. Много деца са отраснали без майка или без баща. И това не е най-добрият избор, но според мен е по-добър от родител непукист. А да не говорим, че понякога пастрокът е по-добър от генетичния татко. Самият ми братовчед е пастрок и се държи с детето много по-добре, от колкото "таткото". (По думите на майката)

# 21 787
Майка му го е научила да е готованец, казвате. А вас кой ви научи да сте безгласни слугини? Майките ви?

# 21 788
  • София
Винаги съм се чудела защо жените си го причиняват? Сигурно и никога няма да разбера. С неколцина приятеля съм скъсала точно, защото не искат да помагат с нищо вкъщи и не искат да се променат, а аз отказвам да бъдя слугиня на когото и да било освен на бъдещите ми деца. На кой няма да му е хубаво да си седи със скръстените ръце и крака, а той само да "с*ре на метеното". Няколко приятелки съм питала "Защо търпиш?" с подобни проблеми "не помага вкъщи, не обръща внимание на детето и т.н" и все получавам отговор "Ами заради детето." Е да, ама преди 2 минути каза, че не обръща внимание на детето. Защо му е такъв родител? Само да го наранява. Много деца са отраснали без майка или без баща. И това не е най-добрият избор, но според мен е по-добър от родител непукист. А да не говорим, че понякога пастрокът е по-добър от генетичния татко. Самият ми братовчед е пастрок и се държи с детето много по-добре, от колкото "таткото". (По думите на майката)
Едни жени могат да търпят, други не. Аз например не мога. И не търпях. Аз съм на мнение, че "жертва заради детето" не си заслужава никой да прави. Лошото е, че повечето такива мъже не са само пасивни в домакинството, а и в живота. Казвам го и от личен опит, и четейки по-горните мнения. Например лежал, спял, нямал пари... Еми как ще има? Моя пък не му харесваше работата, ама пръста не си мръдна да направи нещо по въпроса и да си потърси друга. Чака някой да му намери наготово. Всичко наготово в живота чака, а то така не става.
Относно подчертаното - при мен така се получи.

# 21 789
  • Бургас

Ще опитам, благодаря!

Силен чай от маточина има добър ефект.

Благодаря! Ще си купя.

# 21 790
Таня,и аз с твоя проблем.От седмица насам се събуждам в някакви странни часове супер свежа..Сутринта в 4:30! И по-цял ден ми се спи след това..

# 21 791
Аз също съм така вече цял месец. Ще е хубаво когато се смени времето, но сега ми е криво.

# 21 792
Преди да родя спях като пън, че и до един понякога.
Сега обаче е ужас. Заспивам в 22.30. В 00.30 се будя наспана- малко хапвам, малко лаптоп, заспивам. Към три пак се будя и се повтаря процедурата. Последно се будя в 5.30 и дотам. Хапове не смея да пия, тук хвалеха Ашваганда, но не съм пробвала. Чай и билки не обичам.

# 21 793
  • ново
Аз се оплаквам от обратното - все ми се спи, сутрин едвам отварям очите. Снощи си легнах малко след полунощ и днес се събудих в 11 ч.  Embarassed

# 21 794
  • В страната на мечтите
Аз се оплаквам, че не мога да взимам решения и все се оставям да ме носи течението...

Общи условия

Активация на акаунт