Да се оплачем...

• 7 461 319
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 21 795
Аз се оплаквам от обратното - все ми се спи, сутрин едвам отварям очите. Снощи си легнах малко след полунощ и днес се събудих в 11 ч.  Embarassed
Същата история+че цял ден ми се спи.След като прочетох,че доста потребителки са така се успокоих,че не само аз съм като мекотоло напоследък.

# 21 796
Оплаквам се от МЦ. Цяла седмица ми закъснява  #2gunfire Дано да е от времето  Praynig
И от волята си се оплаквам. Нулева е станала.
Цикълът най-вероятно е от времето, и моят пропусна февруари месец и ми дойде в началото на март  Simple Smile Колкото до волята и аз съм същата.
Оплаквам се от себе си, искам и имам да посваля 3-4кг., а все не мога да се вкарам в релси.

# 21 797
Скрит текст:
Оплаквам се от МЦ. Цяла седмица ми закъснява  #2gunfire Дано да е от времето  Praynig
И от волята си се оплаквам. Нулева е станала.
Цикълът най-вероятно е от времето, и моят пропусна февруари месец и ми дойде в началото на март  Simple Smile Колкото до волята и аз съм същата.
Оплаквам се от себе си, искам и имам да посваля 3-4кг., а все не мога да се вкарам в релси.
Аз се оплаках и взе, че ме събуди сутринта в 7  Crazy
И аз със свалянето съм се зачекнала, а и фитнеса позанемарих последните 3-4 седмици ходя има няма 2-3 пъти в седмицата. Винаги съм ходела по 5-6 пъти и сега се чувствам като мърдА. Сама не мога да си понасям непостоянството последния месец   #Cussing out

# 21 798
  • София
Оплаквам се отново, че малката до понеделник беше на антибиотик, след едномесечно боледуване и днес отново вдигна температура. Какво е това чудо, вече незнам. Какво ли давам, пазя, едва ли не не смея да се отпусна само и само с е здрава, а тя се скапва от боледуване. Вече съм отчаяна!

# 21 799
  • Варна
Оплаквам се отново, че малката до понеделник беше на антибиотик, след едномесечно боледуване и днес отново вдигна температура. Какво е това чудо, вече незнам. Какво ли давам, пазя, едва ли не не смея да се отпусна само и само с е здрава, а тя се скапва от боледуване. Вече съм отчаяна!

И моята беше така, но тази зима, да чукна на дърво, не ми е боледувала изобщо с изключение на една настинка декември. И аз се бях шашардисала, то не бяха имуностимуланти и пазене, ми писна ми. И с тях и без тях детето си боледуваше, така че изхвърлих всичко и реших да не го тровя и да не пазя толкова. Но явно наистина в един момент го израстват, моята след два месеца ще направи 5 години и сама се закрепи, от раз. Нищо не съм давала тая зима. Така че стискай зъби.

# 21 800
  • София

И моята беше така, но тази зима, да чукна на дърво, не ми е боледувала изобщо с изключение на една настинка декември. И аз се бях шашардисала, то не бяха имуностимуланти и пазене, ми писна ми. И с тях и без тях детето си боледуваше, така че изхвърлих всичко и реших да не го тровя и да не пазя толкова. Но явно наистина в един момент го израстват, моята след два месеца ще направи 5 години и сама се закрепи, от раз. Нищо не съм давала тая зима. Така че стискай зъби.
Благодаря за подкрепата, каката беше така, все болна. Тя е и с астма и направо беше нещо страшно. Като се роди малката някак нещата се поуспокоиха. Но пък малкото започна. Най- много ме беше страх да не боледува малката, още докато бях бременна. За съжаление очакванията ми се оправдаха. Много ли се взирам, все го мисля, все пазя. Знам ли вече.

# 21 801
  • София
И малкия е в серия. 6 месеца не беше боледувал и сега температури, червено гърло, кашлици.
Преди това пак температура, кашлица, бронхит.
Дано с настъпването на пролетта се стабилизира.

# 21 802
         Ето ме и мен! Поспах от полунощ до сега. Час и половина! Събудих се от здрава кашлица. Иде ми да хвана гората, обаче ще се наложи да посетя отново ЛЛ. Писна ми!

# 21 803
Оплаквам се , че нямаме ток на работа и ми е студено . Предупредени сме за профилактиката от миналата седмица , но нощната смяна не е сметнала за нужно да затопли помещенията. Сутринта идвам и намирам  всички прозорци широко отворени . Вярно  беше топло тези дни , но сега навън вали , а в сградата е студено и се налага да стоя с якето  Tired Ядосвам се че никой не мисли за следващата смяна . Всеки си изкарва часовете , а другите да се оправят....

# 21 804
От няколко дни държа високо кръвно. Днес ходих на лекар. Каза да си почивам и да си следя кръвното и пак да ида края на седмицата. Сега мъкна апарат за кръвно със себе си на работа. Като бабичка съм... Бе знам как да се справя с това и се изнервям. Sad

# 21 805
  • София
И моето дете го пазихме цяла зима да не се разболее, че ни побърка последните 6 м. Накрая майка ми го зарази без да е ходил на детска. Обаче давахме много имуностимуланти и доста леко го изкара, за първи път без АБ. Почна с Имунотрофина, сега минахме на For kids на ADLiquid.
KaRoLa, аз съм с високо кръвно и вече съм на хапчета Sad

# 21 806
Оплаквам се ,че са изместили тържеството за мама на детенцето за утре,вместо  на самия 8 март,а аз не съм в града.А така исках да присъствам

# 21 807
На мен пък ми съвпада тържеството в детската градина на малката с родителската среща на голямата. И двете на 9 ти.

# 21 808
При нас пък готвят някакво тържество, но няма да е сега на осми, а явно по нататък Tired Пък думичките са точно за осми март... Rolling Eyes

# 21 809
Днес изядох една салата с маруля,репи и варено яйце и корема ми пак е на балон и ме изкара на разстройство.Домашно всичко.Не издържах просто.Тая диета за СРЧ ме докарва до лудост.Мразя я.Освен това,понеже е и някаква еднообразна пак съм свалила кила.Вече месец и отгоре ям оризи,картофи,моркови ,печен сухар,варено филе и тиква и други простотии и ми иде да се гръмна.Вечер си готвя и в кутии за работа.Всичко с малко сол и масло.Без подправки.Гади ми се от тия храни.Иде ми да се намахам с люти чушки и кисело зеле с червен лют пипер и зехтин.И една свинска пържола,мазна.Звънях му днес на гастроентеролога,да питам може ли поне ядки и каза не.Ще ги избия значи,хранене като на бебе.Разрешените храни се варят или задушават,за да им се убие и малкото вкус дето имат. Отврат.

Общи условия

Активация на акаунт