Да се оплачем...

• 7 460 941
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 21 855
Това с реването  ooooh!, много ме изнервя. Моята дъщеря беше усмихнато и спокойно бебе. Между втората и третата година се промени и започна да реве за щяло и нещяло. Сега на 5 си я кара по същия начин и няма изгледи за промяна. Одеве си тръгнахме от парка с рев, като преди това разрева *гаджето* си.
И да се оплача, свикнала съм с кучешките л*на, обаче днес някой си беше довел животното и му беше оставил биологичният отпадък на средата на меката настилка до пързалките. Все съм виждала простотия, ама такава до момента не бях виждала. По едно време групичката съученици на дъщеря ми пристигнаха да ми покажат, че са се намокрили. Казаха че някой се е изпишкал. Пързалките са тип туби и доста високи. Ако наистина е опикано е дело на по голямо дете, защото 2-3 годишни там не се качват. Преди няколко дни пък две големички момиченца, около 10 годишни хвърлиха празните си кутии от сок на средата на парка буквално в краката ми, коша беше на не повече от два метра. Майката не ги отрази изобщо. Чудя се аз ли съм сбъркана, че ги забелязвам тези неща или хората харесват свинщината  Confused.

# 21 856
Днес от мъжът ми получих само една малка саксийка с лале. И все още не ми е честитил празника. Сигурна съм,че цял ден е честитял на всичките си клиентки. А аз не получих и поздрав. По принцип не е такъв. Не знам тази година защо се държи така. Ще мине този ден и ще ми мине и това ама някак сега ми е криво.

# 21 857
  • София
Мен мъжът ми не ме пропусна с букета, както прави обикновено, но пък за сметка на това децата ме направиха на луда калинка. Бяха във фаза цяла вечер . Аз се изнервих, развиках се, мъжът ми  и той намусен си дойде и се изрепчи и за капак малката пак вдигна температура. А от онзи ден не е вдигала, вярно ниска, ама я има. Утре ще я вода при личния да видим , какво ще каже. Чуден празник! Аман!

# 21 858
  • София
Не можеш да очакваш от 2 годишно дете да си дава играчките. То тепърва се учи на мое и твое. Мисли, че ще и ги вземат и няма да и ги върнат, ако това е лошо,то 99 процента от децата на 2 години са много много лоши. Не изпозлвай яслата като заплаха никога, после ще видиш зор като реве всяка сутрин...
Peace
Подписвам се под всяка написана дума!

# 21 859
  • София
Това с реването  ooooh!, много ме изнервя. Моята дъщеря беше усмихнато и спокойно бебе. Между втората и третата година се промени и започна да реве за щяло и нещяло. Сега на 5 си я кара по същия начин и няма изгледи за промяна. Одеве си тръгнахме от парка с рев, като преди това разрева *гаджето* си.
И да се оплача, свикнала съм с кучешките л*на, обаче днес някой си беше довел животното и му беше оставил биологичният отпадък на средата на меката настилка до пързалките. Все съм виждала простотия, ама такава до момента не бях виждала. По едно време групичката съученици на дъщеря ми пристигнаха да ми покажат, че са се намокрили. Казаха че някой се е изпишкал. Пързалките са тип туби и доста високи. Ако наистина е опикано е дело на по голямо дете, защото 2-3 годишни там не се качват. Преди няколко дни пък две големички момиченца, около 10 годишни хвърлиха празните си кутии от сок на средата на парка буквално в краката ми, коша беше на не повече от два метра. Майката не ги отрази изобщо. Чудя се аз ли съм сбъркана, че ги забелязвам тези неща или хората харесват свинщината  Confused.
Никак не си сбъркана...
Тревната площ под блока след дъжд "ухае"... И като ламинирах табелка с учтива молба към граждани, използващи я за тоалетна на дом. си любимци, нищо не се промени, освен липсата й на следващия ден.

# 21 860
Голямата ми дъщеря вчера ме посрещна на вратата с един зомбюл, а малката с картичка. Голяма радост беше. От ММ получих саксия с мушкато. Щях да падна. Но не се оплаквам днес, уважиха ме, не ме бяха забравили.

# 21 861
Мина и този празник, от мм получих една роза ,  в целофан, от онези лъскавите.  Mr. Green Чудил се дали само роза или опакована. Какво да му се сърди човек. От един клиент получих карамфил.  Laughing
Дъщеря ми ме посрещна с картичка и цвете от хартия, много мило ми стана. ММ се прибра начумерен и си го изкара на детето, дразни го всичко, което прави, музика на таблета, блъскала по дивана, лигавела се. Друг път не обръща внимание на такива дреболии.
Е най-накрая вярно се разлигави и за малко да изяде и шамарите.

# 21 862
Моят мъж изобщо не разбра, че вчера е било някакъв по-специален ден. Simple Smile Голяма работа. Важното е какво е цялостното отношение. Ако някога се сети за цвете на 8-ми март или бонбони на Св. Валентин, няма да си кривя душата, ще го приема като мил жест. Simple Smile Ако не се сети, което е по-вероянто, няма да си го слагам на сърцето. Simple Smile Животът е кратък Simple Smile.

# 21 863
  • град-държава
Момичета, мъжът ми носи цветя по повод и без повод, че и майка ми не пропуска, но също така ми троши нервите по повод и без повод, та две добри няма...  Crazy Да се приема за оплакване.
Да помрънкам, че се гърча в болки и хлапето само врещи - никаква файда, че си лежа.

# 21 864
И моят малък син вчера рева почти цяла вечер без причина. Винаги съм мислила, че ревът е женски патент,но не е.

# 21 865
Ааа момчетата реват повече  #Cussing out !
Ай да похленча от поредния мигренен пристъп...

# 21 866
И мен ме боли главата днес.  Tired

# 21 867
  • sf
Ходихме с детето на кино. Имаше солидна групичка от 13-14г момичета, които си проснаха краката на облегалките и говореха на висок глас. Учтиво ги помолих да не говорят, "понахраниха" ме, но поне намалиха децибелите  ooooh!

# 21 868
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ходихме с детето на кино. Имаше солидна групичка от 13-14г момичета, които си проснаха краката на облегалките и говореха на висок глас. Учтиво ги помолих да не говорят, "понахраниха" ме, но поне намалиха децибелите  ooooh!

подобно изживяване имахме във филхармонията.
но ни "нахрани" учителката на децата, от които се оплаках.
а след това дружно ни гледаха лошо.
за мен вината си е само на разпоредителите.
като ги изгонят един два пъти ще се научат.

# 21 869
Като ви чета с умиление си спомням за времето, когато пляскахме в залата след края на филма. Няма вече култура на ходене на театър или кино...

Общи условия

Активация на акаунт