Да се оплачем...

• 7 461 128
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 21 840
Не знам защо са такива тия мъже. Бившият, докато бяхме заедно, едно цвете не ми е подарил. Срам го било да носи цветя. Сутринта специално мина през вкъщи с букет цветя, за да ме поздравят с децата.

Честит празник, мили дами. Явно не може всичко - и мъж вкъщи, и цветя за празника Simple Smile Та колкото - толкова. Пък съм сигурна, че се що имате днес мъже колеги, ще ви поздравят. Друг е въпроса, че същите може изобщо да не са поздравили собствените си жени. Мъжка им работа  Joy

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 10:57 от Нищо лично

# 21 841
Честит празник и от мен  bouquet

Оплаквам се от себе си, не съм доволна от това как се чувствам и от това, че съм нетърпелива.
Оплаквам се и от липсата на сън.

# 21 842
  • Mediterraneo
Боже, какви неща ви правят впечатление и как се натоварвате от глупости!
Тук 8 март не виждам да е някакъв специален ден, нито честитки, нито хвърчащи тълпи с цветя. Да не говорим за масовата истерия с високите цени на цветята! Децата нямат и представа каква дата е, просто защото не се истеризира( бре, че глагол измислих) около този ден. ММ знае, че е 8 март, защото знае, че довечера ще излизам с приятелки и той ще ме кара и прибира. Честити ми шеговито, нито картички( голяма глупост, прахосъбирачки не понасям), нито цветя ми е подарявал.
Я си гледайте живота и не се втелявайте за простотии! Не разбирам завишените очаквания към 8 март. Да се приеме за оплакване.

# 21 843
  • ГО
И за мен е ден, като ден.
Детето, вчера имаше рожден ден и приготовленията и вълнението около него, ми изместват фокуса и 8-ми ми е ден за чистене и подреждане, след 7-ми.  Mr. Green

# 21 844
  • В полите на Пирин планина
За мен 8 март не е кой знае какъв празник. Беше повод да си поръчам рокля.  Heart Eyes
Честит празник!

# 21 845
  • град-държава
Честит празник момичета!  bouquet
Аз съм си вкъщи вече и се опраквам, че много боли, но поне ще си полежа малко.  Laughing Стискайте палци и резултатите да са добри.

# 21 846
Много тежък ден.Направо съм като пребита.Днес дъщеря ми има рожден ден,от вчера започнах да подготвям всичко,защото го правих вкъщи.Всичко наред,обаче дъщеря ми не дава нищо да и докоснат.Надух къща и надуваем център,сложих топки и балони.Радва се много преди да дойдат децата и като дойдоха стана нещо страшно.Почти през цялото време плака,че и пипат играчките.Непрестанно бях над главата и,че посяга да скубе.Не знам на кой се метна такава лоша.Започвам вече да се срамувам да излизам с нея,навсякъде е едно и също.Не исках да я пускам на ясла толкова рано,но още в петък ще я запиша.  Cry

# 21 847
Не можеш да очакваш от 2 годишно дете да си дава играчките. То тепърва се учи на мое и твое. Мисли, че ще и ги вземат и няма да и ги върнат, ако това е лошо,то 99 процента от децата на 2 години са много много лоши. Не изпозлвай яслата като заплаха никога, после ще видиш зор като реве всяка сутрин...

# 21 848
Въобще не плаче за мен,като види деца.От отварянето на очите търси точно тези деца и бърза за да отиде при тях.Като не съм до нея е послушно дете,види ли ме мен и се почва тръшкане и рев.Днес все на ръце беше.Тя не прави така само с нейните играчки,с чуждите е същото-дърпа и крещи,че са нейни.

# 21 849
Моят син на връх 10ия си рожден ден се разсърди на гостите, че взели някои си бонбони от пинятата  Joy Пинятата и рождения ден били негови, и той си искал точно тези бонбони. Става дума за желирани бонбони за стотинки. И големи деца  Joy Но изморени след няколкочасови игри и лакомства, просто пощуряха и се държаха като бебета
При такива "масовки" е така, все някое дете е наопаки Simple Smile
Честита ти рожденичка и не се ядосвай за дреболии. Да ти е жива и здрава, ще спре да скубе  Grinning

# 21 850
Благодаря  Hug
Много плака,заради това ме е яд.Тя да си ги иска,ама поне да не плаче.Плакала е броени пъти,откакто е родена,а сега с часове плаче,почти всеки ден.Не знам къде греша.Накрая поне се натъпка с торта и забрави за всичко.  Laughing

# 21 851
Благодаря  Hug
Много плака,заради това ме е яд.Тя да си ги иска,ама поне да не плаче.Плакала е броени пъти,откакто е родена,а сега с часове плаче,почти всеки ден.Не знам къде греша.Накрая поне се натъпка с торта и забрави за всичко.  Laughing
Никъде не грешиш. До 2г. и малко моят си даваше всички играчки на другите деца.. Обаче нещо стана, разви едно чувство за собственост и ей сега да го видиш кво прави... Никой не може да му пипа играчките. Реве, сърди се, тръшка се... С малко обяснения споделя пак , но е голяма драма докато се успокой и разбере, че никой няма да му открадне играчките  Simple Smile

# 21 852
  • София
Благодаря  Hug
И моята беше така, като направи 2 и стана първа ревла, а преди това гласът и не се чуваше. Понякога ме изкарва от равновесие чак.

# 21 853
Само с едно момченце се разбира,защото то милото и дава всичко.Днес на рд само гледаше момичетата и се смееше  Laughing
Проблема е,че сега всичките съседчета,с които играе тръгват на ясла.Най-добре ще и е там с тях,според мен.ММ не дава и дума да кажа  Confused А и не плаче за мен,което за мен е най-важно.
Успокоих се вече.Много ме натоварва като плаче за глупости,но явно в нейните очички това са си сериозни проблеми.

# 21 854
Божкее, аз какво да кажа като моите не са спрели да реват откакто са се родили. Четиригодишният днес рева 15 минути за спукан балон.
Вермилион, да се оправяш бързо и всичко да е наред!

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 08:31 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт