Да се оплачем...

• 7 461 184
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 21 825
В някаква каръшка серия съм влязла,проблем след проблем.И то сериозни,а не виждам правилното решение и само се лутам и не мога да преценя какво да правя.Всеки дава съвети,но никой не помага реално и не се поставя на моя място.Преди беше лесно,интуицията ме водеше и никога не грешеше,напоследък ме е оставила и тя и се лутам само в проблемите,без да мога да реша никой.   Sad

# 21 826
Честит празник, момичета!  bouquet
Да сте много обичани, уважавани и да покоряване върхове!
 Оплаквам се, че малкият има два кариеса, не знам как ще даде да ги оправим.
Също снощи роднини успяха за пореден път да ме разочароват. Чудя се на напъните на някои хора, особено близки, да те ухапят! Преживявам ги, но ми става мъчно все още.

# 21 827
  • Варна
Зои, ако не знаех къде живееш и че имаш две деца бих се заклела, че си една моя близка приятелка. Ама едно към едно има същите проблеми с роднини.

# 21 828
HighSpeed, то едва ли сме една или две с такива роднински дразги, но ме натъжава, че са от нищото, не са провокирани. Яд ме е като гледам родата на Мм как се уважават и държат едни за други, моите в другия полюс. Първо е брат ми, толкова бяхме близки, а сега е айсберг. Никога не е удобно да се чуем, все нещо има. А се обаждам да питам как са те и децата. Близка роднина и тя всеки път търси как да ме клъвне. От години мисля да я измета, но все с доброто. Вече, обаче сериозно взе да ми писва.

# 21 829
Тази сутрин и двете ми деца не си направиха труда да ми честитят празника. Липсва им всякакво уважение към мен, приели са ме за даденост. Sad

# 21 830
Тази сутрин и двете ми деца не си направиха труда да ми честитят празника. Липсва им всякакво уважение към мен, приели са ме за даденост. Sad

Не го приемай много навътре, деца са. Мм мина като влак отгоре ми, трябваше да го спъна да се сети, все се оправдава, че тук не е празник, забравял, а и нали ме обичал всеки ден Simple Smile А едно време, ах то бяха букети, подаръци, отмина май вече Simple Smile
Вермилион, успех и от мен!

# 21 831
  • Сф
Ее, изчакай до довечера .Ти ги изненадай с нещо.Със сигурност ще ти честитят тогава.Ето и от мен Честит празник! bouquet
П.п . Аз се скарах с мм снощи,почна се заради банално миене на колата( нямал време и пари , щяла да изгние от много миене -опел е  Shocked) .Гъбарка ме в очите.Такова "прекрасно" отношение ми подари, даже мислех да емигрирам довечера при майка.Осира 90% от празниците! Но заради малката ще се приготвя.Тя също му е сърдита обаче.

# 21 832
Скрит текст:
Ох и  моят е...някакъв кошмар...не знам има ли толкова тъпи мъже като него...осира празниците, зъби се, обгрижвам го както майка обгрижва бебе...но и трябва да му вардя мъжкото достойнство... предполагам че без него бих имала други проблеми, но и с него имам много ядове.
Да, нищо фрапантно като побоища и изневери....но...нима това значи че съм окей...не чувствам никаква опора и спокойствие...само напрежение и разочарование  CryПовечето време успявам да се самозалъгвам и да не обръщам внимание, но понякога просто не мога да го понасям
Честит празник, силни момичета  Hug Истинските жени сме по-силни от мъжете  Hug

# 21 833
  • ново
Честит празник, дами  bouquet

Дъщеря ми се събуди с болки в корема и гадене, следователно всичката организация за празника отпадна. Някакси не ми е празнично като знам, че тя не се чуства добре. Голяма е, но за мен си е дете.

# 21 834
  • София
Е, моя малкия като ми подари картичка и пликче с 5 лв., да не би да не ме вдигна във въздуха само след 5 мин #2gunfire заради безумен неизпълним каприз....Легна на пода и отказа да се облича за училище, половин час лежа там, добре че е на занималня сутрин....Егати телето си имам вкъщи.

# 21 835
  • Cyberspace
Моят муньо честити на комшийки и лели в градината, а мен ме забрави!  ooooh! Сладур, как да не го цапнеш с нещо голямо и тежко!  Mr. Green

За сметка на това труднопроговаращият ми син от вчера ми пее "Мила моя мамо!", направо се разтопих от кеф!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 21 836
Честит празник на всички от темата!
Оплаквам се, че го давам по-ларж с бебето и ей на сутринта така си удари главата, че сърцето ми спря. На много уязвимо място се удари и много силно, просто нямам думи.

# 21 837
  • София
Честит празник  bouquet
И моят син повръщаше през нощта. Нямаше никакви признаци, че ще повръща. Нито му е било лошо нито нищо. Сега е свежарка.

Аз , отново не съм се наспала и ми е супер изморена, а колко работа имам Tired

# 21 838
Лейди, напълно те разбирам и ти съчувствам, същата съм!
Малката от няколко дни иска да стои права и да обикаля. Пазя я колкото мога. Вчера за секунди я хванах преди да се залепи на камината, много ми беше криво после как можеше да се изгори. Тази сутрин я оставих за две минути подпряна на дивана, с куп възглавници и килимчета покрай нея и успя да падне назад на мрамора.

# 21 839
ММ се беше постарал много, подари ми специална орхидея  /ходил чак до Пловдив, за да я купува/, свекърва ми   дойде рано сутринта и ми подари цвете, а децата ме подминаваха като "малка гара" и дори едно " Честит празник !" не казаха.

Общи условия

Активация на акаунт