Да се оплачем...

• 7 460 670
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 21 900
Снощи реших да  правя компания на моя мъж и изпих няколко чаши вино , а аз алкохол почти не пия. Сега ми е лошо на корема , на главата и на душата  Tired

# 21 901
Снощи се задавих с троха и бях пътник...буквално. Чуваше се само едно свистене от гърлото Sick
Човек може да си отиде за минути Tired

# 21 902
За жалост знам жена, която си отиде точно така Sad нямало е кой да й помогне Sad

# 21 903
И на Джоко Росич синът е починал така- от задавяне с баничка. Да не се случва на никого!

# 21 904
Ужасно е Sad

# 21 905
Аз редовно го правя с вода или храна. Много помага да се поеме дълбоко дъх през носа. После малки глъдки вода и пак дълбоко дъх през носа.

Отнема време, но помага, важното е да не се панираш, защото не е лесно, като не можеш да дишаш.

# 21 906
Сънувах ужасен сън  Confused
Аз се давя така, но в съня си. Винаги много се плаша, когато ми се случи, защото знам, че е много опасно.
Сега мъжът ми през седмицата работи в друг град и се прибира само през уикенда.
Не ми се е случвало, откакто го няма да се задавя или да ми се схванат краката в съня ми, но ме е страх, защото в такива моменти той ме освестя.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 09:50 от Алиска

# 21 907
Беше ми се свило нещо...ларингс ли,друго ли...но въздух не можеше да премине. Само едно свистене като изпускане на въздух от спукана гума. Друг път не ми е ставало така. В съзнание бях и си помислих,че съм до тук. Водата отива в хранопровода. Трохата е в трахията. Четох,че трябва да се притиснем в маса и да се наведем.
Абе днес още не смея да хапна.

# 21 908
И водата отива в трахеята. Минало е, не се стряскай. Ако пак се случи чърчи до съседите и повикай бърза помощ.

# 21 909
Slavka, под "заслужава" имам предвид "да го предизвика". Никоя жена не заслужава да бъде ударена. Аз съм против каквото и да е насилие! Не мога да гледам бой, от кръв припадам, не понасям някой да проявява агресия, дори вербално! Винаги гледам нещата да се решават по мирен път, друг въпрос е дали се случва така. Познавам жени, на които съпрузите им ги ударят "за да млъкнат", а и защото "жената трябва да си знае мястото". Това са по-силни жени, които са си намерили крайно неподходящи мъже, слаби и комплексирани, които се правят на важни само в семейството си. Техен избор е да търпят, търсейки различни причини. В случая се оплаквам цялостно от съществуването на такива индивиди, като въпросните "мъже".

# 21 910
Благодаря, Даун.
Линейката ще дойде на десетата минута...човек за 3 минути е пътник.
Да не дава Господ Praynig

# 21 911
Не го мисли. Ако си панирана, няма да можеш да реагираш. Дори и да се забави, стоенето на телефона с някой успокоява.
Знам, че е страшно, но е минало и най-вероятно няма да ти се случи повече. Просто прочети какво можеш да направиш за твое успокоение, а иначе сме си смъртни, не е тайна.

# 21 912
  • Бургас
РайРот,разбрах те правилно! Grinning Grinning
Аз също много се натъжих от случката.Насилие върху жени,деца и животнж ме изкарват от релси.

За задавянето-лятото едно дете от компанията ни се задави така,но с много голяма хапка и синът ми започна едно особено почукване върху гърдите и гръдната кост и го караше да преглъща,после пак почукване.Мина изведнъж.Иначе беше посиняло горкото.

Аз да се оплача,че от сутринта под нас разбиват стена и освен,че ме събудиха,се изплаших,че ще падне блока.

# 21 913
  • София
Установила съм, че когато се задавя, независимо дали с течност или храна, е изключително важно да се постарая да не кашлям, а да преглътна няколко пъти. Понякога е много трудно, защото става спонтанно, но някак се опитвам да задържа изкашлянето, докато преглътна 1-2-3 пъти. Така и детето винаги съм се опитвала да науча, още от малък при задавяне повтарям "Преглътни!" по няколко пъти, до момента да чукам на дърво се е оправяло положението. Имайте го като едно на ум. Peace

# 21 914
След като открих,че портмонето ми е откраднато не казах на ММ и замълчах.Преди малко установявам,че и един златен ланец на дъщеря ми го няма.Направо полудях.Казах му,звънна на крадлата,тя започна да отрича.Казах му,че и парите ми ги няма.Звъннах и и аз и предложих да ми каже къде е ланеца,аз ще и дам пари.Нищо не каза.Писа и смс да върне ланеца до утре,парите да ги държи.Не звънна да отрича и да се оправдава.Всеки друг ланец да беше взела,нямаше да се ядосам толкова,но този е подарък и не можем да намерим същия.

Общи условия

Активация на акаунт