Да се оплачем...

• 7 445 438
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 21 990
След като му казах защо се сърдя почна да ми обяснява как се бил шегувал. Как аз не съм го разбрала. И как всичко,което правел, го правел, за да съм аз добре. Но аз не съм добре. От сутринта съм изяла само две кивита и вече умирам от глад. Но заради тази простотия снощи гладувам.

# 21 991
  • Бургас
След всичко,което си преживяла важното е да си здрава!

Аз снощи много се изплаших!
Излязохме с приятели и децата на ресторант,вървим по главната напред пред нас мъжете и децата,а ние жените малко по-назад.В един момент един младеж тръгна към мен,сграбчи ме за яката на палтото,разтърси ме и започна да ми съска в лицето,че щял да ме пребие.Защо точно мен избра,с какво го предизвиках,не знам! Sad
Разкрещяхме се и мъжете се върнаха назад.Моят му наби два шута,но го спрях,че нито му беше в категорията,освен това младежът беше на годините на големия ми син.Цяла вечер не можах да се успокоя и още треперя като пиша това.Добре,че дъщеря ми нищо не видя,приятелката ми успя да дръпне децата настрани.

# 21 992
Ужас!! Вече не можеш спокойно да се разхождаш по улиците дори. Какви времена настанаха! Да те е страх да пуснеш детето си на училище или просто да излезеш по улицата...

# 21 993
  • Насред хаоса
След като му казах защо се сърдя почна да ми обяснява как се бил шегувал. Как аз не съм го разбрала. И как всичко,което правел, го правел, за да съм аз добре. Но аз не съм добре. От сутринта съм изяла само две кивита и вече умирам от глад. Но заради тази простотия снощи гладувам.
Не гладувай, а потърси режими на хранене в съответния подфорум и тренировъчна програма в "Спортуващи" - режим + спорт върши чудеса. Постави си за цел да му натриеш носа и започвай.
Оплаквам се, че малката щерка се е обзавела с някакъв вирус и ме боли душата да я гледам с температура и болящо гърло.  Tired

# 21 994
  • ново
slavka70, обадихте ли се на 112? Как реагираха?

# 21 995
Славче, ужасно. Най-вероятно е бил надрусан. Много ме е страх от т.нар айс. Стават като зомбирани, а и много силни.

Аз имам подобен случай от преди повече от 20 г. Пред НДК един ме удари с бутилка по главата, докато си вървях. Дори не разбрах от къде ми дойде  ooooh!.

# 21 996
....love извинявай не мога да напиша целия ник, аз също след терапия много надебелях станах квадрат, качих едно 40 кг че и отгоре, но тъй като ми е за цял живот надали и ще сваля.  Та и моя мъж в началото се опита да се "пошегува", тогава му казах, че при втори такъв случай си взимам детето (тогава имах едно) и го освобождавам да си намери жена по мярка, но пък на всички ще кажа, че му е малка пишката и за това съм си тръгнала. Е не се повтори, дори вече си му харесвам по пухкава.

И да се оплача, че съм болна като куче. Детето ми лепна вирус и съм като полуумряла. Бебето и то прокашля вече. А мъжа ми има рожден ден днес и ще се събираме в едно ресторантче. Дано издържа два часа, че не искам да му пропускам празника.

# 21 997
И ние много се изпокарахме последните дни, дори не се караме, просто той казва нещо, аз го приемам много тежко, премълчавам, поплаквам си и така. Сега го няма цял ден вече и по добре. Чудя се как ще го.гледам като върне като ми е черен (и космат гъз)!

# 21 998
  • София
Бременна съм. Детето е желано и правено с много любов. Мъжът ми работи и изкарва доста прилични доходи.
Майка ми и баща ми обаче са зле в това отношение. Имат доста кредити, поради здравословни проблеми и заради моето следване. Откакто разбраха за бебето, малко на криво ме гледат - откъде ще изкарат пари да купят количка, че държат на това. Обяснявам, че не са длъжни, че ще се справим, ама не. Майка днес обясняваше как остават с 200лв до края на месеца и ми плаче, ама иначе ми бута пари и държи да ги взема. Защо ме карат да се чувствам виновна, че ще ги направя баба и дядо?

# 21 999
  • Cyberspace
Няма такава наглост като тази на Blizoo  #Cussing out  Конски мухи нахални!  #Cussing out

# 22 000
  • Бургас
Бременна съм. Детето е желано и правено с много любов. Мъжът ми работи и изкарва доста прилични доходи.
Майка ми и баща ми обаче са зле в това отношение. Имат доста кредити, поради здравословни проблеми и заради моето следване. Откакто разбраха за бебето, малко на криво ме гледат - откъде ще изкарат пари да купят количка, че държат на това. Обяснявам, че не са длъжни, че ще се справим, ама не. Майка днес обясняваше как остават с 200лв до края на месеца и ми плаче, ама иначе ми бута пари и държи да ги взема. Защо ме карат да се чувствам виновна, че ще ги направя баба и дядо?

Съчувствам ти  Sad Това трябва да е един от най-хубавите периоди в живота ти, а се натоварваш.
Ако само количката е проблема, излъжи ги, че ще купиш от разпродажба, те да ти дадат пари и им вземи възможно най -малко. Тъпо е така, ама няма да се успокоят иначе ...

# 22 001
  • Оптимист по принуда
Няма да ги взема тези пари при такива обстоятелства, та ако ще не знам какво да става.
 Подаръци с бонус чувство за вина не приемам. Тази черта у някои хора никога няма да я разбера - натиска се да дава, а същевременно мрънка. Майка ти толкова ли не може поне един път да си преглътне сълзите, щом е жизненоважно да ви дава тези пари? Не ги взимай, с най-добри чувства ти го казвам.

# 22 002
Поне имаш само с парите драма Simple Smile
На мен майка ми не престава при всеки удобен за нея момент да ми натякне, за какво ми било 2ро дете.. или пък че аз и с 1 не мога да се оправя и всякакви от сорта  Crazy При все, че се виждаме на 3месеца (щото при нея трябва аудиенция, че да те приеме  Crazy).. а живее на другия бряг на реката  Laughing
Но отдавна спрях да й се връзвам на глупостите..
По темата за парите - за дъщеря ми (демек 2рото дете) - едно копче не подари като се роди ... въпреки, че с парите си е съвсем ОК  ...

# 22 003
  • София
Майка ми е в затруднено финансово състояние, но колкото и да се прави на горда, че пари не й трябват, винаги оставям при нея.  Крия ги и на другият ден й се обаждам да й кажа къде са.

Скрит текст:
На един зъб имам подвижна протеза, че е на такова място където се налага имплант, пък аз нямам пари за него... та днес я загубихх.  Плаче ми се. Сега пак наново ще ми взимат отпечатък, пак чакане и естествено още един разход  Cry., така си бях свикнала с нея

# 22 004
Получих мейл,че от моя фирма(която нямам)дължа 2002,00лв. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт