Да се оплачем...

• 7 446 606
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 22 080
Ужасява ме мисълта, че скоро ще се върна на работа. Това място, пълно с интриги, подливане на вода,  мазнене и изтъкване пред шефа... Нямам кураж да напусна, особено с тази ипотека.А така ми действа негативно... Мисля, притеснявам се постоянно...

Връщах се да видя дали аз съм го писала този пост  Joy  Направо ми се реве, а остава около месец .

Днес една колежка много разпалено спореше с мен, че запетая се пишело след "а". ooooh! Казах и, че някой ще и се смее, а тя подразнено ме прати аз да се ограмотявам. Thinking

# 22 081
  • София
Пак ще се оплаквам от Мтел.
Пуснах края на януари предизвестие за прекратяване на договор и 10тина дни преди да изтече, изключих телефона, защото не се ползва номера. Днеска отивам да платя последната такса - изненада - номерът още е активен, че даже има и 6лв от смси, при положение, че картата е изключена. Пребледнях! Добре че ми дадоха копие от молбата за предизвестие още като я пусках, та утре ще ходя с нея да се разправям. Бясна съм!

# 22 082
Обади се на оператор....после в офиса отивай. Да им свериш версиите Mr. Green на оператор пО имам вяра Peace

# 22 083
  • София
Аз и до Близу ходих да плащам и момчето каза, че имам еди колко си пари сметка. Питах го дали е спрян номерът, ами не - активен си е.
Аз така се занимавах с доставчик на интернет и телевизия в КЗП и всичко приключи в моя полза. Ще ме ядосат мтелци и пак ще пускам жалби!

# 22 084
Всеки гледа да те прекара, Виваком са ми първенци по нерви след Мтел. За щастие приключих и с двата. Последно получих някакво супер арогантно отношение от един служител и се зачудих защо беле нужно. Исках да ми обясни на място нещо, което по телефон няколко пъти различно ми го обясняваха, да съм си намерила по-читав оператор като съм била толкова прентенциозна! Абе, тъжна работа.
Малката ритна и счупи голям буркан с лютеница, едно на ръка чистенето, ама така му се канех. Бях си взела два при последното ходене в Бг и ми стана мъчно.

# 22 085
  • София
Не е истина, колко е тромаво всичко в родната администрация. Първо вадих един документ, после се оказа, че в него имало несъответствие, във връзка с нова заповед. Върнах се да го оправят, обаче се оказа, че те нямали отношение към това. После се разходих до общината, оттам ме изпратиха до друга администрация, откъдето пък ме пратиха до трета, където попълних заявление и се оказа, че трябва да платя 200 лв за бърза поръчка (защото вече ми стана спешно), след което да взема документа и да го върна на първото място. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 22 086
Нещо днес адски много ми се спи и ми е уморено, сигурно от мрачното време - ужасно е направо !  Confused

# 22 087
Ужасява ме мисълта, че скоро ще се върна на работа. Това място, пълно с интриги, подливане на вода,  мазнене и изтъкване пред шефа... Нямам кураж да напусна, особено с тази ипотека.А така ми действа негативно... Мисля, притеснявам се постоянно...

Връщах се да видя дали аз съм го писала този пост  Joy  Направо ми се реве, а остава около месец .

Днес една колежка много разпалено спореше с мен, че запетая се пишело след "а". ooooh! Казах и, че някой ще и се смее, а тя подразнено ме прати аз да се ограмотявам. Thinking

Да си гледа работата  Whistling

За Виваком сте прави - дума срещу дума, затова четете договорите.

# 22 088
Ходих да плащам телефона. Момичето на касата ми каза, че единият телефон, който ползва едно от децата вече има текуща сметка 20 лв. Обадих се на оператор. Синковецът си е купил игра от Гугъл плей. Ще ме побърка това дете. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 22 089
  • sf
Боли ме глава, уморено ми е, не се наспивам, а няма да си тръгна от работа преди 20ч. Добре поне,че съм седнала.

# 22 090
  • ново
Синковецът си е купил игра от Гугъл плей. Ще ме побърка това дете. Stuck Out Tongue Winking Eye

Дара, може и да не е разбрал, че я купува.
Ние сме голяма корпоративна група и почти всеки месец има някой изгорял със солидна сметка от sms-и, които не е пращал. Този месец колега има 14 sms по 6 лв. без ДДС.

# 22 091
Пак ще се оплаквам от Мтел.
Пуснах края на януари предизвестие за прекратяване на договор и 10тина дни преди да изтече, изключих телефона, защото не се ползва номера. Днеска отивам да платя последната такса - изненада - номерът още е активен, че даже има и 6лв от смси, при положение, че картата е изключена. Пребледнях! Добре че ми дадоха копие от молбата за предизвестие още като я пусках, та утре ще ходя с нея да се разправям. Бясна съм!
Успех, днес приятелка се ядосва с тях - две заявления е подала, първото го преглътна, че са го замотали, обаче второто и още един месец отгоре такса - не! Има си номер и заявление, но какво от това - не било регистрирано в системата, точно както и първото, вследствие на което днес регистрираха ново с днешна дата. Уж само за да го приеме тази пуста система, пък ще й възстановят парите, че трети път ходи да им връща оборудването. Пълни олигофрени - това са 3 ходения (с днешното 4), като се виси минимум по час в офиса им, пълно безобразие.

# 22 092
Поддържам теленорски номер на дъщеря ми на някаква минимална такса, да може като си дойде за кратко в БГ да говори. Последния път забравила да изключи мобилните данни на телефона и той през цялото време  е въртял байтове от 3 или 4Г мрежа....платих 170лв ooooh! А тя си е мислела, че е на WIFI. Добре, че стоя няколко дни, че можеше и 500лв да ми навърти.

# 22 093
  • Варна
С първия ми модерен телефон получих сметка над 100 лв. В плана нямах мобилен интернет. Ползвах домашния безжичен. Да де, ама през цялото време излиза, че съм ползвала мобилен интернет. Не съм се сетила да изключа мобилните данни, които са включени по презумпция на новия телефон.

# 22 094
  • Бургас
И аз изгорях веднъж с мобилния интернет. Сега първото, което правя, като сменям телефон, е да изключа мобилните данни.
Онзи ден ме зарибяват в Теленор да сключвам договор, ходих да зареждам предплатената карта на дъщеря ми. Казах, че ще помисля, ааааа как така, давайте да сключваме договора веднага, ако дойдете утре, може да има опашка и да чакате  ooooh! Ей за това се радвам, че си плащам някои сметки с директен дебит и не се разправям всеки месец с досадни настоятелни продавачи.

Общи условия

Активация на акаунт