Да се оплачем...

• 7 407 173
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 43 965
Обременяването се назначава от лекар. Резултата пак от лекар се тълкува. Много съфорумки са добре запознати със стойностите, по неволя и от опит, но мнението във форума никога, ама никога не трябва да замества мнението на лекар.
Обременяването наистина обременява организма. В медицината се прави преценка на съотношението между полза и вреда. Затова понякога се назначава- изследване, лечение, понякога не.
Това че някой си е прави н-брой пъти, не значи да си го правим на своя глава.

# 43 966
Е щом е толкова натоварващо за отганизма ще мина първо с HOMA index-а, пък след 2 месеца като ходя на доки ще го питам..

# 43 967
  • град-държава
Ти все пак си пусни една глюкоза сутрин на гладно да видиш къде си.
Друг явен симптом за висока захар е сухи   уста и устни, постоянно напукани. Неутолима жажда.

# 43 968
  • ново
Натъпках се с череши и сега ми е лошо, хем си знаех, че не ми носят, хем ги изядох всичките...

Вермилиън, ще взема да командировам мойта щерка при теб, голяма е, почти на 19 г. Тя ще гледа Чудо, а ти ще и преподаваш уроци. Wink

# 43 969
  • град-държава
То хубаво, ама за уроците си трябва тишина и спокойствие, та пак опираме до още една бойна единица в допълнение. 😆
В този ред на мисли Чудото ни спретна страшен цирк преди малко и честно не знам как устисках да не я ошамаря. До такова отчаяно безсилие ме докарва понякога. Мъжът ми и той е такава невротичка в последно време, както съм свикнала да е железният светилник, сега и той си изпуска нервите.

# 43 970
  • София
https://
То хубаво, ама за уроците си трябва тишина и спокойствие, та пак опираме до още една бойна единица в допълнение. 😆
В този ред на мисли Чудото ни спретна страшен цирк преди малко и честно не знам как устисках да не я ошамаря. До такова отчаяно безсилие ме докарва понякога. Мъжът ми и той е такава невротичка в последно време, както съм свикнала да е железният светилник, сега и той си изпуска нервите.
Вермилион, прати тука при каките, с малката е се разберат. Чак ще ти за липсва Kissing Heart

# 43 971
Между втората и третата година е най-кошмарният бебешко-детски период. Не се търпи и моят син, всичко е „не” и ”не искам”. А беше станал такава послушна душичка Frowning1.

# 43 972
Иии моят син пак е болен, нулев шанс за болнични, баща му кара курс за мотор и не може да се погрижи за детето си... Всеки с приоритетите си...
Утре ще го гледа кака му, пък аз как ще си събера мислите и ще работя нямам идея.
Лятото кой ще се грижи за тях, когато не са на училище също нямам представа. Дъщеря ми е голяма вече, но дребният един път вече бяга от къщи, страх ме е много да го оставям без надзор, да не говорим, че е забранено и от закона. Ще търся гледачка.

# 43 973
  • Куциндрел
Като моето беше на две и казваше за всичко не, се бях оплакала на един колега. Той ме успокои, че детето всъщност иска да кажа да.Joy
Моята рецепта тогава, а и все още е - когато може да се разхожда навън, да играе само или с деца.

# 43 974
  • град-държава
За същото говоря - не, не, няма, дааааайййййй... и яко тръшкане - защо съм с шапка, защо съм без шапка.
Хора, наистина съм превъртяла. Усещам се през деня в разни елементарни ситуации - аз не съм добре😆, пълно куку което не знае къде се намира. Как ще я карам е пълен Х.
Вече мрънках че съм болна, ама назлява пак м@мицата му. И не смея в момента да се наврем между децата, то и аз нямам сили да тичам навън след нея. Баща 'и изцяло е поел разходките последно време. Аз дори и да изляза с тях сядам на кафе. 😆

# 43 975
  • София
Тъжно ми е, реве ми се. Чувствам се зле...

# 43 976
  • под тепетата
Коте, гушкай антистрес топката си - Балу! Аз така правих, лягах до Макс и си приказвахме, или по-скоро аз си мрънках  Embarassed

# 43 977
Иии моят син пак е болен, нулев шанс за болнични, баща му кара курс за мотор и не може да се погрижи за детето си... Всеки с приоритетите си...
Утре ще го гледа кака му, пък аз как ще си събера мислите и ще работя нямам идея.
Лятото кой ще се грижи за тях, когато не са на училище също нямам представа. Дъщеря ми е голяма вече, но дребният един път вече бяга от къщи, страх ме е много да го оставям без надзор, да не говорим, че е забранено и от закона. Ще търся гледачка.

Ако нямате камера у дома, може утре да пуснеш камерата на скайп и а ги гледаш. Помоли щерката да държи сина ти в обсега на лаптопа и така ще си по-спокойна.

В алито има добри камери, с които можеш лятото да си ги гледаш как са и какво правят.

# 43 978
Анабел, децата ти не са ли първи и седми клас?
Не ги познавам, но 8г и 14г едва ли ще реагират добре на детегледачка. Но ако се разбират можеш да "наемеш" каката да гледа малкия. И съвсем не е задължително да стоят сами вкъщи. Ако край вас има площадка, градинка, парк - пускай ги да играят, но при условие, че са заедно.
Можеш да запишеш малкия на лагер (градски), при скаутите, на някакъв спорт или уроци (например рисуване, конструиране... нещо, което му харесва), със задължението каката да го води и взема. И за да не й тежи й давай надница. По-евтино ще ти излезе от детегледачка, тя ще си заработи пари пък и ще види какво е да носиш отговорност.

# 43 979
В тая възраст - между 2 и 3 г. - мойто много послушно дете се тръшна да излиза навън по сандали, а беше късна есен, студ, мокро... ами излязохме по сандали накрая ама аз си взех другите обувки в чантата и да видиш как след малко сама си ги поиска Grinning ама не й ги дадох веднага...и аз дзвер Joy

Общи условия

Активация на акаунт