Да се оплачем...

• 7 435 866
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 480
Както бях седнала на дивана, се протегнах напред и.....някой ме набоди над задницата, демек прищипах нерв и усетих зверска болка. Не мога да мръдна. После взех да виждам светли петна и си викам отивам в рая сигурно, виждам Светлината 😂
Майтапа настрана, ама щях да изгубя съзнание...плиснах се с вода от шишето и легнах, че да иде малко кръв към мозъка ми в кухата тиква...

И друг път съм се сецвала, ама пред припадък не съм била. Боли ме...Weary

Омикрон ме е урочасал...😨

# 51 481
Старост, нерадост
Пийте волтарен, Милгама, мажете нещо, Диклак или друго...и внимателно с движението

# 51 482
Днес ни хвана "чиновническият дъжд". ММ се намокри малко, прибрахме се за около половин час. Въпреки, че веднага взе горещ душ, сега се е превил на две. Явно и той е сецнат. Тук ни ластичен колан има да си сложи, нито обезболяващи. Ще стиска май зъби до сутринта. Хубаво нещо е "селското шато", ама пусто не мога цялата къща да изнеса. Още десет дни макс и се местим в града.

# 51 483
Омикрон го оплакваме, другите-?

# 51 484
Тони...амиииии...сецнат...ако беше, щеше да ореве орталъка, та чак до софия щеше да се чуе...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 51 485
  • ново
Вирус е сигурно 😀 И мен от днес ме боли кръста. В обедната почивка седнах в парка малко на сянка, изведнъж ме захапа, не се сдържах и изохках шумно, събрах погледите. После едва станах, но като се раздвижих ме отпусна. Сега пак боли.

# 51 486
Въх...същото е. Ква е тая прокоба, дето ни напъпли...изведнАж ни връхлетя. Покоси ни дет се вика колективно Joy

# 51 487
  • Варна
Тето, ти пък що мислиш, че отиваш в рая. Може надолу да си се запътила, и там свети ама от казаните 😁

# 51 488
Таман на топличко там...до огъня....плешката да натопля...и кръстО..добре ще ми се отрази...

# 51 489
Аз си нося Тросикам и Милгамма. Имам и един клин, женски е, антицелулитен. Майка го купила за нея си, ама объркала нещо номерата и ми е тамън на мен. Сив с едни топчета е отвътре. Като травестит съм с него, ама масажира пущината и ми е добре. Нося го под панталон. Ще паднете от смях ако ме видите. 🤣🤣🤣Чай ся ще пусна линк:
http://www.lanaformbg.com/bg/otslabvashti-produkti/otslabvashti- … mass-slim-legging
Само, че е до коляното. Представихте ли си 90 кг ми тяло нацедено вътре 😰😰

# 51 490
Омикрон, бързо оправяне ти пожелавам!
Как е котето?

Оплаквам се, че искам да наблюдавам жив огън как гори. От дете не съм виждала. Тогава ми действаше толкова успокоително и успокояващо.

Изпушвам и го усещам ...
Боря самоубийствените мисли с мъка. Нерешени с години проблеми изплуват на повърхността ...
Един човек в реала да имах, да удари едно рамо, а то ...

# 51 491
  • София
Цял ден нещо скърца навън пред прозореца на хола. Все едно люлка, ама си викам "не може цял ден някое лапе да се люлее" Simple Smile ММ каза, че е от щорите, ама не е.

И да ви почерпя, че ММ одъртя

Скрит текст:

# 51 492
На всички схванати, сецнат, болни - бързо възстановяване.
А ММ наистина орева орталъка. Никога не е било по това време да е заспал. Явно му е дошло в повече.

Плава, нали знаеш, че тези състояния се дължат на химичен дисбаланс в мозъка и е необходима малка помощ, добавка на нужният елемент, за да забравиш и суицидните мисли и тревожността.
Помисли и намери нужния специалист, който да ти помогне.

# 51 493
Много ме ядоса една фитка от блока с коментари . . Уф как искам да не се впечатлявам от хорско мнение.

Това за сватбите и тоалетите съм го забелязала отдавна. Повечето хора нямат специален тоалет за такова събитие, виждала съм хора с маратонки и къси дънки на сватба. Много лошо, или пък с някаква рокля, плажна, или мини рокля за бар с гол гръб, нищо общо с официален тоалет. Но всеки облича каквото има, в крайна сметка и както се намира за добре. Други хора просто нямат усет и така...

# 51 494
Аз си нося Тросикам и Милгамма. Имам и един клин, женски е, антицелулитен. Майка го купила за нея си, ама объркала нещо номерата и ми е тамън на мен. Сив с едни топчета е отвътре. Като травестит съм с него, ама масажира пущината и ми е добре. Нося го под панталон. Ще паднете от смях ако ме видите. 🤣🤣🤣Чай ся ще пусна линк:
http://www.lanaformbg.com/bg/otslabvashti-produkti/otslabvashti- … mass-slim-legging
Само, че е до коляното. Представихте ли си 90 кг ми тяло нацедено вътре 😰😰
Хаха имам същия! Сестра ми ми го подари ма и тя объркала размера нещо и не мога да са навра и аз в него.🤣 То това е китайско мъчение.

Общи условия

Активация на акаунт