Да се оплачем...

• 7 435 889
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 465
Майките са различни. Моята ме харесва и не ме критикува, радва се ако ме види с нещо по-така;).
Обаче, аз имам достатъчно самочувствие, за да не търся ничие одобрение. Даже и с мъжа ми не съгласувам тоалетите си. Просто се обличам в деня на повода, приготвям дрехи и за тях и няма драма.
И аз към клуба на недолюбващите готвенето, особено лятото.

# 51 466
  • София
Скапана съм. Уж 2 дни почивка, а изобщо сега не ги усещам. От днес се чудя как ще изкарам до петък. Вярно, че днешния ден ми е най-натоварен, защото колегите не се съобразяват и всички чакат буквално последните минути, но и аз съм човек, физически и технически е невъзможно това, което искат, да се случи в толкова кратък срок. Според техните представи, аз съм тук само за тях. Ами, изненада - 30 човека си мислят същото, така че....

# 51 467
Аз вярвам май само на сестра ми. Тя е болезнено искрена и съм убедена, че няма да ме излъже. Майка ми наистина е прекалено критична. Тя и със сестра ми е такава. Да кажеш, че аз съм китуза и не ми отиват разни неща, ама тя е слабо, хубаво момиче. Почти всичко, което сложи и лепва, но майка ми и на нея и намира кусури.

# 51 468
  • София
Оф и аз намразих готвенето. Преди много обичах, обаче като се налага всеки ден и ми омръзна. Оплаквам се, че ми е едно криво, нервно, тягостно. От ден на ден, отношенията с нашите стават все по - тягостни. Не са виждали децата вече втори месец. И друг път съм споменава Ла за отношението на майка ми. Вече общуването е почти невъзможно. А живеят на пет минути от нас. Много ми е болно.

# 51 469
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обичам да готвя, разтоварва ме. Обаче откакто девойката стана вегетарианка, се налага да готвя поне по две ястия и вече не ми е чак такова удоволствие.

Ариа, не си слагай на сърце думите на майка си, щом си я знаеш, че е вечно критична.  Hug

# 51 470
Ние си те харесваме много...нищо, че си дИбела Stuck Out Tongue Closed Eyes

Hug

# 51 471
Аз ще отслабна и ще видим тогаз за какво ще ме подкачаш 😜

Ама ако знаете каква торта съм направила 😄 Ще отслабна ама друг път с моите торти, не че се хваля де 😄

# 51 472
  • UK
Аз много обичам да правя торти, но проблема е ги правя и сама си ги изяждам.

# 51 473
Ти си китуза само в твоята кратуна... Hands V

# 51 474
Абе не знам къде е истината, но е факт, че съм с 10 кила отгоре след двете деца. От голямата така и не успях да сваля 3 кила, сега са малко повече, към 5 примерно. Айде сега кърмя, ограничавам някои неща успешно, но други не успявам. Явно трябва с глад да ги свалям. 😒

# 51 475
Ама ако знаете каква торта съм направила 😄 Ще отслабна ама друг път с моите торти, не че се хваля де 😄

Адрес на ЛС, моля Simple Smile Така ми се е дояла торта Simple Smile

# 51 476
Няма топла вода. Цяла седмица няма да има. Отвратително.

# 51 477
Познайте какво ще правя, а не ми се прави? Ще готвя....😩  Времето е лошо и ще го оползотворя.

# 51 478
Правих една част по камиона и  се сецнах. Немога да седна като хората. Все едно шило ми се забива в крака и задника. Няма кой да ме смени. Карам я така. Пия едни хапове, не знам дали помагат. С двама човека сме по-малко и се усеща във фирмата. На единия му взеха книжката, другия напусна. Вече взе да ми писва. Едва чакам края на седмицата и излизам в отпуска. Не съм почивал много отдавна.

# 51 479
Омикрон и аз бях така зимата-не можех да си преместя крака, все едно ток минаваше и кръста много ме болеше. Оправих се като пих Диклофенак.

Общи условия

Активация на акаунт